T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 31/07/2024 : 19:44:15 Dylan ide usvojit psa (ili vuka), jer je woke i ne kupuje pse (ili vukove).
Scenarij: Njih tri Crtež: Više od tri
Već dostupno na shop.strip-agent.hr
Uskoro i na ostalim prodajnim mjestima! |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Sarghan |
Posted - 03/08/2024 : 16:00:19 Ja ga ujutro pronašao na Tisku.
Crveno kao sunce, toplo kao olovo - čisti, zabavni western, ovog puta se ne oslanja toliko na horror elemenete kao u prošlom nastavku, već je klasični westernski spašavanje dame u nevolji. U rangu prosječnog Texa. Na crtežu su Piccatto i obitelj/učenici, a kao takvi su mi i dalje i više nego dobri. 7/10
Tišina vuknja - isti dojmovi kao i u gornjoj recenziji. Zanimljivo koliko sam se toga sjećao i prije čitanja neovisno što ciljano nema nikakvog teksta. Crtež možda neće biti svakome po volji, no mene u nekim stvarima podsjeća na Ambrosinija. 7/10
Čovjek i zvijer - možda i najslabija priča ovog maxija, lord plaća Dylana da ga čuva preko noći kad se pretvara u vukodlaka. Neke stvari Marzano uopće ne objašnjava (a trebao bi jer nemaju smisla), a kraj je totalno neuvjerljivi. Ipak, generalno čitljivo. Crtež bi nekima također mogao biti diskutabilan, iako je nešto ekspresivniji i slobodnijih linija, ipak stvara dobru atmosferu, osobito u noćnim scenama. 6/10 |
peropero |
Posted - 03/08/2024 : 11:56:54 Nisam ga našao. |
Altairfan |
Posted - 03/08/2024 : 08:23:08 Na kioscima. |
zveles |
Posted - 01/08/2024 : 19:35:49 quote: Originally posted by Sarghan
...samim time vjerujem kako ovog puta nitko neće imati zamjerke na prijevod.
Osim naslova, "Tih kao vuk", referirajući se na pojam koji je došao s Kiplingom i domaćim prijevodom Knjige o džungli. |
Sarghan |
Posted - 01/08/2024 : 19:19:16 Ovaj broj sam čitao prije 7 godina kad je izašlo u Italiji, pa čisto ovako po sjećanju što možete očekivati:
Prva priča je nastavak Vatrene ponoći (one western-zombie priče iz prošlogodišnjeg Maxija #28, isti autori). Kome se svidjela ta priča, svidjet će mu se i ova.
Druga priča je zanimljiv eksperiment jer je ciljano pisana kao "nijema" priča, Znači, kompletna priča bez i jednog oblačića s tekstom, internih monologa, itd. Uglavnom, ne, nije u pitanju greška u pripremi materijala što strip nema teksta, a samim time vjerujem kako ovog puta nitko neće imati zamjerke na prijevod. Za tu priču sam tada napisao i recenziju: https://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=2135
Treće priče se uopće ne sjećam. |
DOMI |
Posted - 31/07/2024 : 23:50:01 Dobar ritam, odlično!!! |
teller |
Posted - 31/07/2024 : 21:36:51 Odlično... |
Space Marine |
Posted - 31/07/2024 : 20:59:01 Odlično, lijepo su ubrzali maxija. Ovim tempom bi komotno mogao izaći bar još jedan ove godine. |
|
|