Evo ovako... Znam da nisam jedini koji bi volio nabaviti sva 3 nastavka ovih novih Zagorovih epizoda s povratkom Tkaca i Mortimera koji sad izlaze u Italiji. Isto tako znam da neki od vas nisu u mogucnosti naruciti direktno s Bonellijevog site-a. Zato se ja javljam jer mogu nabaviti svim zainteresiranima ove stripove. Za uzvrat bi trazio samo cijenu stripova (6e za sve 3 epizode) bez postarine. Najbolje bi bilo da ih posaljem jednom clanu u svakoj drzavi i onda on to moze lijepo razdijeliti. Tko se slaze nek se ovdje javi. Mogli bi prvi nastavak vec naruciti slijedeci tijedan, cim se pojavi za prodaju kod Bonellija.
Sto je sad? Gdje ste Zagor fanovi? Kad je izasao ovaj strip u Italiji svi su bili: "Ohhh kad ce to izaci kod nas? Mozda za 10 godina! Steta sto ne mogu Italiju! Steta sto to ne mogu naruciti..." itd.itd. Sad vam je sansa da ih nabavite jeftinije nego da sami idete u Italiju!!! Javite se!
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
OK ali nije valjda da ti placas postarinu kad budes nekome slao???
The owls are not what they seem.
Pa mislio sam ih poslati racimo na jedino 3 mjesta, recimo Hrvatska, Bosna i Srbija, a onda se to moze razdijeliti. Da, ja bi platio postarinu. Recimo da je to zato jer ja znam koliko sam dugo cekao na povratak Tkaca, a znam da neki ljudi ne mogu direktno naruciti sa Bonellijevog site-a. Kao neka mala pomoc svim mojim prijateljima sa ovog site-a.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Alo DJ!!! Ja bi kupio sve 3 epizode. ali vidi ovo: sacekaj dok ne izadju sve tri epizode i onda ih kupi sve 3. Bolje tako nego da saljes jednu po jednu i da moramo cekat mjesec-dva na sljedeci nastavak:-)))))
Alo DJ!!! Ja bi kupio sve 3 epizode. ali vidi ovo: sacekaj dok ne izadju sve tri epizode i onda ih kupi sve 3. Bolje tako nego da saljes jednu po jednu i da moramo cekat mjesec-dva na sljedeci nastavak:-)))))
IT is a fascinating novel.
Dobar prijedlog byomane!
O.K. Za sada: dp Comicman byoman Ado (mozda)
Evo i ja se javljam. Jest, da je Zagor, al' bolje ista nego nista.
Bwahahaha! Ovo bi bilo smesnije jedino da je izjavio dp ili Globinjo!
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
IT is a fascinating novel.
Dobar prijedlog byomane!
O.K. Za sada: dp Comicman byoman Ado (mozda)
Dodaj i mene D.J.Slažem se sa byomanom.Sve tri nastavce zajedno.