forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zagor selo u Sarajevskom kantonu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 12/09/2003 : 20:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message
quote:
Originally posted by miha

Možda je strip junak nazvan po selu.

Ne,nego su selo naselili izbjeglice iz Darkwooda koji su bjezali pred plavim bluzama i dali ime selu po svome zastitniku.

...and he who forgets...
will be destined to remember...
Go to Top of Page

don felipe
New Member

Bosnia and Herzegovina
270 Posts

Member since 28/08/2003

Posted - 12/09/2003 : 22:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send don felipe a Private Message
Nije loše objašnjenje.

Caramba i Carambita
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 12/09/2003 : 23:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Samo što ne objašnjuje kako su došli do telegrafa.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/09/2003 : 12:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Deca kojima mame i tate nisu dozvoljavali da citaju stripove, pobegla su od kuce i napravila sebi selo gde ce ziveti i citati stripove koliko im srce zeli...
Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 13/09/2003 : 14:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Deca kojima mame i tate nisu dozvoljavali da citaju stripove, pobegla su od kuce i napravila sebi selo gde ce ziveti i citati stripove koliko im srce zeli...

Zanimiva je ta ideja o strip-selu.U Ameriki bio bi Strip Town.

Veseli magarac
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 13/09/2003 : 15:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

zagor-sejin zemo

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...

Ja sam Hercegovac a peško je Bosanac.
P.S. evo mene kod gastona u MA gdje uživam

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/09/2003 : 21:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Sejo, u tvom odsustvu, neprijateljska RP je prosirila svoje delovanje... Dok si tu sa Gastonom, treba da produbite strategiju naseg daljeg razvoja i delovanja. Obratite paznju na sve detalje...
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/09/2003 : 11:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Zanimiva je ta ideja o strip-selu.U Ameriki bio bi Strip Town.

Jok. GraphicNovel City! (ovo mi u ispitnom roku postaje omiljeni smajli )

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/09/2003 : 00:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Sejo, u tvom odsustvu, neprijateljska RP je prosirila svoje delovanje... Dok si tu sa Gastonom, treba da produbite strategiju naseg daljeg razvoja i delovanja. Obratite paznju na sve detalje...

ma nema nista od RP. Na sastanku u Sarajevu smo primili nove clanove. O tome kasnije.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Atebash
New Member

Bosnia and Herzegovina
136 Posts

Member since 11/09/2002

Posted - 16/09/2003 : 11:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Atebash's Homepage  Send Atebash a Private Message
E ljudi, ja sam vam bio u tom Zagoru kod Sarajeva. Prevoz vojnim kamionom iz Gorazda u SA i pauza u Zagoru. Pored samog imena sela, posebno mi je ostala u sjecanju birtija koja se zove, pazi sad: "Zmajevo gnijezdo". Bruce Lee je bio odsutan u datom momentu, isao u nabavku.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17808 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/09/2003 : 14:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ajd nemoj šiljit ;-)

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000