forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZAGOR In the Wonderland
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2004 : 22:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by SnotMan

aj strip je fantazija mada me zagor sa trece strane podsjeca na dylana:)))

Yeah, ali znaš kako je... Bonelli je jedna velika familja, tko zna kakvih su sranja radili u mraku

Top Posted - 18/01/2004 : 17:22:24
----------------------------------------------------------------------
renky velicanstveni. svaka cast.
da mi je samo znati za za kojeg junaka ces se prodati
----------------------------------------------------------------------

Aaaah... SF snovi ali zaboli me... gušt mi je crtat. Ionako iman dobar posa, ne triba mi ništa više. Kad toliko ostarin da me nogiraju, imat cu vrimena za crtanje .

Goran mi je savjetova ( kao iskusni profesionalac ), "ZAJEBAVAJ SE"

I kad vec spominjem Gorana, pa di je on????????????!!!!!! Nema ga od stoljeca sedmog. A nisan mu se ni stiga zahvaliti za sve ono na CRŠ.
Jeba te led, ala san upila covika ( ali nije bija jedini! Yes! ).
Koja scena, dvi ure ujutro a on mi ispravlja greške na tablama stripa i to u nekakvom polumraku na srid plesnog podija. Legenda!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/02/2004 : 01:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

Renky, jel' mogu ja to stavit u fanzin... da ne propadne u zaborav tu na forumu?! :)

Vedrane, ajde rokni ovo u fanzin jer nisan siguran kad ce iscurit vrime na echopper-u.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 09/02/2004 : 09:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
Ovaj ti je stvarno super. Groucha si nacrto identicnog. Pohvale.

No Remorse!
If I drop the Bomb, pick it up!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/02/2004 : 10:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Goran crta:-) Rokovi...:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 09/02/2004 : 21:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Umjesto onog idiota koji crta aktualne Nathanove naslovnice Berni bi trebao zaposliti Renkyija.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

david
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 19/01/2003

Posted - 09/02/2004 : 23:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send david a Private Message
Renky sory ali vrime je za kritike :) - omjer crno bilih kontrasta mi je stvarno dobar ,mislin kad crtas tehnicke stvari ili kako da to kazem , brod je jeben i more je kako treba i munje su upecatljive ali, ali kad crtas same likove plosni su ti fale in sjene previse se izdvajaju od pozadine koja je fino crna ima sjene (volumen) i sve to - daj malo crne i ljudima
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/02/2004 : 23:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by david

Renky sory ali vrime je za kritike :) - omjer crno bilih kontrasta mi je stvarno dobar ,mislin kad crtas tehnicke stvari ili kako da to kazem , brod je jeben i more je kako treba i munje su upecatljive ali, ali kad crtas same likove plosni su ti fale in sjene previse se izdvajaju od pozadine koja je fino crna ima sjene (volumen) i sve to - daj malo crne i ljudima

A zašto isprika? Pa ja i postavljam ove crteže da mi se ukaže na greške. Nekome se može sviditi, nekome ne. Pravi stripofili su najmjerodavniji. Ovo ti je nešto kao probna pojekcija.
Savjeti, kritike, pa i pohvale su uvik dobrodošle. U fanzin gotovo nitko ne zalazi pa je ovo nacin za dobiti komentare. Kad bi postavija topic u svaštaru sigurno bi bilo i više komentara. Ja sam pocetnik i tija bi nauciti crtati. Ako ucim pogrešno nema smisla, dakle ponavljam, savjeti i kritike...to se traži.
A što se tice sjena lica pripazit cu ubuduce

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 10/02/2004 : 16:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
Vec vidim nakon nekoliko godina, kako ce umjesto Ferri na naslovnici pisati Renky(ili Vladimir)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/02/2004 : 15:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Žiga

Vec vidim nakon nekoliko godina, kako ce umjesto Ferri na naslovnici pisati Renky(ili Vladimir)

He, he, he...

Btw VLADIMIR je prezime.

VJ, fale 7 i 8 stranica u fanzinu.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5985 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 17/02/2004 : 15:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by Renky
VJ, fale 7 i 8 stranica u fanzinu.
Vidi stvarno... stavit cemo onda i to jednom. :)

Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 17/02/2004 : 16:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
quote:
Btw VLADIMIR je prezime.

Pa i Ferri je prezime

Renky, duguješ nam neke slike iz Street fighting years

Edited by - Žiga on 17/02/2004 17:54:49
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 17/02/2004 : 18:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
Još pohvala od mene:
- vrlo dobra ideja
- vrlo dobri crteži
- poklapa se i tekst
- razliciti junaci (neki bolje nacrtani od originala)
- vrlo dobar smisao povezivanja slika medu sobom
----------------------------------------------------------

vrlo dobro
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000