forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sajam knjiga 21.10-27.10-plan i program
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/10/2003 : 23:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Hoceš li imati malo vremena da popijemo nešto i da ti donesem ono što sam ti jednom davno obecao?

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/10/2003 : 23:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
glupo pitanje .....naravno da cu imati vremena ako ne odem u australiju...ili ako me neka visa sila ne spreci...ionako se zajebavam i vatam zjale po ceo dan od kada sam se resio da idem u australiju...samo da bude lepo vreme,pa da mozemo malo i da se prosetamo i tako to

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/10/2003 : 23:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
To bi bilo super! Tocan datum cu znati naknadno ali vjerujem da ce to biti negdje oko 15.11. Prošle godine sam bio samo par sati, a sada vjerujem da ce to ipak biti nešto duže. Aco i ja smo planirali zajedno doci tako da možemo organizirati i nekakav sportski višeboj. Nakon toga naravno, uslijedit ce i obilazak nocnih destinacija Beograda. Valjda u toj selendri ima nešto što je interesantno za vidjeti...

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/10/2003 : 23:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
nemoj mi samo reci da ces i ti na partizan sa acom?

nema problema onda planiram oko 15og...pa naci ce se nesto interesantno,ipak je ovo velika selendra

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/10/2003 : 09:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
A tko zna gdje cu ja sa vama Grobarima sve završiti... Da bar mogu 04.11. biti na Partizanu... Jebem ti te rasporede i termine! Nego, pogledaj kod sebe hoce li ti trebati išta iz ovih krajeva. Znaš da nije problem ništa ponijeti. Možda malo mora i poneku ribicu?

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 09/10/2003 : 09:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

To bi bilo super! Tocan datum cu znati naknadno ali vjerujem da ce to biti negdje oko 15.11. Prošle godine sam bio samo par sati, a sada vjerujem da ce to ipak biti nešto duže. Aco i ja smo planirali zajedno doci tako da možemo organizirati i nekakav sportski višeboj. Nakon toga naravno, uslijedit ce i obilazak nocnih destinacija Beograda. Valjda u toj selendri ima nešto što je interesantno za vidjeti...

Moze stoni-tenis? Tu mogu ucestvovati i pored mase!
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 09/10/2003 : 10:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
je li potvrdio koji od vedrana i kowalskog da dolazi na sajam
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 09/10/2003 : 10:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Ja jos ne znam... a ne znam ni za ostale Vedrane i Kowalske. :)

-|VJ|-
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 09/10/2003 : 11:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
Ti vedrane tjesh MORATI da dodjesh sa MOJIM stripovima inache tje da dobijesh malu poseticu od strane uterivacha duga:)
a video si kako si proshli put proshao kad smo dolazili:)
ne zelish da ti se to opet ponovi,ne?:)
daklem - vidimo se na sajmu:)

usputbudipitano - imali onog betmena:ego i wolverinea/doop u more comicsu?
meni se dripci ne javljaju:(

" Kazem da je jedina sigurnost ona u svoju desnicu! " - reche Mister Machak u Q-u #1, stranica 53, kadar chetvrti:)
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 09/10/2003 : 12:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by dekara

Ti vedrane tjesh MORATI da dodjesh sa MOJIM stripovima inache tje da dobijesh malu poseticu od strane uterivacha duga:)
Zar ja imam neke stripove za tebe? :P

quote:
usputbudipitano - imali onog betmena:ego i wolverinea/doop u more comicsu?
Naravno da nisam bio. Ajd me sjeti na mail sto ono trebam izvidit.

-|VJ|-
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 09/10/2003 : 19:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Moze stoni-tenis? Tu mogu ucestvovati i pored mase!

Moze, moze, ja sam za!

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 09/10/2003 : 21:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
nemoj ti DeDa molim te.
opet tju te odrati pa tje ti biti zao:)

" Kazem da je jedina sigurnost ona u svoju desnicu! " - reche Mister Machak u Q-u #1, stranica 53, kadar chetvrti:)
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 09/10/2003 : 23:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

nemoj ti DeDa molim te.
opet tju te odrati pa tje ti biti zao:)

Ej pazi sta radis! Sve moze ali ovakve stvari necu dozvoljavati u buducnosti!

