Author |
Topic  |
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 06/12/2003 : 11:05:48
|
quote: Originally posted by Porter
71 0soba,ja 71 godiste,nauka o brojevima je ponovo pobijedila.
Bolje ista nego nista
Rocco jel to Julia Roberts pored tebe? Guzonja jedan !
you know the world is fucked up when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the nba is chinese, the swiss hold the america's cup, france is accusing the usa of arrogance and the german's don't want to go to war."
|
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 06/12/2003 : 15:53:14
|
Sejo da budem iskren imam 2 sijede,ali to mi mala cupa redovno cim probiju,iako izgleda sarmantno ko Richard Gir.
Seinfelde to je slika od prije par mjeseci,kad nisam birao,samo ono haj daj sta das.(drzao se parole ,,strpati ga nabrzaka) Sad je situacija bolja 
Bolje ista nego nista |
Edited by - Porter on 06/12/2003 15:54:19 |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Posted - 06/12/2003 : 23:18:47
|
quote: Originally posted by Porter
Sejo da budem iskren imam 2 sijede,ali to mi mala cupa redovno cim probiju,iako izgleda sarmantno ko Richard Gir.
Seinfelde to je slika od prije par mjeseci,kad nisam birao,samo ono haj daj sta das.(drzao se parole ,,strpati ga nabrzaka) Sad je situacija bolja 
Bolje ista nego nista
Nemoj ih cupati.kazu gdje jednu iscupas narastu dvije. |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 07/12/2003 : 00:35:38
|
quote:
Rocco jel to Julia Roberts pored tebe?
Fakat ista Dzulija :-)))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 07/12/2003 : 02:24:20
|
tek sam sad vidio porterovu sliku...pljunuti moj kolega s posla gdje sam prije radio...imaš li ti rodbine po splitu 
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
Edited by - globinjo on 07/12/2003 02:24:56 |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 22/12/2003 : 12:57:15
|
Evo prijedloga kako bi nagradivanje trebalo izgledati:
Ako osoba koja bude izvlacila sretne dobitnike (nazovimo je konspirativno SUZANA MANCIC  ) izvuce Seju kao glavnog dobitnika nagrada bi za njega trebala biti majica splitskog Hajduka + 10 brojeva Mister No-a koje bi Bernie kao sponzorcic ove akcije trebao za njega izdati u prigodnom tiražu od jednog (1) primjerka! 
Za Dekaru bi trebalo osigurati 100 kila pšenice da smanji malo odnos okoštavanja prema mesu na svojem tijelu.
Za Maximussa bi odgovarajuca nagrada bilo 326 cevapa u... Pa znamo svi, zar ne? U PAULINE!!!
Aco bi trebao dobiti 8 ukrajinki, dvije moldavke, jednu bjeloruskinju i 3 ruskinje cisto da im na živom primjeru objasni razliku u fizionomiji tih tako slicnih, a ipak razlicitih naroda.
Zaposlenje u Australskoj ambasadi u BG-u bio bi idealan dar za našeg Magica. 
Pajketu bi trebali sponzorirati izdavanje knjige "Najveci uspjesi kladionicarstva u mikro regiji Vršca i okolice".  
Knjiga "20 najvecih crnih sportaša od ukidanja ropstva pa naovamo" bila bi idealan dar za našeg Krugera. Naravno, verzija sa autogramima.  
Osobni ili bolje receno "personal" poštar bio bi krasan dar za Comicmana jer bi se na taj nacin riješio zavjere koju svjetska pošta vec godinama provodi protiv njega!  
Romanticna vecera za dvoje u najskupljem Pariškom restoranu predstavljala bi dar iz snova za Djoleta! Naravno, drugo mjesto bilo bi rezervirano za Seinfelda.  
Seinfeld? Vidi pod Djole!  
Za Džimija Gitaru jedini adekvatan dar bio bi harem žena! Kladim se da bi nakon 38. komada u 18 satu "djelovanja" poceo razmišljati o zaredivanju i misionarskom nacinu života.  
Kozmeticarka na cjelodnevnom raspolaganju bila bi divota za Vertera. Mogao bi je malo maziti, malo gledati, malo karati, a ona bi mu zauzvrat pravila društvo pri svakodnevnom sredivanju ispred ogledala tijekom cirka uobicajenih 45 minuta rituala.  
Pocasno clanstvo u RK treba cekati Bogija!
Globinju ne treba ništa. On je vec dovoljno zasrao za ovu godinu.    
Neogranicena konzumacija karlovackog piva u iducih 3 mjeseca bilo bi premalo za Leopolda ali šta se može. Nitko ne može dobiti baš sve što bi htio.  
Bogu smrada, Stinkyju neophodan je jedan dobar trening na mini košarci tako da popravi malo svoje izglede prije slijedeceg sastanka stripofila.  
Šleper trave za Degmana! Jebiga, kad covjek tako voli plodove prirode onda mu to treba i priuštiti. Ne znam samo šta ce krave na to reci. 
