Author |
Topic  |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 29/08/2003 : 17:21:01
|
>To bi mi bilo potrebno otprilike do 10.9
Ove godine?!?!
mcn
PS Znam da ovo nije bilo strassno konstruktivno smoje strane, ali malo sam umoran i nizassta mi se ne volontira. Cjerojatno bi najbolje rezultate dobio da opaliss koji majl svakom crtaccu doma i objasniss ssto trazziss ... Jedino,possta ide nekih 5 dana, nije bass rok najblistaviji.
|
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 30/08/2003 : 00:12:31
|
tnx na odgovoru....razmislicu ili cu pak jos da vidim sa Vesovicem ko bi to hteo da mi uradi
hehe..mozda je pak korto suvise veliki zalogaj i izazov ,hehe 
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Posted - 30/08/2003 : 10:07:39
|
>hehe..mozda je pak korto suvise veliki zalogaj i izazov ,hehe 
E, vidiss, to je dobar pristup ... 
Ajde ovako: srocci sluzzbeni oglas (ssto, zassto, dokad, paccemu bi ljudi htjeli sudjelovati ...) i razmisli mozzess li stvari primiti preko mejla (pa, sstojaznam, isprintati), a ja chu ga proslijediti kome znam (da ne lijepim tudje adrese ovod).
mcn
|
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 30/08/2003 : 11:10:27
|
Hvala mcn-e ,pa ako bude nesto bice super
evo nesto sam na brzinu srocio:
Dana 15.09.2003 u Domu kulture-Studentski grad odrzace se multimedijalni hepening na temu Korto Malteze.Dogadjaj ce se sastojati iz tri prateca dela: -tribine,na kojoj ce govoriti:Vladimir Vesovic(strip crtac I ilustrator),Mihajlo Kurtovic(izdavac),Zeferino Grasi(glavni I odgovorni urednik "Politikinog Zabavnika") i Aleksandar Zikic(novinar I publicista) -izlozbe kopija radova Huga Prata -proekcije crtanog filma "Corto Maltese u Sibiru"
Ono sto je posebna zelja organizatora,jeste da se pored radova Hugo Prata na izlozbi nadju i crtezi,ilustracije(tehnika nije bitna) Corta Maltesea domacih strip crtaca i ilustratora.
Ukoliko neko ima vremena i volje (na zalost sve je volonterski) i zeli da pretstavi Corta iz svog ugla,moze da nacrta nesto i posalje na mail magik32@ptt.yu Bitno je da crtez bude u dovoljno visokoj rezoluciji skeniran da kasnije moze da se odstampa na A4 ili A3 formatu Rok za ovo je 10.09.2003
hvala
Cuk Vladimir
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 30/08/2003 : 12:51:19
|
tnx
i posle kazes da ti se ne volontira
ako neko bude u to vreme u beogradu,castim "jelenkom" u neogranicenim kolicinama ili bar 2-3 gajbe
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 30/08/2003 : 23:05:43
|
quote: Originally posted by mcn
>i posle kazes da ti se ne volontira
To je bilo juccer.
Naravno, rezultate nitko ne garantira...
mcn
naravno....ako ne bude nista uvek mi ostaje supermen V.V. pa cu da mu trazim vise crteza,hehe  da neces mozda ti skoro do bgd-a?
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Posted - 30/08/2003 : 23:24:34
|
> da neces mozda ti skoro do bgd-a?
Planiram, planiram pa nikako. 10 septembra idem za Norvessku sa Stripburgerima na deset dana pa ne vidim kako (jerbo se i neki rokovi moraju stichi) chu se drugamo maknuti prije oktobra.
mcn |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 31/08/2003 : 00:52:14
|
quote: Originally posted by mcn
> da neces mozda ti skoro do bgd-a?
Planiram, planiram pa nikako. 10 septembra idem za Norvessku sa Stripburgerima na deset dana pa ne vidim kako (jerbo se i neki rokovi moraju stichi) chu se drugamo maknuti prije oktobra.
mcn
uhhh..izvuce se za dlaku,a ja bas mislio da internacionalizujem skup i da tebe ubacim na tribinu,...hehe..
 |
|
|
Topic  |
|