forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mystere Posted - 30/01/2010 : 20:02:57
Društvo, ima li tko iskustava sa naručivanjem stripova sa stranice Book Depository. Planirao sam uzeti neke naslove pa me zanima. Gledao sam malo reviewe po netu i vidio dvojake ocjene. Od toga da je sve super pa do toga da su potpuni ignoranti. Ovo drugo se prvenstveno odnosilo na slučajeve kada bi se nešto zakompliciralo, a najčešće je izostajala bilo kakva reakcija iz Book Depositoryja pa me zanima i to kako ste riješavali probleme sa narudžbama ako ste ih imali. Hvala unaprijed.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Mr. Bushido Posted - 12/08/2024 : 11:53:47
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Cudo to da mu ne cvetaju ruze vise..
upao neko drugi u raj ili jednostavno ljudi kupuju manje? Ili su mozda troskovi nekako
porasli..a "ne moze" da dize cene koliko bi bilo realno

Inflacija i nova konkurencija (Alibaba, Temu...).
matori paraliticar Posted - 12/08/2024 : 06:56:28
Cudo to da mu ne cvetaju ruze vise..
upao neko drugi u raj ili jednostavno ljudi kupuju manje? Ili su mozda troskovi nekako
porasli..a "ne moze" da dize cene koliko bi bilo realno
Mr. Bushido Posted - 12/08/2024 : 03:28:38
quote:
Originally posted by fler

Kakva su vam iskustva s Amazonom otkako su uveli besplatnu dostavu?
Nisam baš sretan, evo opet sve na stanju a narudžba stiže tek za mjesec dana;
mislio sam zadnjih par puta da je to tek onako, odokativno, ali je bilo doslovno u dan točno.

Rado bih platio dostavu pa da je kod mene uobičajeno super brzo (odnosno.. tako je bilo prije),
ali jedina opcija koju sad nude je nekakav ekspres (koji to nije) za tipa 50€.

Amazon je općenito postao jako spor, bez obzira kupujem li na njemačkom, britanskom ili francuskom Amazonu.

Pretpostavljam da im nedostaje ljudi, a Jeff Bezos vjerojatno ne želi zaposliti nove jer mu je u zadnje vrijeme pala zarada.
fler Posted - 11/08/2024 : 16:05:25
Pa, krasno.
Nije da me tješi, ali eto, očito uvijek može gore
Spectre Posted - 10/08/2024 : 22:50:53
Ja imam prednaručeni Hitman Omnibus na Amazonu koji je izašao pred deset dana, 30.7. kad je krenuo u obradu (prednaručio sam ga pred oko godinu dana) i danas sam dobio obavijest da je očekivani datum dostave između 11.11.2024. i 19.2.2025. Mislim da je dostava pješke.
fler Posted - 09/08/2024 : 10:29:17
Da, to je obrazac koji je izgleda postao uobičajen, neovisno o narudžbi
(tj. što još ima unutra osim knjiga/stripova).

Nisam dobro sročio post, nije zapravo problem u samoj dostavi (jer kad krene, stigne brzo)
nego što tjednima samo stoji bez ikakve promjene statusa, a to mi se prije nije dešavalo.
don_draper Posted - 09/08/2024 : 06:07:59
Narucio sredinom sedmog mjeseca s njemackog Amazona. 2 tjedna nikakvog pomaka na trackingu i onda kad su ga dispatchali doslo ovdje u roku 5 dana. Zacudo stanje knjiga i stripova je bilo pristojno.

Prije je to u 7-10 dana sve bilo gotovo
fler Posted - 09/08/2024 : 01:12:08
Kakva su vam iskustva s Amazonom otkako su uveli besplatnu dostavu?
Nisam baš sretan, evo opet sve na stanju a narudžba stiže tek za mjesec dana;
mislio sam zadnjih par puta da je to tek onako, odokativno, ali je bilo doslovno u dan točno.

Rado bih platio dostavu pa da je kod mene uobičajeno super brzo (odnosno.. tako je bilo prije),
ali jedina opcija koju sad nude je nekakav ekspres (koji to nije) za tipa 50€.
emirem Posted - 26/07/2024 : 23:24:18
quote:
Originally posted by udarnik007

quote:
Originally posted by emirem

Bok ljudi,
Pitanje..
Comic Bugle mi javlja da je SW Tales of the Jedi spreman za slati, traze me tel.broj da salju preko FedExa.
Velim im da ne salju preko njih, jer me oglobe jos dodatno za obicni strip. Iako nisam nikad strip dobio preko FedExa, ne bih htio riskirati.
Dodam i to ipak smo u EU, pa nije neka frka da se strip posalje normalnom postom.
Vasa iskustva?
Kako su Vama poslali?
Tnx

Meni upravo stigao Absolute Superman od njih preko Overseasa i sve je
prošlo bez ikakvih problema.

