forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
SPQRoma Posted - 01/02/2018 : 17:49:28
Na desetu obljetnicu svog postojanja izdavačka kuća Veseli Četvrtak pokrenula je novu Zlatnu seriju, ediciju koja se koncepcijski ali i vizualno nadovezuje na legendarnu originalnu Zlatnu seriju koja je izlazila u bivšoj Jugoslaviji.

Svaki broj ima (barem) dvije naslovnice, jedna je identična originalnom talijanskom izdanju, a druga je "retro" verzija potpisana od strane domaćih autora.
Autor retro naslovnice prvog broja nove Zlatne serije je legendari Bane Kerac!

Veseli Četvrtak - Instagram

Veseli Četvrtak - Facebook

Veseli Četvrtak - Twitter

Veseli Četvrtak - Youtube

Evo, procurila je i prva fotka, valjda bi to trebalo biti to. Pa da ne zatvrpavamo onu temo od VČ.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Quebrasco Posted - 23/05/2025 : 15:49:05
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by john connor

I Martija i MNo objavila SD, odlicne price, takodje ova legendarna Teksova.

jesi li siguran za Mister Noa? Мislim da to nije islo kao kiosk izdanje

anto Posted - 23/05/2025 : 14:48:59
quote:
Originally posted by tomas.hokenberi

VČ prošle ili 2023 godine najavio da će izdati i tu epizodu Mister No-a započetu u LMS 997.

sjajno
jos da objave i Otrovni okean i duplo sjajno.
anto Posted - 23/05/2025 : 14:47:29
quote:
Originally posted by john connor

jesi li siguran za Mister Noa? Мislim da to nije islo kao kiosk izdanje
jaki Posted - 23/05/2025 : 13:21:37
Bolje ova nego Galepova👍
DOMI Posted - 23/05/2025 : 13:15:30
# 60 / B
DOMI Posted - 23/05/2025 : 13:14:36
# 60
jaki Posted - 22/05/2025 : 23:47:58
Je.
stripadzija Posted - 22/05/2025 : 22:40:43
quote:
Originally posted by wesskowaz

quote:

jel inače izdao neko te prekinute priče u kiosk izdanju? Marti čini mi se jeste,Slobodna Dalmacija.

Mislim da kiosk niko nije.

I meni se čini da je SD izdala Otrovni okean na kiosku.
wesskowaz Posted - 22/05/2025 : 20:51:37
quote:

jel inače izdao neko te prekinute priče u kiosk izdanju? Marti čini mi se jeste,Slobodna Dalmacija.

Mislim da kiosk niko nije.
tomas.hokenberi Posted - 22/05/2025 : 20:35:21
quote:

quote:
Originally posted by delboj

A vala je i bilo vrijeme za tog Teksa.

Jes vala
nisam kupio na vreme LL izdanje,pa još na klinac,nađem ga "oštećenog" jedne godine na BG Sajmu,i dok sam otišao da uzmem pare,proda se. Onda ga nabavim u piratskom luksuznom izdanju,i ono mi predstavlja vrlo bitan deo kolekcije - toliko volim taj strip.
Tako da jedva čekam da izađe; i čudi me da nije ranije.

Još kad bi dobili onu priču pilota koja je prekinuta,bilo bi još jedno maksimalno obradovanje. A bogami i Martijeva prekinuta epizoda je dobrodošla,Otrovni okean.

VČ prošle ili 2023 godine najavio da će izdati i tu epizodu Mister No-a započetu u LMS 997.
john connor Posted - 22/05/2025 : 15:54:00
anto Posted - 22/05/2025 : 14:59:00
anto Posted - 22/05/2025 : 14:42:08
quote:
Originally posted by delboj

Jes vala
nisam kupio na vreme LL izdanje,pa još na klinac,nađem ga "oštećenog" jedne godine na BG Sajmu,i dok sam otišao da uzmem pare,proda se. Onda ga nabavim u piratskom luksuznom izdanju,i ono mi predstavlja vrlo bitan deo kolekcije - toliko volim taj strip.
Tako da jedva čekam da izađe; i čudi me da nije ranije.

