T O P I C R E V I E W |
SPQRoma |
Posted - 01/02/2018 : 17:49:28 Na desetu obljetnicu svog postojanja izdavačka kuća Veseli Četvrtak pokrenula je novu Zlatnu seriju, ediciju koja se koncepcijski ali i vizualno nadovezuje na legendarnu originalnu Zlatnu seriju koja je izlazila u bivšoj Jugoslaviji.
Svaki broj ima (barem) dvije naslovnice, jedna je identična originalnom talijanskom izdanju, a druga je "retro" verzija potpisana od strane domaćih autora. Autor retro naslovnice prvog broja nove Zlatne serije je legendari Bane Kerac!

Veseli Četvrtak - Instagram
Veseli Četvrtak - Facebook
Veseli Četvrtak - Twitter
Veseli Četvrtak - Youtube
Evo, procurila je i prva fotka, valjda bi to trebalo biti to. Pa da ne zatvrpavamo onu temo od VČ. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
kasper |
Posted - 29/09/2023 : 17:49:03 mnogo mi je zabavno ovo histerisanje vernijevoh svedoka |
teller |
Posted - 29/09/2023 : 17:17:06 quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by I like girlz
ne vjeruem da su im ovakve debilane dozvolili.
Kakve? Od dosad prikazanih naslovnica je samo Ivicina avangardnija, a i to je mala maca u odnosu na to kakve je naslovnice, recimo, DD kolor fest imao. Ostale mogu da se ne dopadaju ljudima, ali su klasične stripske naslovnice, iako ne nužno i klasične Zagorove.
Odnosno, znaš da je ova sa mobilnim parodija, a ne prava naslovnica?

|
jagodanbg |
Posted - 29/09/2023 : 16:59:15 quote: Originally posted by Djole
Kakve? Od dosad prikazanih naslovnica je samo Ivicina avangardnija, a i to je mala maca u odnosu na to kakve je naslovnice, recimo, DD kolor fest imao. Ostale mogu da se ne dopadaju ljudima, ali su klasične stripske naslovnice, iako ne nužno i klasične Zagorove.
Odnosno, znaš da je ova sa mobilnim parodija, a ne prava naslovnica?
 |
Djole |
Posted - 29/09/2023 : 16:35:13 quote: Originally posted by I like girlz
Odnosno, znaš da je ova sa mobilnim parodija, a ne prava naslovnica? |
roby05 |
Posted - 29/09/2023 : 14:54:14 quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by Deers
Ja san iznenađen komentarima 
Konacni dokaz da ljudi koji citaju zagora nemaju pojma o crtanju, stripovima, anatomiji, zivotu... Onaj koji je eventualno normalan i jos cita zagija bi se trebao zapitati.
Sta vrijedi remek djelo naslovnice,kad je unutra 160 stranica pisljivog Ferrija... |
Kontrast 2 |
Posted - 29/09/2023 : 14:44:50 quote: Originally posted by john connor
Oni godinama vec podjebavaju otvoreno, ne samo prikriveno, Zagorove fanove, time potcenjuju junaka, a drze licencu samo zbog profita koji im donosi.
Sa druge strane vidi se kakav tretman ima Dilan.
+1. Neka podjebavaju - kada mogu. Sve dok je neko spreman da trpi podjebavanje - nemaju razloga da prestanu sa njim.
|
jaki |
Posted - 29/09/2023 : 14:27:29 Vjerovanje i činjenice nisu uvijek usklađene.
|
I like girlz |
Posted - 29/09/2023 : 13:26:49 quote: Originally posted by jaki
ja bih volio da im SBE opali zabranu i ukine prava na ovakva izdanjma zbog ovakve sprdancije s naslovnicama.
baš degutantno.
Misliš li da im SBE nije dozvolija varijant naslovnice?
ne vjeruem da su im ovakve debilane dozvolili. |
teller |
Posted - 29/09/2023 : 11:28:38 quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by Deers
Konacni dokaz da ljudi koji citaju zagora nemaju pojma o crtanju, stripovima, anatomiji, zivotu... Onaj koji je eventualno normalan i jos cita zagija bi se trebao zapitati.
