forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 SUTRASNJI SKUP U BEOGRADU-25.10 u 12.30
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Kruger
Advanced Member

Croatia
17317 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/10/2003 : 11:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
na prvoj slici
s ljeva na desno
Kruger ( to jest ja ), Kerac , VJ , Dusman , Dzimi Gitara a onog zadnjeg nepoznam
druga slika
s ljeva nadesno
Kerac , pa izmedju nas Ket Klou i onda ja
cetvrta slika
Dekara , Dzimi Gitara , Magic , nesco ( iako ga je Dusman malo zaklonio ) , Dusman i stripje
peta slika
Dekara , pa zaklonjeni Radovan iz Republike Srpske , Djole i stripje
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17317 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/10/2003 : 11:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
- dp - htio sam ti poslati mail ali imao sam par dana prije polaska nekavih problema s internetom
a za broj mobitela nisam bio siguran jesi li si ga mozda promjenio
bice prilike neki drugi put
nadamo se posjeti Novom Sadu
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/10/2003 : 12:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Postoji mogucnost da i ja uskoro dodjem do Zagreba, ali to vec zavisi od nekog posla... no, ako dodjem, gledacu da prodjem kroz Novsku...
Ako budes dolazio u Novi sad, obavezno mi javi ranije, inace, broj mobilnog je isti koji je i bio.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 31/10/2003 : 19:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Vec stoti put ovo pitam, ali nema veze... gde je Colt, njemu se izgubio svaki trag...?

Ziv i zdrav,hvala na pitanju...izgleda da sam ostavio poprilican trag u psihi izvesnih forumasa,obzirom da im se pricinjavam na slikama.Nazalost,Ckalja je napustio ovu dolinu suza, ali imate moju dozvolu da tokom sledecih okupljanja forumasa ubacite i moju sliku,providing you have one,i ponosno objavite : "Ovom istorijskom sastanku prisustvovali su .......... i Colt"
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 31/10/2003 : 23:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:
Originally posted by ---dp---

Vec stoti put ovo pitam, ali nema veze... gde je Colt, njemu se izgubio svaki trag...?

Ziv i zdrav,hvala na pitanju...izgleda da sam ostavio poprilican trag u psihi izvesnih forumasa,obzirom da im se pricinjavam na slikama.

Mnogo mi nedostajes...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/11/2003 : 08:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Colt:
Ziv i zdrav,hvala na pitanju...izgleda da sam ostavio poprilican trag u psihi izvesnih forumasa,obzirom da im se pricinjavam na slikama.Nazalost,Ckalja je napustio ovu dolinu suza, ali imate moju dozvolu da tokom sledecih okupljanja forumasa ubacite i moju sliku,providing you have one,i ponosno objavite : "Ovom istorijskom sastanku prisustvovali su .......... i Colt"

Ne mogu da verujem... pa ovo je super, najpre se vratio Dok Lester, a onda i Colt, s tim sto je Colt "apstinirao" mnogo, mnogo duze... Majke ti, kad si ostavio poslednji post pre ovog? Gde si ti covece? Skroz si nas zaboravio (i napustio )
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000