Author |
Topic  |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 12/10/2003 : 11:56:41
|
Casertano je po meni najvise propao ali mislim da se ne moze reci da rutinski odradjuje posao(tj. da brze crta) vec je jednostavno promenio stil. Onaj stari je bio bolji ali sta se moze. Roi je oduvek bio brz crtac i ja ne primecujem veliku razliku u njegovom crtezu, cak mi je danas i bolji nego na pocetku. E Piccatto mi je nekada bio omiljen ali danas zaista izgleda kao da samo odradjuje posao... Valjda je nedovoljno zaradjivao pa je morao malo da ubrza Dall'Agnol je zadnjih 5-6 godina uradio samo jednu epizodu i ta mi se bas i nije svidela, ali moze da prodje. Kad se samo setim Goblina i Budjenje Mumije kako su maestralno nacrtani... A inace, junky-i mogu da budu dobri crtaci! Eto Moebiusa! Najbolji na Svetu!(nikada nisam shvatio zasto, al to sad i nije bitno)  Nego, bojim se da si pogresan izuzetak uzeo... Ne znam sta si poslednje video od Milazza, ali jedan njegov skorasnji MV kojeg sam video je bio fuseraj kakvog NEMA! E sad sta drugo rade, pa cinjenica je da u Bonelliju ima toliko posla da nema sanse da stignu da rade bilo sta drugo. Naravno ima izuzetaka tipa Lucca Enoch i jedan tip iz NN staffa cijeg se imena trenutno ne mogu setiti koji su radili za Francuze...
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
Posted - 12/10/2003 : 14:25:40
|
Najgori primjer crtaca je onaj koji loše crta i kad se potrudi a onda još pocne da crta zbrza t.j. rutinerski kao naprimer Gamba Zagora i Telera. |
 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 12/10/2003 : 16:03:01
|
quote: Originally posted by miha
Najgori primjer crtaca je onaj koji loše crta i kad se potrudi a onda još pocne da crta zbrza t.j. rutinerski kao naprimer Gamba Zagora i Telera.
Mislim da su to shvatili i u Bonelliju pa su Gambi dali da crta Ciko specialce...
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 12/10/2003 : 19:33:31
|
quote: Originally posted by byoman
Moebius je junkie?
IT is a fascinating novel.
Uzivalac droge, da. Uostalom ko god je citao njegove stripove to mu je jasno kao dan! 
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2031 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 13/10/2003 : 15:17:59
|
pa to se može reci i za dosta drugih, mada mašta može svašta Što se Mebiusa tice izgleda da bi i uz njega mogao ovaj epitet "rutiner" dd fan ti se secaš šta su Miša Kurtovic i Vlada Vesovic pricali posle tribine o Kortu Naime, to da je Jodorowsky odbio dalju saradnju sa Moebiusom, jer je ovaj uradio citav album za mesec dana, Ne zato što Jod nije mogao da prati tempo, nego zato što to nije ninašta licilo nego na otaljavanje. Sad, ja se ogradjujem, jer ja ništa od toga nisam video, ali su r5ekli ljudi koji mnogo znaju.
koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :( |
 |
|
|
Topic  |
|