forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford "Ultimate" Topic

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
makikatalinic Posted - 07/04/2005 : 20:08:51

Alan Ford - tekst o junaku

Alan Ford - recenzije

http://www.munix.it/421-430/430/af430s.jpg

Je li to Sir Oliverov kraj ??? Vidjet cemo ...

"Velikoušnost bez premca"
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
nikotin Posted - 31/03/2023 : 04:39:49

vknez Posted - 30/03/2023 : 11:13:05
Uh. Vrhunski
nikotin Posted - 29/03/2023 : 18:00:24

ivanl Posted - 29/03/2023 : 17:20:11
quote:
Originally posted by zviznemte

quote:
Originally posted by ivanl

Di cu ja nac broj 23 cpg u Splitu ili blizoj te daljoj okolici? Nije vrag da ga samo ja kupujem...

Na veliko ti preporučam da nazoveš Tisak službu za korisnike ili kontakt nabave i pitaš ih da ti provjere za tvoju lokaciju broj tog izdanja AF di je dostupan. Tako i ja isto zovem za Rijeku, pa mi navede lokacije kioska, uvijek su ljubazni i dostupni.

Što se tiće iNovina, nisam ih nikad zvao (vjeran sam Tisku), ali vjerujem da i oni isto imaju podatke.

Sjajan savjet! Thx!
Pitao, dobio info, kupio...
Sad bar znam gdje ce biti i slijedeci broj, (nadam se), da ne lutam unaokolo.
zviznemte Posted - 28/03/2023 : 22:04:37
quote:

Di cu ja nac broj 23 cpg u Splitu ili blizoj te daljoj okolici? Nije vrag da ga samo ja kupujem...

Na veliko ti preporučam da nazoveš Tisak službu za korisnike ili kontakt nabave i pitaš ih da ti provjere za tvoju lokaciju broj tog izdanja AF di je dostupan. Tako i ja isto zovem za Rijeku, pa mi navede lokacije kioska, uvijek su ljubazni i dostupni.

Što se tiće iNovina, nisam ih nikad zvao (vjeran sam Tisku), ali vjerujem da i oni isto imaju podatke.
ivanl Posted - 25/03/2023 : 16:49:55
LL AF, 19 i 20 su imali tiskarsku gresku, beskompromisni profesionalci kakvi Dade jesu, to su odmah ukinuli/sankcionirali/ponistili... ceka se ubrzo izlazak knjiga bez graske.
DOMI Posted - 25/03/2023 : 14:49:42
quote:
Originally posted by InvisibleMan

Hvala, Domi.

Izlaze 2 knjige mjesečno, ovih dana izlaze knjige br.19 i 20.
Izdavači su vrlo ozbiljni, detaljni, točni i određeni.
InvisibleMan Posted - 25/03/2023 : 12:27:08
Hvala, Domi.
ivanl Posted - 25/03/2023 : 00:57:48
DOMI Posted - 25/03/2023 : 00:13:46
quote:
Originally posted by InvisibleMan

Lijep pozdrav svima. Danas sam u centru Zagreba kupio dva AF na kiosku, Alan Ford Classic br. 209 i AF Nova Serija br. 23. U tramvaju malo gledam tu po sajtu i služim da su to stari brojevi. Međutim, na kiosku su stajali u izlogu.

Izlazi li ovo još uvijek u Hrvatskoj i zna li tko gdje mogu nabaviti nove brojeve?

Hvala unaprijed.

Kupio si CPG izdanja iz RS koja stižu na HR kioske s odgodom po dva mjeseca ali redovno stižu.

U HR trenutno Alana izdaje Libellus u obliku trobroja a u prodaji je u knjižarama ili putem web shopa:
http://www.libellus.hr/j/alan-ford/63/0/0
InvisibleMan Posted - 24/03/2023 : 23:21:50
Lijep pozdrav svima. Danas sam u centru Zagreba kupio dva AF na kiosku, Alan Ford Classic br. 209 i AF Nova Serija br. 23. U tramvaju malo gledam tu po sajtu i skužim da su to stari brojevi. Međutim, na kiosku su stajali u izlogu.

Izlazi li ovo još uvijek u Hrvatskoj i zna li tko gdje mogu nabaviti nove brojeve?

Hvala unaprijed.
logo111 Posted - 24/03/2023 : 14:10:18
quote:

Sto ljudi-sto ćudi!
Imas izjave da je lijepse od Libellusovog...