Ok tnx!
Bas sam jucer imao prepisku s njima i vele sve ok za fedex.
Cekam dr tj strip.
06.08. ide od njih Bendisov DDevil jedinica reprint.
udarnik007 Posted - 25/07/2024 : 13:13:46
quote:

Bok ljudi,
Pitanje..
Comic Bugle mi javlja da je SW Tales of the Jedi spreman za slati, traze me tel.broj da salju preko FedExa.
Velim im da ne salju preko njih, jer me oglobe jos dodatno za obicni strip. Iako nisam nikad strip dobio preko FedExa, ne bih htio riskirati.
Dodam i to ipak smo u EU, pa nije neka frka da se strip posalje normalnom postom.
Vasa iskustva?
Kako su Vama poslali?
Tnx

Meni upravo stigao Absolute Superman od njih preko Overseasa i sve je
prošlo bez ikakvih problema.
Wolfman Posted - 25/07/2024 : 13:04:01
Danas napokon dostavili. Nije došao ni onaj uobičajeni kombi, nego osobni automobil
bonjovi4ever Posted - 25/07/2024 : 12:43:32
Da, GLS je bio prva liga nekoć, ali u zadnje vrijeme povremeno im nit ne radi stranica za praćenje pošiljke i još su se usporili.
emirem Posted - 24/07/2024 : 19:37:31
Bok ljudi,
Pitanje..
Vasa iskustva?
Kako su Vama poslali?
Tnx
jaki Posted - 24/07/2024 : 08:35:23
Lipo...
Wolfman Posted - 24/07/2024 : 08:18:11
GLS trenutno ima neki problem u Donjem Stupniku ili barem tako kažu. Ne isporučuju pakete jako dugo. Stigao mi Libristo paket iz Češke u Donji Stupnik 15.7. i ovi ga još nisu dostavili na adresu u Zagrebu. Jako teško dobiti korisničku službu, a kada sam ih napokon dobio rekli su samo da rade na otklanjanju neidentificiranog problema i da ne znaju kada će konačno dostaviti paket
vice Posted - 09/07/2024 : 20:06:58
Libristo je ok. Jednu knjigu san duže čeka jer je bila oštećena i to su mi uredno javili mailom te se ispričali jer je moraju ponovno naručit.
Wolfman Posted - 09/07/2024 : 13:50:08
Nedavno mi stigla pošiljka od Scifiera, ovaj put GLS-om i kao što svi kažu nije bilo nikakvih problema.
Jučer napravio testnu narudžbu od Librista pa ćemo vidjeti. Za naručeni artikl je pisalo da šalju u roku 24 sata i to se ostvarilo (danas predano GLS-u). Kreće iz Češke.
bonjovi4ever Posted - 08/07/2024 : 23:05:03
quote:

Blackwells je ipak od ovog njemackog librista po par eura jeftiniji. Bas usporedjivao.

A ne, ja govorim o hrv. Libristu. Par knjiga što sam usporedbe radi pogledao vidim da su oko 10% skuplje na njemačkom nego na hrv. Libristu. Plus uvijek na te cijene ide neki dodatan popust.

Ali to je manje bitno. Libristo je 100% bez ikakvih dodatnih troškova, plus ove kokošare iz Hrv. pošte se lako zaobiđe jer oni najviše seru oko carine i ostalog. Mislim da je Libristo češka firma s umreženim poslovnicama u više zemalja.

Evo zadnje sam novog HC Kinga You like it darker kupio za 18,5 eura (zguglao kupon 7%) plus 3,49 dostava, stiglo GLS-om u roku 5 dana. U Hoću knjigu i Znanje je 30 eura. Ne kažem da su najpovoljniji, ali kad se sve zbroji osobno su mi najisplativiji.
Odoakar Posted - 08/07/2024 : 19:13:13
Na kraju me amazon.de došao 9 eura jeftinije of SciFiera (besplatna dostava vs 12 eura), tako da mislim da sam gotov sa SciFierom.
emirem Posted - 07/07/2024 : 11:52:35
Blackwells je ipak od ovog njemackog librista po par eura jeftiniji. Bas usporedjivao.
bonjovi4ever Posted - 06/07/2024 : 19:13:29
Preporuka za Libristo. Tamo ima i ovaj Tanabeov Lovecraft.
Cijene su vrlo dobre, za romane vidim nerijetko 30 % manje od naših knjižara, nakon prve kupnje redovan popust 5 %, a i inače se lako zgugla kupon 7 %.
Besplatna dostava iznad 60 eura, korisnička podrška u roku 24 sata, slanje GLS, Box Now, DPD, nikakve carine ni dodatni nameti...
Odoakar Posted - 06/07/2024 : 06:40:51
Da, nekih 10 eura je jeftiniji tamo nego na amazon.de, npr.
fabriano Posted - 05/07/2024 : 22:09:58
quote:
Originally posted by Odoakar

Probat cu sa OTP karticom al rasprodao se Tanabe Lovecraft...pa kud prije:/

Pretpostavljam da je na Scifieru bio najjeftiniji. Vjerojatno su vec narucili ponovo
Odlicni su ti DH deluxe, koliko sam skuzio nikada ni ne budu out-of-print
Odoakar Posted - 05/07/2024 : 14:25:33
Probat cu sa OTP karticom al rasprodao se Tanabe Lovecraft...pa kud prije:/
fabriano Posted - 05/07/2024 : 13:19:57
quote:
Originally posted by Odoakar

Jel naručivao mozda tko sa SciFiera nedavno? Kad idem platiti, otvori mi se novi tab, ali mi iskoči Save File opcija nekakvog 3dsMethoda sa zabe. Iako approvam transakciju u mzabi, dobijem poruku 'Unfortunately the payment has failed.'

Nisam imao ovakvih problema, mozda nesto povezano s zagrebackom? narucivao s PBZ i Addiko i nikad nekakvih problema

quote:
Originally posted by BiDi

Scifier je za mene osobno na ledu dok ne isprave IOSS, uvek platim carinski pregled zbog "pogrešno zavedenog IOSS" ... nek se ****.

Ja sam od 5 narudzbi imao samo jednom problem, i to s najmanjom (probnom) narudzbom. Imam teoriju da sto je paket manji to HP dobije da zasere. Sve ostalo mi je dolazilo GLSom bez problema.
Uostalom, SciFier to rijesava s jednim mailom na koji odgovore u 10min i refundaju istog momenta, zar je to toliki problem?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000