forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Izdanja Libellusa

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
kico Posted - 30/08/2007 : 10:33:51
Što bi mi željeli u idućoj Libellus turi?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
mmihoci Posted - 01/03/2025 : 16:44:57
Nova akcija s poipustima: http://www.libellusforum.com/default.aspx?g=posts&t=2677
sawitch Posted - 18/02/2025 : 08:22:18
Ma necu mesati sada kolekciju. Nije da mi bas gori pod nogama da imam sve. Bice to kod Libellusa sve bez greske.
anto Posted - 17/02/2025 : 20:42:41
rekoše Lokomotivci da na jesen idu tri knjige redovne edicije (12.,13. i 14.),pa nije da nećemo imati drugu opciju;ali bi mi bilo žao da "oskrnavim" tako lepu kolekciju,kakva je LL redovan/mladost/kris/vučica. A Saga može Lokomotivina.
sawitch Posted - 17/02/2025 : 20:39:32
Ja zaboravio o cemu se radi u Torgalu od kada sam poslednji put procitao nesto od Libellusa. :)
anto Posted - 17/02/2025 : 20:30:43
quote:
Originally posted by mmihoci

quote:
Originally posted by anto

zaboraviše libelusovci na Torgala skroz naskroz

Nisu zaboravili ni Thorgala, ni Orlove, ni IRS a ni Škorpiona.

aj da vidimo i to čudo
"dužni" su nam dva integrala redovne serije,i jedan triptih Mladosti (do sad su izdavali diptihe,ali edicija se završava sa 11.albumom).
Mladost sam doduše uzeo Lokomotivinu zadnju knjigu,čisto da pročitam kompletnu priču,jer sam izgubio nadu u LL - tri godine ih pitam "kad će",i svaki put je odgovor "ubrzo".Al da ne kvarim kolekciju,kad (i ako) izbace Dade,lako ću zameniti Lokomotivin Libelusovim.
dino1984 Posted - 17/02/2025 : 19:45:06
Uuu orlovi knjiga 2 bi bila milina.
Pitao sam nedavno tamo na forunu, odgovor je bio da cekaju materijale.
mmihoci Posted - 17/02/2025 : 19:26:00
quote:
Originally posted by anto

Nisu zaboravili ni Thorgala, ni Orlove, ni IRS a ni Škorpiona.
anto Posted - 17/02/2025 : 17:58:46
udarnik007 Posted - 17/02/2025 : 17:22:06
quote:

Pročitah u izdanju LL-a, "Jurić" 4. sezona Siročadi.

Ovo je sasvim drugačiji Bonelli. "Najbolesnija" sezona od svih Siročadi.

Usudio bih se reći da su i Bezdušni kikiriki u odnosu na ovo.

Odlična je Jurićka, Zemlja je isto OK ali
Jurićka je top!
Pazi, baš ništa nisam očekivao od ovog stripa
kad tamo i više nego ugodno iznenađenje.
Malo mi je žao što u ovoj turi nisu odvalili i onaj
specijalac Zemlje...
mmihoci Posted - 17/02/2025 : 15:09:08
Pročitah u izdanju LL-a, "Jurić" 4. sezona Siročadi.

Ovo je sasvim drugačiji Bonelli. "Najbolesnija" sezona od svih Siročadi.

Usudio bih se reći da su i Bezdušni kikiriki u odnosu na ovo.
sawitch Posted - 03/02/2025 : 13:51:36
quote:
Originally posted by jaki

Ako kupuješ stripove kao investiciju moraš ih povoljno kupit.

