pošto mi se ne da zezati s poštom, a ako sam dobro vidio markos je iz novog zagreba molim te napiši ako je moguce da ti negsje osobno dostavim eure jer sam svakako zainteresiran za tkaceve.
Verfalk je poslao i to je stiglo. Piquet, posalji mi mail pa cemo se dogovoriti da se nadjemo, ali ja idem u Split za Bozic, nema me u Zagrebu cijeli sljedeci tjedan sigurno.
Verfalk je poslao i to je stiglo. Piquet, posalji mi mail pa cemo se dogovoriti da se nadjemo, ali ja idem u Split za Bozic, nema me u Zagrebu cijeli sljedeci tjedan sigurno.
Evo bas sam prije nekoliko sekundi zavrsio narudbe stripova s Bonellijevog site-a ! Znaci 4 paketa ce stici direktno Vikicu iz Italije. A ja cu poslati Comicmanu, DP-iju i Djoletu.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Evo bas sam prije nekoliko sekundi zavrsio narudbe stripova s Bonellijevog site-a ! Znaci 4 paketa ce stici direktno Vikicu iz Italije. A ja cu poslati Comicmanu, DP-iju i Djoletu.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
nekoliko pitanja:
prvo: dali cu ja morati išta platiti kad mi to dode? drugo: kad ce to otprilike doci?
Ja mislim da ti neces morati nista platitit jer smo svi dali dj-u i lovu za postarinu tj. nismo jer je on placa:-)))) Ali nikad ne budi siguran u nasu dragu Postu.:-(
nekoliko pitanja:
prvo: dali cu ja morati is<caron>ta platiti kad mi to do<eth>e? drugo: kad ce to otprilike doci?
hvala, pozdrav
hmmmmm....da
Stvarno ne znam za koliko dana ce paketi doci. Bonellijevcima obicno treba 7-10 dana da to uopce posalju, a zatim i talijanska posta je sto bi se reklo,"infamously slow." Vikicu, ti ne trebas nista vise platiti. Sve je placeno. Samo trebas primiti.
Joj da, Djole je poslao 20 Eura, sorry, ja sam totalno zaboravio. Sorry D.J. sorry Djole.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ma nema problema, Djoletovi DD Supebookovi su vec kod mene i samo cekaju dp-ijeve Zagore da dodu i onda ih sve saljem u Srbiju. A mozda ih posaljem i posebno.