Oba pitanja su lose formulisana... Kakav strip magazin? Divlji zapad jos uvek izlazi. A poceo je 2002. Imas ga u Beogradu i mislim kod Bernarda.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Srip magazina je izaslo 27 brojeva ( koliko ja znam ) prvi broj je izasao veljaca 1981 zadnji travanj 1983
poslje ili u vrijeme dok je izlazio strip magazin izlazi Nas strip to je strip slicnog koncepta kao i Strip magazin izaslo je 19 brojeva prvi je izasao 1983 a 19 br u 1984
poslje ili u vrijeme dok je izlazio strip magazin izlazi Nas strip to je strip slicnog koncepta kao i Strip magazin izaslo je 19 brojeva prvi je izasao 1983 a 19 br u 1984 [/quote] koliko je koncept bio slican osim formata i donekle dizajna??!! naš strip s iskljucivo domacim stripovima i strip magazin s modesty,rip kirby,garth i sl.
Naš strip je mislim da jedini strip Vjesnika koji je izlazio u hrvatskom i slovenskom jeziku... (možda je poslje bilo nekoliko onih malih Toma & Jerrya.... ali nisam siguran)
stip magazin je bio super. Ako se ne varam tu je pored samih stripova bilo i raznoraznih tekstova o stripu i strip autorima, kao i price (a mozda i roman u nastavcima) Mislim da je u njemu izasla epizoda modesti blaise u nekoj sobi gde je sve ogromno. A tu je valjda bila i jedna prica EA Poa u stripu ako me secanje jos sluzi. Tada sam bio u hrvatskoj na moru :)