Ma bezveze. Ako se dobro secam to je jedna od prvih epizoda ali ni po cemu nije posebna a nije ni posebno duga. Ali vidi recimo koliko na Z.Vencu kosta Nasilje u Darkvudu ili Kuca Uzasa iako im fali po tridesetak stranica. Sad ja sam strip fan a ne kolekcionar.
Zamisli da imas babu na cijem tavanu se nalazi tako nesto. Prodas taj jedan i kupis prima ristampa ili tutto celu seriju i to svih Bonellijevih junaka (skoro)
Ja sam svoj Fantacico nasao na tavanu rodjenog brata moga deda. Jos ne znam otkud tamo. A Razbesnela zver sam nasao na svom tavanu iako se ne secam da sam ga ikad kupio. Lord moves in misterious ways.
Zamisli da imas babu na cijem tavanu se nalazi tako nesto. Prodas taj jedan i kupis prima ristampa ili tutto celu seriju i to svih Bonellijevih junaka (skoro)
i onda umre baba od hladnoce jer nema cime vatru potpaljivati
Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
i onda umre baba od hladnoce jer nema cime vatru potpaljivati
Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
:))))))))))) Pa to e prosto fascinantno kako tvoj ?_____? um radi...
Pa dobro, ima toga sa vatrom... meni je mama kad sam nabavio svoj prvi "Zarobljenici Crvene vestice" bacila u vatru, tog se secam kao da je juce bilo...
Ako vas to tijesi ja sam svoju kolekciju od 1440 stripova ZS+LMS ostavio u Sarajevu u mom podrumu 92.Bilo je i oko 120 AF.A Sarajlije ko Sarajlije da bi se ogrejali te ratne godine nakon sto su posijekli sve parkove udarili su po podrumima i parketima. Nadam se da se neki "srecko" bar posteno ogrijao. Sto je crnjak u svemu tome i ja sam bio dole ali mi je "srecko" razvalio supu dok sam isao po vodu. Bar nisam ostao zedan.