Ako krene mjesecno, od mene ima dorucak, rucak i veceru!
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
naslovnica me podsjeca na scenu iz Unforgivena kada Clint napravi masovno sranje u malom gradicu, pobije šerifa i pola grada, te odlazi jašuci uz rijeci: "Any man I see out there, I'm gonna shoot him. Any sumbitch takes a shot at me, I'm not only gonna kill him, but I'm gonna kill his wife, all his friends, and burn his damn house down."
super za Texa. ali ako je istina da se ga proda samo 1000 komada-slaba vajda za mjesecno izdanje. prica u ovom stripu je izvrstna jer je cijela trodjelna epizoda fantasticna. dobar je negativac taj Thander,šteta kaj crkne u trecem djelu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
super za Texa. ali ako je istina da se ga proda samo 1000 komada-slaba vajda za mjesecno izdanje.
Treba malo poraditi na marketingu. Mislim naucno je dokazano da je Zagor najprodavaniji strip na ovim prostorima. Kako to iskoristiti kako bi se poboljsala prodaja drugog junaka? Jednostavno ubacis kao kod Cikovih specijalaca, u uglu naslovnice Zagora i ispod lepo napises Zagor Predstavlja - Teksa. Garant bi prodaja skocila...Nasli bi se neki Zagorolozi da kupe i kojeg Teksa jer ima i Zagora na naslovnici
Odlicna prica, a i crtež. Jedva cekam nastavak (u proljece :)) Maksimalno minimalizirane fraze poput "stara kamilo". "sotonin sine" i slicne, prica se razvija polako a opet sve ima nekakvu dozu napetosti s obzirom da svi znamo kako vecina, možda i svaki, Tex završava.