Author |
Topic |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 30/09/2003 : 01:33:35
|
A prvih 14 ti ne treba? ;-))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17811 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/09/2003 : 01:43:39
|
hm...
ako išta ne shvatam to su japanske anime
ghost in the shell mononike hime itd
:-(
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals! |
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Posted - 30/09/2003 : 01:47:05
|
Probaj Dragonball Z, imas na OBN
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 30/09/2003 : 10:09:06
|
quote: Originally posted by dd fan
A prvih 14 ti ne treba? ;-))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Nudiš ili...?
Remember the first dance we shared? Recall the night you melted my ugliness away? The night you left with a kiss so kind Only a send of beauty left behind... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 30/09/2003 : 12:19:51
|
quote by Verfalk2003: __________________________ Kad ce neki talijanski crtac ono nacrtati? __________________________
Kad ce neki japanski crtac nacrtati Kena kao Milazzo? |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 30/09/2003 : 12:25:38
|
Dobro. Tu si u pravu. Ali onu scenu eksplozije nema šanse da netko onako nacrta. A što se tice talijana uvjerljivo najbolji je MIlazzo.
Remember the first dance we shared? Recall the night you melted my ugliness away? The night you left with a kiss so kind Only a send of beauty left behind... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17811 Posts
Posted - 30/09/2003 : 16:48:26
|
kako ti ovo znaš
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 30/09/2003 : 18:57:25
|
Ako neko voli thrillere onda iz svijeta Mange mogu preporuciti 20th century boys od Naoki Urasawe. Uopce nisam ljubitelj mangi odnosno japanskog stripa i jedino mi se akira donekle svidjela od svega procitanoga, ali 20th century boys je nesto posebno, nesto sto sam rekao ovo moram imati! Crtez uopce nije tipican za mangu (velike oci, mali nos), a kako tip crta prirodu i sve sto se nalazi oko likova u stripu to je nesto neopisivo, jednostavno fantasticno. Najbanalniji primjer je crtez krova kuce i nekoliko prozora koji su savrseno nacrtani do najsitnijeg detalja. Ostao sam bez rijeci kad sam vidio. Ako budem mogao skenirat cu par stranica i pokazati. Procitao sam prva dva dijela i znam da cu kupiti i preostalih 6...
|
|
|
dekara
Average Member
Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 30/09/2003 : 20:39:01
|
...a kad na te trejdove potroshish i poslednji cvonjak javi mi se pa da ti sprzim sve iskenirane epizode na jedan CD:) ..a shto se tiche averzije prema japanskim stripovima - verujem da bi nestala netragom samo kada bi se malko vishe zainteresovao za materiju(scratch the surface - shto ono rekoshe SOIA(jel tako Vedrane?)) ako ti vreme i novac dozvole overi blade of immortal(magic svrshava na to:),battle angel alita,uzumaki,anne freaks,MPD psyho,leviathan(Dark Horse ga je skoro otkupio i krenuo sa izdavanjem)ili nenadjebivi BLAME! koji tju,ovde svechano izjavljujem(pri chistoj svesti i zdravoj pameti:)kupovati REDOVITO chim se glupi ameri sete da prevedu i objave!!!:( NIJEDAN od navedenih naslova ne spada u ustaljeni "velike ochi mali nos" stereotip a to je samo kap u moru ODLICHNIH manga naslova.
************************ " Kazem da je jedina sigurnost ona u svoju desnicu! " - reche Mister Machak u Q-u #1, stranica 53, kadar chetvrti:) |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
|
dekara
Average Member
Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 30/09/2003 : 21:05:55
|
...ili legend of the mother sarah - koji bezuspeshno pokushavam skenirati zadnjih mesec dana:(bem ti viruse i glupe HDe!!!!!!!!!!!!!:(
************************ " Kazem da je jedina sigurnost ona u svoju desnicu! " - reche Mister Machak u Q-u #1, stranica 53, kadar chetvrti:) |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 30/09/2003 : 21:21:42
|
quote: Originally posted by Verfalk2003
Kad sam u Sarajevu bio prije 2 mjeseca kupio sam Akiru broj 15 Necumijeva izdaja i pokušavao da uvjerim vertera i Emira P. kako je Otomo maher. Nisu mi vjerovali. Danas citam broj 17. I gledam zadnjih 28 stranica. I gledam. I divim se. Kad ce neki talijanski crtac ono nacrtati? Ah, da izvinite. Sliku na 46-47 je kopirao De Angelis u NN SD 10-Posljednja bitka. Otomo je legenda.