Još kad bi dobili onu priču pilota koja je prekinuta,bilo bi još jedno maksimalno obradovanje. A bogami i Martijeva prekinuta epizoda je dobrodošla,Otrovni okean.
anto Posted - 22/05/2025 : 14:37:10
quote:
Originally posted by DOMI

quote:

U uvodniku ZS 59 piše da postoji još jedna epizoda Natana Nevera u kojoj se nakratko pojavljuje robotski Marti Misterija, međutim tu epizodu neće objavljivati (ako sam dobro shvatio pojavljivanje "RMM" je tu vrlo kratko i nema puno veze sa radnjom epizode).

Što ide u broju 60?

quote:

U broju 60 ide Tex "Pod nadzorom", odnosno epizoda Texa započeta u 1103 i poslednjem broju Dnevnikove ZS.

Naslovnica varijante "A" je, ako se ne varam, upravo naslovnica iz 1103 broja ZS.

mmihoci Posted - 22/05/2025 : 12:04:08
quote:

Isečak ide od strane 323 do 337.
Marti Mistrerija kompletna epizoda 416 ima 80 strana (MM u Italiji već neko vreme ima samo 80 strana stripa po broju).

Ah da, i Bonelli počeo "zajebavat" s tim brojem strana.

Hvala na iscrpnom objašnjenju.
DOMI Posted - 22/05/2025 : 11:53:19
quote:

U uvodniku ZS 59 piše da postoji još jedna epizoda Natana Nevera u kojoj se nakratko pojavljuje robotski Marti Misterija, međutim tu epizodu neće objavljivati (ako sam dobro shvatio pojavljivanje "RMM" je tu vrlo kratko i nema puno veze sa radnjom epizode).

Što ide u broju 60?
tomas.hokenberi Posted - 22/05/2025 : 04:52:54
misterx381 Posted - 21/05/2025 : 21:47:29
Jel' postoji još neka epizoda Natana Nevera gde se pojavljuje robotski Martin, ili je ovo što je VČ objavio zaključno sa Generacijama sve?
tomas.hokenberi Posted - 21/05/2025 : 20:22:11
Isečak ide od strane 323 do 337.
Marti Mistrerija kompletna epizoda 416 ima 80 strana (MM u Italiji već neko vreme ima samo 80 strana stripa po broju).
mmihoci Posted - 21/05/2025 : 18:31:13
quote:

quote:
Originally posted by zlatan bihac

Po ovome ispada da će imati preko 400 stranica...

Nazalost nema. Treći deo je samo isečak epizode Natana Nevera u kome se opisuje (jos jedan) susret sa robot MM. Ima 338 strana ukupno.

U broju 60 ide Tex "Pod nadzorom", odnosno epizoda Texa započeta u 1103 i poslednjem broju Dnevnikove ZS.

Naslovnica varijante "A" je, ako se ne varam, upravo naslovnica iz 1103 broja ZS.

Ipak brojke ne štimaju.

Jer Libellusov Superbook - Generacije ima oko 230 strana.
Ako je tu još jedna cijela epizoda MM-a, onda je ovaj "isječak" iz NN-a na 2 ili 3 strane?

Fakat mi VČ nekad ide na živce s tim svojim "čušpajzima".
teller Posted - 19/05/2025 : 19:55:54
quote:

quote:

Nazalost nema. Treći deo je samo isečak epizode Natana Nevera u kome se opisuje (jos jedan) susret sa robot MM. Ima 338 strana ukupno.

jaki Posted - 19/05/2025 : 19:06:34
+ za Pod nadzorom i Villu.
delboj Posted - 19/05/2025 : 19:04:18
tomas.hokenberi Posted - 19/05/2025 : 18:49:25
To je opet oko 336 strana.
tomas.hokenberi Posted - 19/05/2025 : 18:44:53
quote:

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000