Author |
Topic  |
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 01/10/2003 : 21:12:02
|
quote: Originally posted by Orloff
Zelim svima na ovom forumu,naravno sve pohvale. Pratim ga vec neko vrijeme(znam da ste alergicni kad neko ovo kaze) al ja imam neki "polu"izgovor zasto se nisam prije aktivno ukljucio u sve ovo skupa- nemam net doma nego samo na poslu(8-16) pa ono,moram skrivecki sve to pratit! Uglavnom bit cu tu kad stignem pa mozda nesto pametno i od mene cujete tu i tamo! Uglavnom,obozavam stripove i vec sam kompletirao neke serijice i neke stripove koje sam cijeli zivot trazio,a i jos cu sigurno. Pozdrav ekipi! PS.Ne ljutite se ako sam fulao mjesto za ovaj topik!
welcome
Neki ljudi cuju svoj unutrasnji glas i žive slušajuci ga TI LJUDI POLUDE ILI POSTANU LEGENDE |
 |
|
Orloff
Junior Member

Croatia
396 Posts
Member since 01/10/2003 |
Posted - 02/10/2003 : 08:25:16
|
Hvala svima na dobrodoslici i nadam se da cu brzo nabavit komp jer ovo ubija,evo vec 2 strane a od mene ni glasa,hebiga polako al ce doc..majku mu! --dp-- hvala na ponudi al mislim da cu ipak novi   Pozdrav! |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 02/10/2003 : 08:37:45
|
Dobrodošao.
She shuts the doors and lights and lays her body on the bed, Where images and words are running depp... She has too much pride to pull the sheets above her head... So queitly she lays and waits for sleep...
|
 |
|
tantus
Senior Member

Slovenia
1663 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 02/10/2003 : 09:43:00
|
Ja sam isto medju novima, srdacna dobrodoslica!
Zelim svima na ovom forumu,naravno sve pohvale. Pratim ga vec neko vrijeme(znam da ste alergicni kad neko ovo kaze) al ja imam neki "polu"izgovor zasto se nisam prije aktivno ukljucio u sve ovo skupa- nemam net doma nego samo na poslu(8-16) pa ono,moram skrivecki sve to pratit! Uglavnom bit cu tu kad stignem pa mozda nesto pametno i od mene cujete tu i tamo! Uglavnom,obozavam stripove i vec sam kompletirao neke serijice i neke stripove koje sam cijeli zivot trazio,a i jos cu sigurno. Pozdrav ekipi! PS.Ne ljutite se ako sam fulao mjesto za ovaj topik!
|
 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 02/10/2003 : 09:52:02
|
quote: Originally posted by tantus
Ja sam isto medju novima, srdacna dobrodoslica!
Obojici zelim dobeodoslicu. Jednim udarcem dvije muve-stara kobasicarska!

|
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Topic  |
|