nesto sam konto od cega zivi onaj Zagor, ok lovi u sumi ima bastu, ali nekad mu treba i kes da bi kupio neke stvari npr. pljeskavice na putovanju. Odakle mu te pare???
Iskopa zlato na tamo nekoj planini za koju samo on zna ;-))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Od cega li zivi Druna? Ne jede, ne pije, ne ide na WC, ma nigde nema ni drvceta, nista ne raste, nema vode, tekuce ni stajace, niti bilo kakvog spomena dobijanja ili uzgajanja hrane, nigde nema dece, niko nikad nema neku OBICNU bolest, npr kijavicu, od tolikog **** niko nikad ne zatrudni, ma bre, od cega li zivi ta zenska? Bar se zna od cega zivi DD. Od vegeterijanske pizze. U AF se stalno spominje nedostatak klope i posledice istog.
Za Zagora znamo da on svake tolko promjeni koji grumen zlata i dobije hrpu dolara koje ciko poždere.Ali me zanima Tex. Znamo da je on zaposlen u državnoj firmi, znaci prima platu, regres,dodatak za nedeljno i praznike O.K Ali u njegovo doba je okružni šerif imo petnestak dolara plus dva dolara za svakog uhapšenog a maršal je imo duplo.A šta Tex.Prokocka sto dolara, plati informaciju opet stoja, kupi konja sa sedlom, plati poštanske usluge sto dolara i kaže: zadržite ostatak, odvali covjeka i da mu dvadeset dolara........................................ Izgleda da ipak nije covjek za kakvog ga imamo. Šverc oružjem, krada konja i zamenjivanje seriskih brojeva,prima mito..........
Za Zagora znamo da on svake tolko promjeni koji grumen zlata i dobije hrpu dolara koje ciko poždere.Ali me zanima Tex. Znamo da je on zaposlen u državnoj firmi, znaci prima platu, regres,dodatak za nedeljno i praznike O.K Ali u njegovo doba je okružni šerif imo petnestak dolara plus dva dolara za svakog uhapšenog a maršal je imo duplo.A šta Tex.Prokocka sto dolara, plati informaciju opet stoja, kupi konja sa sedlom, plati poštanske usluge sto dolara i kaže: zadržite ostatak, odvali covjeka i da mu dvadeset dolara........................................ Izgleda da ipak nije covjek za kakvog ga imamo. Šverc oružjem, krada konja i zamenjivanje seriskih brojeva,prima mito..........
šta je izgorjelo više se palit nemože
Možda da je on truli bogataš, koji se može resipati novcem koliko želi.Ovo ne bi bilo ni cudno, ako znamo, koliko ih je strpao u zatvor ili još više ubio.Ili da je Tex samo ranger u našim ocima, jer mi ne poznamo svakog njegovog detajla.Možda ima cudan život, pa se bavi švercom.No nekako valja preživjeti cak na Divljem Zapadu.
Spoken movies: WHO THE HELL WANTS TO LISTEN ACTORS SPEAKING(1927) Harry M. Warner, President of Warner Bros
MN KONZUMIRA KACAKU I VISKI,EVENTUALNO HLJEB OD MANIOKE. MM NISTA NE JEDE NJEMU JE DOVOLJNO DA ZAMISLI DA JE SIT I ON POSTAJE SIT. TEX KONZUMIRA KROMPIRICE BIFTEK 2 PRSTA DEBEO I PIVO. TO JEDE I ZAGOR SAMO ON VISE VOLI PIVO SA DOSTA PJENE. CUDNO ZAR NE? OD SVIH NJIH JEDINO KMANDANT IMA STALAN IZVOR HRANE .