Pa ovi pirati izgledaju kao da su se djeca igrala u PowerPointu.

ivanl Posted - 24/03/2023 : 12:06:30
Sto ljudi-sto ćudi!
Imas izjave da je lijepse od Libellusovog...
logo111 Posted - 24/03/2023 : 11:44:21
quote:
Originally posted by nikotin

Evo još nekih pirata što su se danas pojavili u izdanju Dragana Jelića.
HC - Trobroji - 1-46

Ni ovi ne idu u moj spisak.

Već kad rade te pirate da se bar malo potrude.

Iako se ne vidi hrbat i ostalo, ovako izgleda totalno bezlično i jeftino.

ivanl Posted - 24/03/2023 : 11:32:01
Samo jedna mala javna zahvala koju osjecam da trebam napisati...

Veliko hvala entuzijastu Nenadu iz Panceva koji mi je rijesio cpg brojeve 8,12 i 14. Te mi ih sigurno i zasticeno poslao! I to besplatno!

Moju veliku zahvalnost imas, a nadam se da cu se moci revansirati...

Po ko zna koji put dokazuje se kako su stripasi posebni ljudi. Puno puta sam pomogao ali isto tako i dobio pomoc od potpuno nepoznatih mi ljudi.

Svaka cast! Ovo cini zivot ljepsim!
ivanl Posted - 20/03/2023 : 14:13:34
quote:
Originally posted by bvagner3

quote:
Originally posted by mpavin

Broj 23 doša danas na hrvatske kioske.

Kupio ga danas,kasnio je poprilično,ali bolje ikad nego nikad.Očito nema nekog pravila kada strip izlazi u Hr.Već sam razmišljao kako ga nabaviti iz Srbije,ali sva sreća da to ipak neću morati,jer bi mi dodatni troškovi ipak bili malo previše.

Jel ga netko kupio u 'akvatoriju' Splita? 9vaj broj 23. Ja ga ne mogu nikako naci...
Ako ima netko informaciju na kojoj trafici/mjestu ga je moguce kupiti? Trogir, Kastela, Omis, Makarska, otoci... bilo gdje, jer ga u Splitu ne mogu naci.
DOMI Posted - 16/03/2023 : 14:59:40
quote:

quote:
Originally posted by alexts

quote:

Evo još nekih pirata što su se danas pojavili

Gde se svi ti razni pirati uopšte prodaju? Ne nalazim ih na uobičajenim sajtovima za prodaju.

Vecinom usmenom predajom, od uha do uha, preporukom. Tako sam i ja stupio u kontakt sa covjekom u Srbiji.

... i povremeno na Njuškalu
ivanl Posted - 16/03/2023 : 14:21:27
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Evo još nekih pirata što su se danas pojavili

Gde se svi ti razni pirati uopšte prodaju? Ne nalazim ih na uobičajenim sajtovima za prodaju.

Vecinom usmenom predajom, od uha do uha, preporukom. Tako sam i ja stupio u kontakt sa covjekom u Srbiji.
ivanl Posted - 16/03/2023 : 11:46:20
quote:
Originally posted by sawitch

Realno ne izgleda. Kod Libellusa je usran samo donji deo hrbata. Ostalo je odlicno.

Tocno. Ali sad kad ih je vec 18, uopce vise nema veze. Izgubio se u 'svastari' onaj prvi los i porazni efekt. Kad ih bude stotinjak bit ce cak i sasavo zanimljivo.
ivanl Posted - 16/03/2023 : 11:43:20
quote:
Originally posted by john connor

Koliko ovo bolje izgleda od Libelusovog AF.

A je...
sawitch Posted - 16/03/2023 : 10:52:28
Kako zavrse koji serijal a ja ga pratim, zavrsavam sa njima. Ne zelim da dajem pare coveku cija dela cine sve suprotno od onih starih Bonelli vrednosti. :)
john connor Posted - 16/03/2023 : 09:42:52
Realno izgleda, makar meni, mogle bojebdrugacije ali ok, ono kod Libelusa ne lici na nista.

Cudi me da ces preskociti Holmsa, verovatno strip koji bi ti najvise legao ove godine.
sawitch Posted - 16/03/2023 : 09:33:44
Realno ne izgleda. Kod Libellusa je usran samo donji deo hrbata. Ostalo je odlicno.
john connor Posted - 16/03/2023 : 09:22:05
Koliko ovo bolje izgleda od Libelusovog AF.
sawitch Posted - 16/03/2023 : 08:58:12
Facebook grupe prste od ovoga.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000