"Hear me, and hear me well. The day will come. Oh yes! Mark my words, Seinfeld. Your day of reckoning is coming, when an evil wind will blow through your little play world and wipe that smug smile off your face. And I'll be there, in all my glory, watching, watching as it all comes crumbling down."
Ma nema problema, Djoletovi DD Supebookovi su vec kod mene i samo cekaju dp-ijeve Zagore da dodu i onda ih sve saljem u Srbiju. A mozda ih posaljem i posebno.
Hej, D.J. Ako budes slao posebno Djoletu, u paket ubaci i moje Zagore posto smo nas dvojica u istom gradu. :)
Gura Sizif kamen uz brdo. Naidje Edip i kaze: "Guraj, guraj Sizife!", a on mu na to odgovara: "Gurni ga ti mami!!"
Fine with me! :) Ja sa postarima nisam imao vecih problema, osim par verbalnih konflikata! Naravno, ovo je u slucaju da D.J. hoce da salje i DP-ju i Djoletu, odnosno meni.
Gura Sizif kamen uz brdo. Naidje Edip i kaze: "Guraj, guraj Sizife!", a on mu na to odgovara: "Gurni ga ti mami!!"
Fine with me! :) Ja sa postarima nisam imao vecih problema, osim par verbalnih konflikata! Naravno, ovo je u slucaju da D.J. hoce da salje i DP-ju i Djoletu, odnosno meni.
Tako je mozda i najbolje DusMane. Poslat cu stripove za svu trojicu tebi.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
ja još niš nisam dobio, a kad dobijem javit cu se i onda cete mi morati ponoviti kome da ono sve moram slati (neda mi se pretraživati na prošlim stranicama a osim toga mislim da se i neš promijenilo....)
nego kad bi ja to mogo dobiti? za otprilike koliko?
Evo i ja sam pokupio stripove sa poste (za Djoleta, Dusmana, Comicmana i dp-ija). Nije lose trebalo im je 18 dana. Planiram ih poslati u ponedjeljak. Vidjet cemo kako ce Vikic proci na carini za onu drugu, vecu grupu stripova (za ljude iz Hrvatske, Bosne i Slovenije) koji su poslani direktno iz Italije k njemu.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.