forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sljedeci br. Nathana tal. 50 ili 51?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 31/08/2003 : 23:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Djecaci na redu su 3 preskocene epizode Nathana Nevera koje SD davno preskocila! Nas kum Berni ponovno je povukao pravi potez tako da cemo u sljedecim mjesecima citati brojeve 6, 9 i 33!

"I LIKE NOISE 'CAUSE I LIKE WAKING UP THE HOUSE. I CANNOT SIT DOWN, I CAN'T SHUT MY MOUTH BUT WHEN YOU UNDERSTAND ME, YOU MIGHT FEEL GOOD AROUND ME"

SUPER!!
Samo šteta šta ce za to trebati citava godina :(
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/09/2003 : 01:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka
SUPER!!
Samo šteta šta ce za to trebati citava godina :
(

Gle optimistu... A možda i dvije

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 01/09/2003 : 02:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Tko te epizode crta? 6-ica je Bonazzi? 9? 33? 42?

Osamljenost nije u tome što smo sami nego u tomu što ne postoji ništa za cime ceznemo.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 01/09/2003 : 02:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
NN 6-Terrore sotto zero (Vigna/Bonazzi),
NN 9-Gli occhi di uno sconosciuto (Medda/Casini),
NN 33-Una voce dal passato (Vigna/Calcaterra),
NN 42-Paura sul fondo (Lisiero & Cordone/Casini) i
NN 50-La biblioteca di Babele (Serra/Mari)

Osamljenost nije u tome što smo sami nego u tomu što ne postoji ništa za cime ceznemo.

Edited by - Verfalk2003 on 01/09/2003 02:23:46
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/09/2003 : 05:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
U jeku vracanja na neobjavljene epizoda, jos jednom podsecam na Zagorov drugi susret sa Benom Stivensom...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 01/09/2003 : 07:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

U jeku vracanja na neobjavljene epizoda, jos jednom podsecam na Zagorov drugi susret sa Benom Stivensom...

daj nemoj da prljas ovej sjajni topic sa peskom sa sjekirom!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 01/09/2003 : 14:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Moracu vec jednom da pocnem da citam tog NN :-)!

Ja sam bas nedavno nabavio 9 brojeva (nisu po redu), jucer sam procitao prvi broj (nikad prije nisam citao NN) i zadovoljan sam. Najvjerojatnije cu ga poceti skupljati. Bas volim SF, pa mi je zao sto ga prije nisam poceo citati.
Znade li netko koje je vrijeme radnje u tom stripu, tj. koliko je to u buducnosti? Mozda je to vec netko navodio, ali mi je promaklo.
Go to Top of Page

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 01/09/2003 : 18:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by seinfeld

Moracu vec jednom da pocnem da citam tog NN :-)!

Ja sam bas nedavno nabavio 9 brojeva (nisu po redu), jucer sam procitao prvi broj (nikad prije nisam citao NN) i zadovoljan sam. Najvjerojatnije cu ga poceti skupljati. Bas volim SF, pa mi je zao sto ga prije nisam poceo citati.
Znade li netko koje je vrijeme radnje u tom stripu, tj. koliko je to u buducnosti? Mozda je to vec netko navodio, ali mi je promaklo.

Radnja stripa je negdje oko 2100 god.
Ja sam nedavno nabavio kolekciju i kada se cita sve po redu tek se onda vidi koliko je strip odlicno napravljen.Neke epizode koje sam imao prije i koje su mi bile glupe sad su mi postale odlicne jer ih se razumije samo kad se cita po redu.
Sve se povezuje neke misterije iz prvih brojeva se rješavaju i nakon dvadesetak epizoda..
Zato ti je najbolje da si nabaviš sve brojeve i onda procitaš sve od reda.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 01/09/2003 : 19:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Ja sam nedavno nabavio kolekciju i kada se cita sve po redu tek se onda vidi koliko je strip odlicno napravljen.Neke epizode koje sam imao prije i koje su mi bile glupe sad su mi postale odlicne jer ih se razumije samo kad se cita po redu.
Sve se povezuje neke misterije iz prvih brojeva se rješavaju i nakon dvadesetak epizoda..

Znaci najbolje je citati po redu, premda se, koliko sam vidio, vecina epizoda ne nastavlja izravno. Ja za sad imam samo 9 brojeva na preskokce (a danas i sutra nabavit cu ih jos 10 ), npr. 1,2,3 i onda 5, a vidio sam da se trojka nastavlja...onda cu morati prvo sve nabaviti, pa onda citati po redu, radi boljeg dozivljaja.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/09/2003 : 20:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by SejoSexon:

Pa, mislim radi se o neobjavljenim brojevima, pa kad vec spominjete...
Go to Top of Page

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 02/09/2003 : 00:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message
quote:

quote:

Znaci najbolje je citati po redu, premda se, koliko sam vidio, vecina epizoda ne nastavlja izravno. Ja za sad imam samo 9 brojeva na preskokce (a danas i sutra nabavit cu ih jos 10 ), npr. 1,2,3 i onda 5, a vidio sam da se trojka nastavlja...onda cu morati prvo sve nabaviti, pa onda citati po redu, radi boljeg dozivljaja.

Da vecina se ne nastavlja izravno ali je sve povezano. npr. u br. 8 se pojavljuje nekakvo
cudovište/zmaj za kojeg tek u br. 21 saznajemo kako je došao tamo...u br. 11 se otkriva prica
o bratstvu sjene iz br.6/7..... i tako dalje..ima još puno takvih detalja zbog kojeg mi je
nathan odlican.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 02/09/2003 : 00:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Aha, samo steta sto epizode gde se sve ZAISTA povezuje (NN Gigante #1-2-3) nikada necemo videti ovde...

"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 02/09/2003 : 04:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:

quote:

[quote]Originally posted by Tonka

Da vecina se ne nastavlja izravno ali je sve povezano. npr. u br. 8 se pojavljuje nekakvo
cudovište/zmaj za kojeg tek u br. 21 saznajemo kako je došao tamo...u br. 11 se otkriva prica
o bratstvu sjene iz br.6/7..... i tako dalje..ima još puno takvih detalja zbog kojeg mi je
nathan odlican.

pa to mi tu ljudima odavno govorimo al ne...oni rade Zagora citaju,i to 2 put mjesecno...
a el se može to znat dal ce se 4 extra epizode izdati po starom režimu il ce opet biti tri mjeseca firuli tiruli...?

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2003 : 17:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
nathan odlican.

Jucer sam procitao br.2, doista, malo po malo se otkrivaju detalji vezani uz glavnog junaka i svijet iz buducnosti u kojem zivi...bas mi je zanimljivo. Trojku jos nisam procitao jer mi fali cetvorka, ali sam malo prolistao i nekako me podsjeca na onaj film s Bruce Leeom 'U zmajevom gnjezdu', cak se pojavljuje i lik s imenom 'Bolo', a tako se zvala i ona ljudeskara u filmu, onaj glavni snagator od vlasnika otoka (mislim na film)...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000