quote by VJ: __________________ Pa zar nisi vidio prosli almanah koji je crtao Verni? __________________
Na zalost, nisam... video sam samo screenshot-ove na UBC-u kad je bila najava, i nadao sam se da ce mi ga devojka doneti iz Italije, ali ona na kioscima nije nista nasla, a nisam imao adrese striparnica niti sam mogao da tako nesto trazim od nje. Uz Boziju pomoc, eto mene u Italiji za nesto vise od godinu dana... skupljam pare da kupim SVE sto tamo nadjem od Zagorovih stripova i knjiga
Ferri se poceo ponavljati. A i prica nije neka. Nisu trebali uvoditi bijelu pumu trebali su staviti onog jelena i to je to. Znate šta ja mislim? Da su Mortimer i Tkac ista osoba.
Osamljenost nije u tome što smo sami nego u tomu što ne postoji ništa za cime ceznemo.
Ferri se poceo ponavljati. A i prica nije neka. Nisu trebali uvoditi bijelu pumu trebali su staviti onog jelena i to je to. Znate šta ja mislim? Da su Mortimer i Tkac ista osoba.
Osamljenost nije u tome što smo sami nego u tomu što ne postoji ništa za cime ceznemo.
Mortimer Zagora uopste nije poznavao, sto se moze zakljuciti iz prve epizode sa Mortimerom, ali u stripu je sve moguce.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Ocito je prica mnogo uzbudljivija od one sa belim jelenom... pored toga, nije tesko napraviti bolju pricu od one, ona mi je jedna od najmanje dragih Zagorovih prica, uz to, tamo je sctez ocajan (crtao je neki levak, ne secam se imena)
Znaci, ipak ide u periodu oktobar-decembar trodelna prica o Mortimeru i Tkacu... fenomenalno... Seinfeld, molim te, daj mi link za naslovnicu, ne vidim ga na SBE-u, tamo ce biti okacena tek 2. septembra
quote by seinfled: ________________________ Nedam ;-),cekaj do 2og septembra jer si sumnjao da ce se Mortimer vratiti kad sam to rekao ;-))! ________________________