Author |
Topic  |
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/01/2004 : 22:50:26
|
quote: Originally posted by SnotMan
aj strip je fantazija mada me zagor sa trece strane podsjeca na dylana  :)))
Yeah, ali znaš kako je... Bonelli je jedna velika familja, tko zna kakvih su sranja radili u mraku 
Top Posted - 18/01/2004 : 17:22:24 ---------------------------------------------------------------------- renky velicanstveni. svaka cast. da mi je samo znati za za kojeg junaka ces se prodati ----------------------------------------------------------------------
Aaaah... SF snovi ali zaboli me... gušt mi je crtat. Ionako iman dobar posa, ne triba mi ništa više. Kad toliko ostarin da me nogiraju, imat cu vrimena za crtanje  .
Goran mi je savjetova ( kao iskusni profesionalac ), "ZAJEBAVAJ SE" 
I kad vec spominjem Gorana, pa di je on????????????!!!!!! Nema ga od stoljeca sedmog. A nisan mu se ni stiga zahvaliti za sve ono na CRŠ. Jeba te led, ala san upila covika ( ali nije bija jedini! Yes! ). Koja scena, dvi ure ujutro a on mi ispravlja greške na tablama stripa i to u nekakvom polumraku na srid plesnog podija. Legenda!
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
david
New Member

Croatia
237 Posts
Member since 19/01/2003 |
Posted - 09/02/2004 : 23:02:05
|
Renky sory ali vrime je za kritike :) - omjer crno bilih kontrasta mi je stvarno dobar ,mislin kad crtas tehnicke stvari ili kako da to kazem , brod je jeben i more je kako treba i munje su upecatljive ali, ali kad crtas same likove plosni su ti fale in sjene previse se izdvajaju od pozadine koja je fino crna ima sjene (volumen) i sve to - daj malo crne i ljudima |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 09/02/2004 : 23:48:39
|
quote: Originally posted by david
Renky sory ali vrime je za kritike :) - omjer crno bilih kontrasta mi je stvarno dobar ,mislin kad crtas tehnicke stvari ili kako da to kazem , brod je jeben i more je kako treba i munje su upecatljive ali, ali kad crtas same likove plosni su ti fale in sjene previse se izdvajaju od pozadine koja je fino crna ima sjene (volumen) i sve to - daj malo crne i ljudima
A zašto isprika? Pa ja i postavljam ove crteže da mi se ukaže na greške. Nekome se može sviditi, nekome ne. Pravi stripofili su najmjerodavniji. Ovo ti je nešto kao probna pojekcija.  Savjeti, kritike, pa i pohvale su uvik dobrodošle. U fanzin gotovo nitko ne zalazi pa je ovo nacin za dobiti komentare. Kad bi postavija topic u svaštaru sigurno bi bilo i više komentara. Ja sam pocetnik i tija bi nauciti crtati. Ako ucim pogrešno nema smisla, dakle ponavljam, savjeti i kritike...to se traži. A što se tice sjena lica pripazit cu ubuduce 
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 10/02/2004 : 16:23:23
|
Vec vidim nakon nekoliko godina, kako ce umjesto Ferri na naslovnici pisati Renky(ili Vladimir)   
It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 17/02/2004 : 15:17:43
|
quote: Originally posted by Žiga
Vec vidim nakon nekoliko godina, kako ce umjesto Ferri na naslovnici pisati Renky(ili Vladimir)   
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
He, he, he...  
Btw VLADIMIR je prezime. 
VJ, fale 7 i 8 stranica u fanzinu.
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5985 Posts
Member since 19/10/2001 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 17/02/2004 : 16:23:01
|
quote: Btw VLADIMIR je prezime.
Pa i Ferri je prezime
Renky, duguješ nam neke slike iz Street fighting years
It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Edited by - Žiga on 17/02/2004 17:54:49 |
 |
|
Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 17/02/2004 : 18:11:24
|
Još pohvala od mene: - vrlo dobra ideja - vrlo dobri crteži - poklapa se i tekst - razliciti junaci (neki bolje nacrtani od originala) - vrlo dobar smisao povezivanja slika medu sobom ----------------------------------------------------------
vrlo dobro
   |
 |
|
Topic  |
|