Author |
Topic |
|
jurchek
Senior Member
Slovenia
1288 Posts
Member since 04/05/2004 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 21/05/2005 : 10:09:32
|
Ako je to gostovanje Beogradskog "Teatra T" ja sam gledao. Zanimljivo je videti predstavu u kojoj je scenario radjen verno Brixyjevom prevodu. Odabir glumaca je manje-vise dobar (mada mi se sam Aleksandar Dunitj kao Alan Ford ne svidja), a Dragan Vujic kao Broj 1 je pun pogodak. Obradjena je epizoda "Bradati pljackasi" Ako nije, pogledaj ti pa nam ispricaj kakva je predstava. :)
Zagor je najveci gej! |
|
|
comic boy
Junior Member
Croatia
445 Posts
Member since 31/01/2005 |
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 21/05/2005 : 10:45:24
|
quote: Originally posted by comic boy
E to bi stvarno volia gledat!
T O R C I D A
Dugo im je trebalo!
KLATA..VERATU..N%#/&%)=?# |
|
|
jurchek
Senior Member
Slovenia
1288 Posts
Member since 04/05/2004 |
Posted - 21/05/2005 : 13:20:09
|
quote: Originally posted by DusMan
Ako je to gostovanje Beogradskog "Teatra T" ja sam gledao.
Zagor je najveci gej!
Koliko ja znam su to slovenski glumci!
You remind me of my Grandma, except i haven't slept with you yet! |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 21/05/2005 : 20:47:12
|
quote: Originally posted by DusMan
Ako je to gostovanje Beogradskog "Teatra T" ja sam gledao. Zanimljivo je videti predstavu u kojoj je scenario radjen verno Brixyjevom prevodu. Odabir glumaca je manje-vise dobar (mada mi se sam Aleksandar Dunitj kao Alan Ford ne svidja), a Dragan Vujic kao Broj 1 je pun pogodak. Obradjena je epizoda "Bradati pljackasi" Ako nije, pogledaj ti pa nam ispricaj kakva je predstava. :)
Zagor je najveci gej!
Ne, to nije predstava Beogradskog Teatra, to je neka slovenska predstava. Obradene su epizode Grupa TNT, Broj 1 i dve epizode sa Superhikom, no nisam je još pogledao, zapravo nisam ni siguran ako cu je pogledati, jer se bojim, da bi mogao biti razocaran. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 22/05/2005 : 09:27:59
|
quote: V Jugoslaviji je strip zacel izhajati leta 1972, kar pomeni, da so ob njem odrašcale tri ali celo štiri generacije naše mladine. Nenavadno je, da je ob maticni Italiji strip doživel tak uspeh samo še v Jugi, kar gotovo ni bilo brez zveze s tedanjim politicnim sistemom in družbenimi razmerami. Razpadajoca cvetlicarna in tretje do cetrtorazredni špijoni, ki so se kljub skrajni revšcini s svojimi bizarnimi in mizernimi sredstvi zoperstavljali financno in številcno premocnim nasprotnikom, ob tem pa sanjarili o reševanju sveta, so sijajno odražali realnost naše neuvršcenosti in komunizma po meri cloveka.
nije li u Jugi strip poceo izlaziti 1970. godine ? Tj. siguran sam da je to bilo tada, samo neki pisu, pisu, a da nista ne provjere.
if you only knew the power of the dark side |
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 23/05/2005 : 12:00:54
|
Ja se sjecam ko klinjo da sam gledo u &td prectavu alan ford i bilo mi je guba al su prevec pjevali
-- "It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice." --Terry Pratchett |
|
|
|
Topic |
|