mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 15/10/2003 : 09:21:14
|
>neki sajam knjiga u frankfurtu citam u feralu i ima jako puno strip- >fanova, jer se tamo navaodno stvara najduzi strip ikad.... neznam >kako ce to uspijeti jer kolko znam af-ova ima 400, zagora preko >1000 ...a sve je to jedan strip....ima ko vise informacija???
Pa, teoretski su AF, Zagor itd serije, a strip je naziv za kontinuiranu traku ... Sad, koliko sam ja shvatio, na Frankfurtu su posjetioci sajma trebali svaki crtati sliccicu (koja se, valjda, nastavlja na prethodnu) i tako dobiti najduzzi strip/traku ikad napravljen ... Ne znam jesu li informirani "The Worm" incijativi (nema veze s Rodmanom), kad su u Londonu napravili jedan od oko 360 kadrova na sliccan naccin (profesionalci ga radili po scenariju, svaki po dva kadra, onda lijepili na zid, poslije objavili u knjizi), ali ovo je pucanj na Guinessa, znacci nissta jako bitno.
Apropos Guinessa, sad sam skoccio do stranice i ne vidim visse taj design, ali do prije mjesec dana imali su kod svakog rekorda "Ovbori ovaj rekord" dugme - ukljuccujuchi i stranicu s rekordom "NAJVISSE ZZRTAVA TERORISTICCKOG NAPADA - 11.9."!  
mcn
Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ... |
 |
|