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 09/10/2003 : 23:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
BTW koliko si ono imao poena... 5? 6?

Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 10/10/2003 : 02:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
pa tolko sam te pustio - shta otjesh vishe?!:)
ionako smo igrali do 11 i mislim da je to bilo fer s moje strane:)pP
ako si p o ch e t n i k u stonom tenisu nisu u manirima:)
malo zahvalnosti nije na odmet:)pPP
razocharao si me da znash:)

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 10/10/2003 : 08:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
A moze i u pare takmicenje u sklekovima na jednoj ruci, pod uslovom da se svako takmici u svojoj kategoriji...ja se odmah prijavljujem za one preko 90kg!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/10/2003 : 09:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Stolni tenis i meni odgovara! Sklekovi? Daj Pajke... Pa ne bih htio da ti pukne ruka ispred mene od te puste težine ha ha ha...

Cini mi se da cemo moci odigrati i parove.

Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 10/10/2003 : 11:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
ma koga vi to ovdje farbate??jel ovo topic sa stvarima o sajmu ili nesto drugo??
ja za sada jos uvijek idem tamo do BG a tko hoce nek se javi.ima jos slobodnih karti za prodaju...he he he
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 10/10/2003 : 12:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:

Stolni tenis i meni odgovara! Sklekovi? Daj Pajke... Pa ne bih htio da ti pukne ruka ispred mene od te puste težine ha ha ha...

Ja sam ozbiljan u vezi sklekova!
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 10/10/2003 : 12:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
dadadada
wostok je bash pominjao da si totalno u tom fazonu u zadnje vreme(a bo`me i ranije:)
ako ako samo ti bilduj tu ruchcu za novi poposhak - trebatje:)

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 10/10/2003 : 13:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:

dadadada
wostok je bash pominjao da si totalno u tom fazonu u zadnje vreme(a bo`me i ranije:)

Nesto si pogresno razumeo, zadnjih 5 god. nisam se bavio sportom pa sam se ugojio 20kg. Ranije sam redovno radio sklekove pa mi je ostala zaostavstina, mnogo teze nego ranije ali ipak mogu da izguram neku cifru i sa 20kg viska
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 10/10/2003 : 13:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Pateticno! Ovo su poslednji krici umiruceg!
quote:

A moze i u pare takmicenje u sklekovima na jednoj ruci, pod uslovom da se svako takmici u svojoj kategoriji...ja se odmah prijavljujem za one preko 90kg!

E super, ja u mojoj kategoriji ne bih imao nikakvu konkurenciju pa bih sigurno uzeo zlato i sa jednim sklekom(ako i toliko izvucem)
quote:

Moze, ali ja necu sa Dekarom! Mnogo trosi loptica
quote:

Ja cekam Grbin spin off

Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 10/10/2003 : 23:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

[quote]

Pateticno! Ovo su poslednji krici umiruceg!
[quote]
spiking `baut nedostatak inspiracije:)Ppp

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 11/10/2003 : 01:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

spiking `baut pricanju gluposti!

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 11/10/2003 : 23:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:

A tko zna gdje cu ja sa vama Grobarima sve završiti... Da bar mogu 04.11. biti na Partizanu... Jebem ti te rasporede i termine! Nego, pogledaj kod sebe hoce li ti trebati išta iz ovih krajeva. Znaš da nije problem ništa ponijeti. Možda malo mora i poneku ribicu?

hvala na ponudi...ako smislim nesto javim,mada mislim da mi nista nece trebati....
inace smislite se vas dvojica gde bi hteli da idemo...da li u neku restorancinu na klasicnu srpsku zderacinu,..ili pak na opijanje u irski pab,..ili u cajdzinicu..hehe....smislite na vreme gde bi isli,da se organizujem

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000