 Koje budalo.. majko moja.. |
jagodanbg |
Posted - 29/09/2023 : 10:32:34 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by john connor
Oni godinama vec podjebavaju otvoreno, ne samo prikriveno, Zagorove fanove, time potcenjuju junaka, a drze licencu samo zbog profita koji im donosi.
Večina zagorovih fanova i je za sprdnju ali da sam ja izdavač(ili radim za njega) sigurno ne bi spdao ljude od kojih uzimam novac. To im je minus. Ali meni nema ništa draže nego otić na facebook veselog četvrtka i čitat komentare.Toliko nepismenosti,nerazumijevanja napisanog i opće nekulture je stvarno teško pronać na jednom mjestu.
👏👏👏 |
Tonto |
Posted - 29/09/2023 : 10:31:19 quote: Originally posted by Deers
Konacni dokaz da ljudi koji citaju zagora nemaju pojma o crtanju, stripovima, anatomiji, zivotu... Onaj koji je eventualno normalan i jos cita zagija bi se trebao zapitati. |
jaki |
Posted - 29/09/2023 : 10:18:48 quote: Originally posted by john connor
Večina zagorovih fanova i je za sprdnju ali da sam ja izdavač(ili radim za njega) sigurno ne bi spdao ljude od kojih uzimam novac. To im je minus. Ali meni nema ništa draže nego otić na facebook veselog četvrtka i čitat komentare.Toliko nepismenosti,nerazumijevanja napisanog i opće nekulture je stvarno teško pronać na jednom mjestu.
|
jagodanbg |
Posted - 29/09/2023 : 10:15:56 Pa naravno da jeste! Svaku koricu moraju oni da odobre! |
jaki |
Posted - 29/09/2023 : 10:14:42 quote: Originally posted by I like girlz
ja bih volio da im SBE opali zabranu i ukine prava na ovakva izdanjma zbog ovakve sprdancije s naslovnicama.
baš degutantno.
Misliš li da im SBE nije dozvolija varijant naslovnice?
|
john connor |
Posted - 29/09/2023 : 09:57:00 Oni godinama vec podjebavaju otvoreno, ne samo prikriveno, Zagorove fanove, time potcenjuju junaka, a drze licencu samo zbog profita koji im donosi.
Sa druge strane vidi se kakav tretman ima Dilan. |
I like girlz |
Posted - 29/09/2023 : 09:35:11 ja bih volio da im SBE opali zabranu i ukine prava na ovakva izdanjma zbog ovakve sprdancije s naslovnicama.
baš degutantno. |
jagodanbg |
Posted - 29/09/2023 : 09:25:33 quote: Originally posted by Kontrast 2
Jel' ovo zajebancija, ili će ovo stvarno biti naslovne?
Nažalost samo zajebancija. Da nije, ova bi bila moj izbor definitivno! |
manhunter |
Posted - 29/09/2023 : 06:31:30 Buahaha, kako vas rade ovi iz VČ. I ima ljudi koji kupuju sve ovo... |
tomas.hokenberi |
Posted - 29/09/2023 : 05:56:19 U ZS 100 ocekujem "Zagor prca". Specijalno izdanje za BHS jezičko tržište. Crtež Milo Manara |
wesskowaz |
Posted - 29/09/2023 : 04:23:26 Super ako je stvarno haha. |
Kontrast 2 |
Posted - 29/09/2023 : 00:56:29 Jel' ovo zajebancija, ili će ovo stvarno biti naslovne? |
jagodanbg |
Posted - 28/09/2023 : 23:59:06 Remek-delo Ilije Jakovljevića:
 |
teller |
Posted - 28/09/2023 : 23:22:11 Volim te naslovnice.. Ako jih je za Nasilje bilo 13, sad očekujem da jih bude 50... Ne zezam se,.. uzeo bih sve! a onaj ko se ćudi,... ne poznaje Zagorove fanove i čitatelje.. Nek se čude i dalje,... idućih 30 godina!
|
dd fan |
Posted - 28/09/2023 : 23:21:16 quote: Originally posted by Deers
Zašto? Retro naslovna, kombinacija ferija i binjotija, debela linija, boje kao sa prvih 100 brojeva zs/lms pre pola veka... ovo dira svedoke u dušu  |
jaki |
Posted - 28/09/2023 : 22:08:12 To ti sve govori o zagorovoj publici.. Daj im kopirante i oni su zadovoljni. Ni Bure im ne smeta onda😁 |