Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17317 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/10/2003 : 11:43:24
|
na prvoj slici s ljeva na desno Kruger ( to jest ja ), Kerac , VJ , Dusman , Dzimi Gitara a onog zadnjeg nepoznam druga slika s ljeva nadesno Kerac , pa izmedju nas Ket Klou i onda ja cetvrta slika Dekara , Dzimi Gitara , Magic , nesco ( iako ga je Dusman malo zaklonio ) , Dusman i stripje peta slika Dekara , pa zaklonjeni Radovan iz Republike Srpske , Djole i stripje
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17317 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/10/2003 : 11:47:17
|
- dp - htio sam ti poslati mail ali imao sam par dana prije polaska nekavih problema s internetom a za broj mobitela nisam bio siguran jesi li si ga mozda promjenio bice prilike neki drugi put nadamo se posjeti Novom Sadu |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 27/10/2003 : 12:08:41
|
Postoji mogucnost da i ja uskoro dodjem do Zagreba, ali to vec zavisi od nekog posla... no, ako dodjem, gledacu da prodjem kroz Novsku... Ako budes dolazio u Novi sad, obavezno mi javi ranije, inace, broj mobilnog je isti koji je i bio. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 31/10/2003 : 19:16:27
|
quote: Originally posted by ---dp---
Vec stoti put ovo pitam, ali nema veze... gde je Colt, njemu se izgubio svaki trag...?
Ziv i zdrav,hvala na pitanju...izgleda da sam ostavio poprilican trag u psihi izvesnih forumasa,obzirom da im se pricinjavam na slikama.Nazalost,Ckalja je napustio ovu dolinu suza, ali imate moju dozvolu da tokom sledecih okupljanja forumasa ubacite i moju sliku,providing you have one,i ponosno objavite : "Ovom istorijskom sastanku prisustvovali su .......... i Colt" |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 31/10/2003 : 23:23:05
|
quote: Originally posted by Colt
quote: Originally posted by ---dp---
Vec stoti put ovo pitam, ali nema veze... gde je Colt, njemu se izgubio svaki trag...?
Ziv i zdrav,hvala na pitanju...izgleda da sam ostavio poprilican trag u psihi izvesnih forumasa,obzirom da im se pricinjavam na slikama.
Mnogo mi nedostajes...    
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 01/11/2003 : 08:21:44
|
quote by Colt: _____________________ Ziv i zdrav,hvala na pitanju...izgleda da sam ostavio poprilican trag u psihi izvesnih forumasa,obzirom da im se pricinjavam na slikama.Nazalost,Ckalja je napustio ovu dolinu suza, ali imate moju dozvolu da tokom sledecih okupljanja forumasa ubacite i moju sliku,providing you have one,i ponosno objavite : "Ovom istorijskom sastanku prisustvovali su .......... i Colt" _____________________
Ne mogu da verujem... pa ovo je super, najpre se vratio Dok Lester, a onda i Colt, s tim sto je Colt "apstinirao" mnogo, mnogo duze... Majke ti, kad si ostavio poslednji post pre ovog? Gde si ti covece? Skroz si nas zaboravio (i napustio ) |
 |
|
Topic  |
|
|
|