Author |
Topic  |
Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts
Member since 02/12/2001 |
Posted - 31/08/2003 : 23:56:23
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Djecaci na redu su 3 preskocene epizode Nathana Nevera koje SD davno preskocila! Nas kum Berni ponovno je povukao pravi potez tako da cemo u sljedecim mjesecima citati brojeve 6, 9 i 33!
"I LIKE NOISE 'CAUSE I LIKE WAKING UP THE HOUSE. I CANNOT SIT DOWN, I CAN'T SHUT MY MOUTH BUT WHEN YOU UNDERSTAND ME, YOU MIGHT FEEL GOOD AROUND ME"
SUPER!! Samo šteta šta ce za to trebati citava godina :( |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/09/2003 : 01:58:45
|
quote: Originally posted by Tonka SUPER!! Samo šteta šta ce za to trebati citava godina :(
Gle optimistu... A možda i dvije  
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
|
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 01/09/2003 : 02:05:18
|
Tko te epizode crta? 6-ica je Bonazzi? 9? 33? 42?
Osamljenost nije u tome što smo sami nego u tomu što ne postoji ništa za cime ceznemo. |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 01/09/2003 : 02:21:39
|
NN 6-Terrore sotto zero (Vigna/Bonazzi), NN 9-Gli occhi di uno sconosciuto (Medda/Casini), NN 33-Una voce dal passato (Vigna/Calcaterra), NN 42-Paura sul fondo (Lisiero & Cordone/Casini) i NN 50-La biblioteca di Babele (Serra/Mari)
Osamljenost nije u tome što smo sami nego u tomu što ne postoji ništa za cime ceznemo. |
Edited by - Verfalk2003 on 01/09/2003 02:23:46 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 01/09/2003 : 07:10:27
|
quote: Originally posted by ---dp---
U jeku vracanja na neobjavljene epizoda, jos jednom podsecam na Zagorov drugi susret sa Benom Stivensom...
daj nemoj da prljas ovej sjajni topic sa peskom sa sjekirom!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 01/09/2003 : 14:45:36
|
quote: Originally posted by seinfeld
Moracu vec jednom da pocnem da citam tog NN :-)!
Ja sam bas nedavno nabavio 9 brojeva (nisu po redu), jucer sam procitao prvi broj (nikad prije nisam citao NN) i zadovoljan sam. Najvjerojatnije cu ga poceti skupljati. Bas volim SF, pa mi je zao sto ga prije nisam poceo citati. Znade li netko koje je vrijeme radnje u tom stripu, tj. koliko je to u buducnosti? Mozda je to vec netko navodio, ali mi je promaklo. |
 |
|
Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts
Posted - 01/09/2003 : 18:56:45
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by seinfeld
Moracu vec jednom da pocnem da citam tog NN :-)!
Ja sam bas nedavno nabavio 9 brojeva (nisu po redu), jucer sam procitao prvi broj (nikad prije nisam citao NN) i zadovoljan sam. Najvjerojatnije cu ga poceti skupljati. Bas volim SF, pa mi je zao sto ga prije nisam poceo citati. Znade li netko koje je vrijeme radnje u tom stripu, tj. koliko je to u buducnosti? Mozda je to vec netko navodio, ali mi je promaklo.
Radnja stripa je negdje oko 2100 god. Ja sam nedavno nabavio kolekciju i kada se cita sve po redu tek se onda vidi koliko je strip odlicno napravljen.Neke epizode koje sam imao prije i koje su mi bile glupe sad su mi postale odlicne jer ih se razumije samo kad se cita po redu. Sve se povezuje neke misterije iz prvih brojeva se rješavaju i nakon dvadesetak epizoda.. Zato ti je najbolje da si nabaviš sve brojeve i onda procitaš sve od reda.
|
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 01/09/2003 : 19:17:24
|
quote: Originally posted by Tonka Radnja stripa je negdje oko 2100 god. Ja sam nedavno nabavio kolekciju i kada se cita sve po redu tek se onda vidi koliko je strip odlicno napravljen.Neke epizode koje sam imao prije i koje su mi bile glupe sad su mi postale odlicne jer ih se razumije samo kad se cita po redu. Sve se povezuje neke misterije iz prvih brojeva se rješavaju i nakon dvadesetak epizoda.. Zato ti je najbolje da si nabaviš sve brojeve i onda procitaš sve od reda.
