Author |
Topic |
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 23/02/2009 : 12:04:35
|
Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u pokusu.
Konacna ocjena je: 198 : 32 = 6.19
Znaci, prica ima pozitivnih stvari, ali se preko nekih grešaka na makroekonomskom planu jednostavno nije moglo prijeci.
Osrednja epizoda. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 23/02/2009 : 12:07:22
|
Koje nagrade dobivamo |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 23/02/2009 : 12:08:12
|
quote: Originally posted by cibalia
Koje nagrade dobivamo
Iskrene cestitke! |
|
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 23/02/2009 : 12:11:06
|
quote: Originally posted by Inferno
Koje nagrade dobivamo
Iskrene cestitke!
Trebalo je napisat recenziju ovoga. Oce uskoro Cikaški požar |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 23/02/2009 : 12:26:08
|
quote: Originally posted by Inferno
Koje nagrade dobivamo
Iskrene cestitke!
Trebalo je napisat recenziju ovoga. Oce uskoro Cikaški požar
Zato sam i otvorio ovaj topic jer ne znam što misliti. Ne znam koji bi stav zauzeo i koje bi vrijednosne sudove iznio. "Požar" ce sredinom ožujka. Sad imam posla. |
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 23/02/2009 : 15:04:49
|
Mozda kasnim ali nema veze.Moje misljenje je da ce biti jos koja epizoda sa tkacem-krojacem(kako god),jer ovaj uopste nije bio on nego neki njegov poltron.Ako bude tako dajem 10,ako ne 7. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 23/02/2009 : 18:35:24
|
Može li se još demistificirati?Infantilni rasplet, Zagorov višestranicni monolog gdje je "Burattini na razini trogodišnjaka", da citiram veleštovanog Curunira, u potpunosti uništavaju zapravo pristojan zaplet.3/10 |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 23/02/2009 : 21:28:34
|
Moja ocjena takoder 3. Prica je nide veze. Kad sam procitao prvi dio, bio sam zadovoljan i nestrpljivo cekao ostale mrtve nastavke. Drugim djelom sam bio puno razocaran, i smiješno mi je, haha, kako sam se zavaravao šta ce to Bure napravit remek djelo u narednih 30 stranica u 3. djelu i popravit pricu na puno bolje (zato što je ovo Talijanima dikobrazima odlicna prica bila)
Svidio mi se nacin bijega Sybil iz zatvora (ono onesvještivanje i skrivanje ispod poda u praznoj kociji), a onda u 2. djelu kad sam ocekivao šta ce Bure ,veliki krimi-pisac koji je pisao rasplet Demonsnke knjige, Imanja pod opsadom, napisati kao odlicnu ideju Mortimerovog bijega, on o5 stavi dvojnika (pa kolko ih je) i to ga drogiro nekim mrtvom drogom. mislim... nide veze. Jebala te droga! A i nacin na koji je mortimer sam izveden iz zatvora je blesav. Najveci genij-štakor pobjegne tako što potplati 2-3 mrtva jazavca stražara, a nalazi se u najboljem zatvoru u državi... recimo. Puno ih kaže; "Mortimer i Krojac su za grad, nije lako napravit pricu u selu s njima". pa šta ih scenarist dovodi amo? Nek napišu neko karano pismo zagoru da dode u grad, jer neki njegov amigo treba pomoc i tamo napravi odlicnu pricu. Nemoš mi stavit dvojicu najpoznatija jubilarna neprijatelja koja se pojavljuju jednom u 10 godina u Zagoru a zatim napravit neku pricu U KOJOJ SE BAŠ NIŠTA NIJE DOGODILO. Samo se saznalo ko je Krojac i da je mOrtimer pobjegao. pRELOŠE!
Ima još puno nebuloza i glupih detalja, al necu mi se da. |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 23/02/2009 : 21:33:05
|
Jebemu, loše je, mora se priznat... Ali covik se cudi kako se nakon 150 dobrih stranica odjednom sve zasere. I Burattini je na CRŠ-u sa smiješkom na licu rekao da je ovo najbolje pojavljivanje Mortimera. Kad je sam autor toliko u zabludi, onda je daljni komentar suvišan. |
|
|
|
Topic |
|