Ma ne kupujem kao investiciju, samo tako kazem. Ove komplete sad vec ne mozes nikom prodati jer su preglomazni. MN i Teks preko 400 knjiga.
BeaGea Posted - 03/02/2025 : 12:09:34
Inače ti je ROI za kurac ;)
jaki Posted - 03/02/2025 : 12:08:21
Ako kupuješ stripove kao investiciju moraš ih povoljno kupit.
sawitch Posted - 03/02/2025 : 11:43:48
Ja uzeo pola sigurno. MN sve osim kolora, Teks sve, AF, Dragonero sve. Ozbiljna je to investicija.
petarStripovi10 Posted - 03/02/2025 : 11:39:20
quote:
Originally posted by DOMI

Ukoliko LL izdanja najavljena za prosinac ugledaju svjetlo dana do 31.12. to znači da je ove godine izdano 140 knjiga (prošle godine 110), u to su uključena i 2. i 3. izdanja nekih stripova (AF) kao i nove reprintane biblioteke (Zagor) + kolekcionarske mix biblioteke ("Kultna edicija").
Sveukupno: 140 knjiga u 2024.godini.
Ako odbijem reprinte, 2. i 3. izdanja itd, bili bismo na cca 125 novih knjiga što je opet znatno povećanje u odnosu na 2023.g.

Težak život kapitalista.
mmihoci Posted - 03/02/2025 : 10:16:30
Nova akcija u LL s popustima:http://www.libellusforum.com/default.aspx?g=posts&t=2664
mmihoci Posted - 13/12/2024 : 09:31:45
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

quote:

@mmihoci - da li znaš hoće li onaj zadnji dugoočekivani Nickov almanah izaći (pa da to kompletiramo), nešto se spominjalo da do kraja ove godine ako se dobro sjećam?

To je bila zadnja informacija.

Novog ništa ne znam. Pitat ću ih nakon Nove godine oko toga.

Načuo sam samo ovak sa strane da je Kowalski napisao tekst pa valjda bi trebao konačno i ići taj Almanah.

Hvala, rekao bih da nije priša, sama spoznaja da se o tome priča da će se uradit me veseli, znači, nije se zaboravilo na njega i ima ga se u planu

Pitao i vele mi da je ugovoren i da bi uskoro trebao ići u produkciju.
Vjerojatno će onda biti do polovice 2025.
henry Posted - 13/12/2024 : 02:41:28
Nisam obratio pažnju.
Hvala.
DOMI Posted - 12/12/2024 : 23:46:38
quote:
Originally posted by henry

quote:

Ukoliko LL izdanja najavljena za prosinac ugledaju svjetlo dana do 31.12. to znači da je ove godine izdano 140 knjiga (prošle godine 110), u to su uključena i 2. i 3. izdanja nekih stripova (AF) kao i nove reprintane biblioteke (Zagor) + kolekcionarske mix biblioteke ("Kultna edicija").
Ako odbijem reprinte, 2. i 3. izdanja itd, bili bismo na cca 125 novih knjiga što je opet znatno povećanje u odnosu na 2023.g.

Da li u nove knjige ubrajaš i ovu kultnu ediciju i legendarne pustolovine i tako to?
Sve su to stripovi koje je i sam izdavač više puta objavljivao.

Naravno da ne ubrajam... napisao sam.. bez Kultne i bez onih 8 reprinta Zagora i bez AF (2.i 3.izd.) - to je oko 125 novih knjiga...
ReemCP Posted - 12/12/2024 : 14:00:08
quote:

quote:

@mmihoci - da li znaš hoće li onaj zadnji dugoočekivani Nickov almanah izaći (pa da to kompletiramo), nešto se spominjalo da do kraja ove godine ako se dobro sjećam?

Načuo sam samo ovak sa strane da je Kowalski napisao tekst pa valjda bi trebao konačno i ići taj Almanah.

Hvala, rekao bih da nije priša, sama spoznaja da se o tome priča da će se uradit me veseli, znači, nije se zaboravilo na njega i ima ga se u planu
zeljko Posted - 12/12/2024 : 13:20:49
sad vise nije pitanje kupujes li sve od libe
već imaš li stan za odlaganje robe
henry Posted - 12/12/2024 : 13:06:45
quote:

Da li u nove knjige ubrajaš i ovu kultnu ediciju i legendarne pustolovine i tako to?
Sve su to stripovi koje je i sam izdavač više puta objavljivao.
DOMI Posted - 12/12/2024 : 11:54:50
mmihoci Posted - 11/12/2024 : 16:31:43
quote:

ReemCP Posted - 11/12/2024 : 15:50:41

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000