Martin Mystere. 1.Lms 13,14-Vampir u New Yorku, Prokletstvo vampira
Koje jos?
Kako ce tko nabrajati, ja ovdje mijenjam, pa poslije prebacim u pod-forum--Popisi!
Zato, NABRAJAJTE! Znaci, samo epizode koje su imale oznaku FANTASTICNAPRICA, ne koje su vama osobno fantasticne, ili su takve tematike. Ako se potkrade koja greška, takoder molim da upozorite-ipak je u pitanju 2100 stripova. U obzir ulaze i specijali, i izdanja koja su imala oznaku zs, lms,-mm, dd, nr.
Sindrom Belzebul je epizoda iz cini mi se 1991. godine kada više nije bilo natpisa "fantasticnaprica" a i kada su ZS i LMS polako ali sigurno krenuli ka svom kraju...
Hiljadu Lica Straha/Sveti Breg Zagor protiv Vampira & Povratak Vampira Troglava Azdaja/Pecinski Ljudi
Ima ih jos puno...
Niti jedan od ovih stripova nije imao oznaku fantasticnaprica, iako po sadržaju jesu. Taskoder ofrlje znam da su bili Zagor Sablasna noc, MM Vampir u New Yorku, Mark Carobna knjiga (ili nešto slicno), Kit Zacarana dolina, Zagor Beli tigar, Zagor Povratak u Darkvud, Osinje gnezdo i Bleštavi trag, Zagor tri epizode sa nevidljivim covjekom...
od zagora fantasticnaprica je stajalo u brojevima zs 263,279,280,324,325,330,331,389,390,514,515,516,586,587,588,639,640,641 i u vanrednom fanta ciko ko ne veruje nek proveri
od zagora fantasticnaprica je stajalo u brojevima zs 263,279,280,324,325,330,331,389,390,514,515,516,586,587,588,639,640,641 i u vanrednom fanta ciko ko ne veruje nek proveri
E ti fino odgovori pitanje, i sad nemamo nista vise diskusovat ovdje
e baš ste me oduševili ovim topikom.SVAKA CAST!!!!! Ajde da netko napiše sve stripove koji su imali oznaku Fantasticnaprica od svih bonelli junaka pa da imamo i taj podatak. Možda da se to napiše u Pod Forumu Popisi, biografije, bibliografije ?
Ali u obzir dolaze samo price koje su unutra imale natpis fantasticnaprica a ne on ekoj esu kao fabtasticna prica jer je radnja fantastika nego baš ono da imaju taj nadpis.......
Baš bi voleo da skupim jedan takav komplet stripova sa oznakom FANTASTICNAPRICA!!!!!!
svaka cast na topiku-to je sigurno topik Godine za mene!!!!!! Sada ako netko ima citavu kolekciju ZS i LMS bi mogao to pregledati i staviti popis.......
e baš ste me oduševili ovim topikom.SVAKA CAST!!!!! Ajde da netko napiše sve stripove koji su imali oznaku Fantasticnaprica od svih bonelli junaka pa da imamo i taj podatak. Možda da se to napiše u Pod Forumu Popisi, biografije, bibliografije ?
Ali u obzir dolaze samo price koje su unutra imale natpis fantasticnaprica a ne on ekoj esu kao fabtasticna prica jer je radnja fantastika nego baš ono da imaju taj nadpis.......
Baš bi voleo da skupim jedan takav komplet stripova sa oznakom FANTASTICNAPRICA!!!!!!
svaka cast na topiku-to je sigurno topik Godine za mene!!!!!! Sada ako netko ima citavu kolekciju ZS i LMS bi mogao to pregledati i staviti popis.......
Zato sam i pitao! Trazio sam taj popis , pa nisam uspio naci! Kako ce tko nabrajati-ja cu mijenjati u prvom postu, pa poslije prebacimo u 'POPISE'.
Zato sam i pitao! Trazio sam taj popis , pa nisam uspio naci! Kako ce tko nabrajati-ja cu mijenjati u prvom postu, pa poslije prebacimo u 'POPISE'.
od kit telera jos epizode pod brojem 178,214,215,218,219 moram da razocaram ali u lms 289 pored naslova fantasticna pustolovina ne stoji natpis fantasticnaprica
od kit telera jos epizode pod brojem 178,214,215,218,219 moram da razocaram ali u lms 289 pored naslova fantasticna pustolovina ne stoji natpis fantasticnaprica
Ok! Ispravljeno-dodano! Bio sam 100% uvjeren kako je i lms289...
nasao sam malo vremena i pregledao sve stripove kit telera i natpis fantasticnaprica je samo u sledecim brojevima lms 178,214,215,218,219,302,303,326,327,373,503,504,505 ovo bi trebao biti konacan spisak mozda ako budem nekad raspolozen stavim ovde i skenirane prve strane da se to i vidi