Znaci najbolje je citati po redu, premda se, koliko sam vidio, vecina epizoda ne nastavlja izravno. Ja za sad imam samo 9 brojeva na preskokce (a danas i sutra nabavit cu ih jos 10 ), npr. 1,2,3 i onda 5, a vidio sam da se trojka nastavlja...onda cu morati prvo sve nabaviti, pa onda citati po redu, radi boljeg dozivljaja. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 01/09/2003 : 20:18:12
|
quote by SejoSexon: ______________________ daj nemoj da prljas ovej sjajni topic sa peskom sa sjekirom! ______________________
Pa, mislim radi se o neobjavljenim brojevima, pa kad vec spominjete...   |
 |
|
Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts
Posted - 02/09/2003 : 00:13:18
|
quote: Originally posted by Tonka Radnja stripa je negdje oko 2100 god. Ja sam nedavno nabavio kolekciju i kada se cita sve po redu tek se onda vidi koliko je strip odlicno napravljen.Neke epizode koje sam imao prije i koje su mi bile glupe sad su mi postale odlicne jer ih se razumije samo kad se cita po redu. Sve se povezuje neke misterije iz prvih brojeva se rješavaju i nakon dvadesetak epizoda.. Zato ti je najbolje da si nabaviš sve brojeve i onda procitaš sve od reda.
Znaci najbolje je citati po redu, premda se, koliko sam vidio, vecina epizoda ne nastavlja izravno. Ja za sad imam samo 9 brojeva na preskokce (a danas i sutra nabavit cu ih jos 10 ), npr. 1,2,3 i onda 5, a vidio sam da se trojka nastavlja...onda cu morati prvo sve nabaviti, pa onda citati po redu, radi boljeg dozivljaja.
Da vecina se ne nastavlja izravno ali je sve povezano. npr. u br. 8 se pojavljuje nekakvo cudovište/zmaj za kojeg tek u br. 21 saznajemo kako je došao tamo...u br. 11 se otkriva prica o bratstvu sjene iz br.6/7..... i tako dalje..ima još puno takvih detalja zbog kojeg mi je nathan odlican. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/09/2003 : 00:22:36
|
quote: Originally posted by Tonka
Sve se povezuje neke misterije iz prvih brojeva se rješavaju i nakon dvadesetak epizoda.. Zato ti je najbolje da si nabaviš sve brojeve i onda procitaš sve od reda.
Aha, samo steta sto epizode gde se sve ZAISTA povezuje (NN Gigante #1-2-3) nikada necemo videti ovde...
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..." |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 02/09/2003 : 04:58:03
|
quote: Originally posted by Tonka
[quote]Originally posted by Tonka Radnja stripa je negdje oko 2100 god. Ja sam nedavno nabavio kolekciju i kada se cita sve po redu tek se onda vidi koliko je strip odlicno napravljen.Neke epizode koje sam imao prije i koje su mi bile glupe sad su mi postale odlicne jer ih se razumije samo kad se cita po redu. Sve se povezuje neke misterije iz prvih brojeva se rješavaju i nakon dvadesetak epizoda.. Zato ti je najbolje da si nabaviš sve brojeve i onda procitaš sve od reda.
Da vecina se ne nastavlja izravno ali je sve povezano. npr. u br. 8 se pojavljuje nekakvo cudovište/zmaj za kojeg tek u br. 21 saznajemo kako je došao tamo...u br. 11 se otkriva prica o bratstvu sjene iz br.6/7..... i tako dalje..ima još puno takvih detalja zbog kojeg mi je nathan odlican.
pa to mi tu ljudima odavno govorimo al ne...oni rade Zagora citaju,i to 2 put mjesecno... a el se može to znat dal ce se 4 extra epizode izdati po starom režimu il ce opet biti tri mjeseca firuli tiruli...?
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 02/09/2003 : 17:59:51
|
quote: Originally posted by Tonka Da vecina se ne nastavlja izravno ali je sve povezano. npr. u br. 8 se pojavljuje nekakvo cudovište/zmaj za kojeg tek u br. 21 saznajemo kako je došao tamo...u br. 11 se otkriva prica o bratstvu sjene iz br.6/7..... i tako dalje..ima još puno takvih detalja zbog kojeg mi je nathan odlican.
Jucer sam procitao br.2, doista, malo po malo se otkrivaju detalji vezani uz glavnog junaka i svijet iz buducnosti u kojem zivi...bas mi je zanimljivo. Trojku jos nisam procitao jer mi fali cetvorka, ali sam malo prolistao i nekako me podsjeca na onaj film s Bruce Leeom 'U zmajevom gnjezdu', cak se pojavljuje i lik s imenom 'Bolo', a tako se zvala i ona ljudeskara u filmu, onaj glavni snagator od vlasnika otoka (mislim na film)... |
 |
|
Topic  |
|