Pozdrav svima. Moram priznati da iako sam zaljubljenik u stripove, malo sam zastranio te nisam pratio sto se zbiva u HR. Naime na ovom webu sam vidio da se pojavio jos jedan izdavac Bonnelievih stripova u HR. Interesira me koja je razlika izmedu Ludensa i S. Dalmacije. Pojasnjenje mi mozete poslati i na mail. Bio bih jako zahvalan kada bi saznao te informacije. Isto tako da li postoji mogucnost narucivanja kod tih izdavaca brojeva koje sam propustio. Kupovao sam od S. Dalmacije Texa i Zagora. U to vrijeme se moglo naruciti "zaostatke".
Unaprijed Hvala na svim informacijama i isprika ako sam pogrijesio mjesto za stavit post. Ipak sam nov ovdje :-)
stinky...kako doci do Ludensa??? Tražim malo na netu, ali ništa ne mogu nac. Iskreno, znam da se nisam baš tolko dovoljno potrudio, ali momentalno nemam ni toliko vremena. Jedva sam uskocio da ovo napišem.
Ne trebas im slati mail jer ne odgovaraju a i nemaju svoju web stranicu. Javi se direktoru Ludensa Bernardu (on je clan ovog foruma), on ti mozes poslati brojeve koje trebas
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?