(verter, Emire, zeljko ima li igdje u Sarajevu broj 16? Propustio sam ga.)
Remember the first dance we shared? Recall the night you melted my ugliness away? The night you left with a kiss so kind Only a send of beauty left behind...
znao sam da ces ovo postaviti ovde no kad cu dobiti na citanje
NE VALJA PISTI SVAKAKVA SRANJA JER MOZES BITI IZBACEN |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 01/10/2003 : 00:04:22
|
Kad mi se cefne.
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Posted - 01/10/2003 : 00:51:33
|
quote:
kako ti ovo znaš
Pa imam taj program(u redovnoj programskoj semi mog kablovskog distributera), a spomenuti anime gledam kad god ga uhvatim.
BTW proklinjem OBN zbog one emisije "OBN music talents" ili tako nesto jer je moja sestra ne propusta a prokletinja traje, cini se, stolecima :-( I tako mi po ceo dan pevaju nekakvi anonimci i to narodnu muziku.
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 01/10/2003 : 00:55:50
|
Ako gledate BiH varijantu mogli ste vidjeti 3 travnicke nade Azru, Grka (pjevao je What a wonderfula world) te Nevzad ili kako ga zovu Travnicki Deen.
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17811 Posts
Posted - 01/10/2003 : 09:31:26
|
quote:
kako ti ovo znaš
Pa imam taj program(u redovnoj programskoj semi mog kablovskog distributera), a spomenuti anime gledam kad god ga uhvatim.
BTW proklinjem OBN zbog one emisije "OBN music talents" ili tako nesto jer je moja sestra ne propusta a prokletinja traje, cini se, stolecima :-( I tako mi po ceo dan pevaju nekakvi anonimci i to narodnu muziku.
hm ja nikada nisam cuo te narodnjake, cini mi se da samo zabavnu pjevaju
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 01/10/2003 : 12:16:39
|
quote: Originally posted by zeljko
quote:
kako ti ovo znaš
hm ja nikada nisam cuo te narodnjake, cini mi se da samo zabavnu pjevaju
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
ja rikavam od smijeha gledajuci OBN baš mi je fora i nema narodnjaka
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Posted - 22/10/2003 : 19:20:06
|
Kad mi se cefne.
Remember the first dance we shared? Recall the night you melted my ugliness away? The night you left with a kiss so kind Only a send of beauty left behind...
znaci nikad
''Computers are useless,they can onlygive u answers.''(Pablo Picasso) |
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 30/11/2003 : 14:59:03
|
evo sa brojem 19, konacno smo presli polovinu. Akira je stigla do 1026. stranice! Jos samo toliko i procitacemo kraj. Sta je to, godinu i po dana.
koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :( |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 30/11/2003 : 18:14:26
|
Žalosno je što malo ljudi kupuje Akiru, bar koliko je meni poznato. Strip je odlican.
QamvIS Hegh qaq law’ torvIS yIn qaq puS
|
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Posted - 30/11/2003 : 18:23:05
|
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
nikad zavrsiti oni turniri kad ce vise fric
I tako sve ode u bezdan!! |
|
|
dekara
Average Member
Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 03/12/2003 : 02:20:52
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote by Verfalk2003: __________________________ Kad ce neki talijanski crtac ono nacrtati? __________________________
Kad ce neki japanski crtac nacrtati Kena kao Milazzo?
chim bude njegovo autorsko chedo:)
************************ gimme some sugar, baby.
|
|
|
dekara
Average Member
Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 03/12/2003 : 02:26:55
|
Žalosno je što malo ljudi kupuje Akiru, bar koliko je meni poznato. Strip je odlican.
po zadnjim informacijama akira se pokriva vetj duze vreme i chak i malko profita donosi shto s obzirom na odnos prema mangama na ovim prostorima predstavlja chudo u definiciji! neki novi klinci,neki novi klinci:) chekamo ghost in the shell posle akire pa da vidim sa chim tje onda marketprint krenuti. nadam se ne sa otomovim domoom koji je iako odlichan strip ipak trebao da sacheka na red i prepusti prostor nekim drugim kvalitetnim autorima/naslovima(blame!blame!blame!blame!)
|
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
|
dekara
Average Member
Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Posted - 03/12/2003 : 04:46:28
|
chekaju kraj naravno. onda tje da spiche GITS pa tje da vide kuda dalje:) a s obzirom da je to samo 4 broja boplje bi im bilo da brzo delaju - imaju nepune dve godine za razmishljanje:)
|
|
|
|
Topic |
|