Author |
Topic  |
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 28/08/2003 : 09:53:48
|
quote: Originally posted by Djole
To samo imas odbojnsot prema ultra popularnim stripovima...
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
REcimo, Zagoru.  
Osamljenost nije u tome što smo sami nego u tomu što ne postoji ništa za cime ceznemo. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 28/08/2003 : 14:55:56
|
Eh, Djole, pa Zagor, sto je najtuznije, uopste nije popularan... Bio je popularan pre petnaest godina, a ovo danas je tuga... |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 28/08/2003 : 18:10:54
|
quote: Originally posted by mcn
Tu bi ccak mogao biti i u pravu ... Kad ccujem da je nessto popularno, onda odmah podignem kriterije po kojima sudim. Nisu, recimo, 100 Bullets toliko lossi koliko se meni ne svidjaju. A opet, ssto je najprodavanije u Fr? Titeuf. I da l' mi se svidja? Da, jako. Iako, ostatak liste od pedeset najprodavanijih je za kurac...
A meni se Titeuf ne dopada ni najmanje... nekako, kao da ne zna za koju je publiku.
E sad, to za popularnost stoji i kod mene, mada ne kod stripova. Kada cujem da je neki film/knjiga/CD "internacionalni besteler" zaobilazim u sirokom luku.
Ali, "internacionalni bestseler" u strip zargonu znaci da ga je kupilo dvesta ljudi na razlicitim kontinentima...
btw, Dejane, ako mi skrenes i ovaj topic u Zagora, ubicu Boga u tebi!
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..." |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 21/11/2004 : 10:16:56
|
Pokupio sam epizode Billyja koje nisam imao, i sa žaljenjem moram da kažem da je mcn u pravu... izgleda da su kod Billyja dobre samo one tri epizode koje sam ranije citao u Spirou (Dans la peau d'un chat, L'oeil du maitre i La choix de Billy), a da ovo ostalo jeste debilana... to narocito važi za poslednja dva albuma, otkako je izašao crtani film, a koja nije ni radio Colman, vec Marco i Peral, a u kojima je izgleda Desberg zaboravio šta znaci dobra, mracna, all ages prica...
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
 |
|
zmcomics
Average Member

732 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 21/11/2004 : 18:35:51
|
Koliko sam video po opisu stripa, naslovu i izgledu macora, mogu samo reci da crtic ide vec neko duze vreme na decijoj televiziji. Kanal D. Moj klinac ga voli, a meni se svidja stilizacija... prica.... sory... ne mogu bas sve crtice gledati uz klince
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 21/11/2004 : 22:32:38
|
U nas?!
Dammit, moracu da pocnem da gledam deciju televiziju...
Nego, Zlatko, šta cekate, udrite "As seen on TV" Billy the Cat stripove! ;)
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 25/11/2004 : 23:22:41
|
Evo, procitao sam ponovo "L'oeil du maitre" i "La choix de Billy", i place mi se koliko su fenomenalni, a koliko je su ostali shit...
 |
|
Topic  |
|
|
|