Zabrana prilaska Poljudu na dan kada Hajduk igra doma bila bi idealna opcija za Dadu.  
Na kraju, ukoliko sve ovo bude namješteno pa SUZANA MANCIC izvuce Markosa mislim da bi nagrade za njega trebale biti slijedece: - Piratska kolekcija MV-a. - Majica RK. - Kolekcionarsko izdanje "Genetic Grungea". - Vesna Zmijanac kao glavna glazbena atrakcija na momackoj veceri.
Na kraju, samo se nadam da nisam nikoga i ništa zaboravio. Jebiga, vidim da se svi nešto šale na ovom forumu pa rekoh sam sebi ajde da napišem bar nešto ozbiljno pred ove najljepše praznike koji nam stižu.  
ŽIVILI!!!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 22/12/2003 : 15:41:48
|
E ovaj iz Makarske je "pun price" kao i obicno  !
you know the world is fucked up when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the nba is chinese, the swiss hold the america's cup, france is accusing the usa of arrogance and the german's don't want to go to war."
|
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6384 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts
Member since 11/05/2003 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 22/12/2003 : 20:40:34
|
quote: Originally posted by markomarko
hvala. sad sam upoznao nešto malo ekipe s foruma.
suti, ma nisi nijednog upoznao - tek si sad vidio kakvi su luzeri, i postavi sebi cilj u zivotu da ih nikad ne upoznas   A Gastone, koji bi tebi bio najbolji poklon? moj guess je uspostavljanje ministarstva perverzija na drzavnom nivou, da ti budes prvi ministar + redovna emisija pod nazivom 'pereverz'r'us' u najgledanijem terminu - nedjeljom navece preko satelita    e haj sad majstore, reci koju meni nagradu, ha??? 
Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family. Against your family, never. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2031 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 22/12/2003 : 20:51:24
|
nema covek vremena cele godine zbog hotela, a onda pise sitnu knjigu.
Za Gastona bi Suzana mogla izvuci koji dan godisnjeg vise, pa da nam sledeci put malo duze ostane u Bgd.
koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :( |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/12/2003 : 21:56:33
|
quote: Za Maximussa bi odgovarajuca nagrada bilo 326 cevapa u... Pa znamo svi, zar ne? U PAULINE!!!
SAMO!!?!??! A, Gatone, Gastone... Ajde Aco bar ti budi covjek pa mi daj koju Moldavku! 
  |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6384 Posts
Posted - 22/12/2003 : 22:00:31
|
Za Gastona vikend aranžman za jednu osobu u hotelu Hyatt u Beogradu.Apartman(predsjednicki,naravno),dekoriran u stilu božicno-novogodišnjih praznika(sa umjetnim snijegom)i sa posebnim strip-tease programom koji izvode Ceca,Nataša Bekvalac i Severina.Jedna po jedna,naravno, a redoslijed bira on sam.Treba li uopce napomenuti da se sve tri skidaju na pjesmu U2 - Even better than the real thing i da je kompletna spavaca soba obljepljena posterima Martija,Gastona,Korta i Bluberija a krevet je u obliku Murchadne..
Jebiga,covjek je zaslužio..
Bond.James Bond. |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6384 Posts
Posted - 22/12/2003 : 23:07:37
|
quote: Originally posted by Maximuss
Dobro, Aco, dobro... Ne moras... Vidit ces ti...

Možemo se dogovoriti.Ti meni koji cevap ja tebi Moldavku(nakon što je ja detaljno pregledam,naravno).Pa jel pošteno ili nije?!
Bond.James Bond. |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6384 Posts
Posted - 22/12/2003 : 23:30:08
|
Generale Maximusse,pa meni profesionalna etika nalaže da ti ni u kom slucaju ne mogu dati ženu za koju nisam siguran da je "sva na mjestu",tako da se tu ne radi o tome tko ce prvi nego da li cemo obojica ili nijedan!
Bond.James Bond. |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 22/12/2003 : 23:33:11
|
Postujem to! Isto tako ti obecavam da neces dobiti niti jedan cevap koji ja, kao profesionalni zderac cevapa, ne kusam!
  |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/12/2003 : 07:24:31
|
Boga mi uzeo bih ja taj Hajdukov dres kada bi Berni izdao za mene 10 brojeva M Noa!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 23/12/2003 : 08:45:34
|
Znaju Aco i Džimi kakve stvari meni odgovaraju, a?   Svaka cast majstori! Maximusse, jebiga, moram malo paziti na tvoju liniju! Ipak si ti SUPERSTAR! Emire, jebeš ministarstvo perverzije na državnom nivou! Što se perverzije tice tu treba djelovati LOKALNO! 
P.S. Jebote Sejo, kako te je lako kupiti! Mislim da bi za 12 Mister No-a šetao gol po Becu i vikao VIVA REAL, VIVAAAAAAAAA!!!!!!  Tako je majstore! Pragmatizam je vrlina, a ne mana!   
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/12/2003 : 09:36:48
|
Jarane Bayern be bih nikada izdao!!!! Ni za 1000 M Noova!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Topic  |
|