Author |
Topic |
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 08/11/2003 : 01:29:05
|
Kruger nije ozbiljan vec do pre neki dan nije znao kako se stavljaju smajlici
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 08/11/2003 : 11:29:41
|
Covek je ekonomican. Sto bi trosio vreme i energiju na smajlije, vidis da nema naviku ni tecke i zareze da stavlja a ne jos smajlije. Takav nacin pisanja je potpuno uobicajen kod chat dopisivanja (bez tacaka, zareza i ostalih suvisnih simbola). |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/11/2003 : 15:21:55
|
seinfild pa naravno da si i ti s ZWS , a ima ih jos ovdje ali nekako mi se cini da smo - dp - i ja malo drugaciji u nekim postavljanjima( ali nema veze ionako ne mogu objasniti sto zelim reci , to mogu uciniti samo ako je malo zesca rasprava ) dsormaz1 pa nije da sam uvjek ozbiljan , a i nije da sam prvi put stavio te smajlice ( prvi put sam to ucinio na wwwznaksigite ) no kad sam pokusao ovdje to uciniti nije mi htjelo prihvatiti ( a zbog cega ne znam ) ionako nemam namjeru da ih stavljam precesto , samo u slucaju da zatreba i da netko ne bi pomislio da sam ozbiljno mislio ( a ionako se moze desiti da zaboravim staviti smajlice pa ce opet biti problem ) - dp - nekad na ZWS - u je postojao chatroom i tamo sam se cesto s mnogima dopisivao ili razgovarao i normalono da sam pokupio taj stil pisanja , pa mi se sad tesko prilagoditi na nesto novo u prirodi sam tip koji ne zeli prvise robovati informatickom svijetu bez obzira sto cu steci etiketu nepismen zbog nedovoljnog znanja informatickog znanja jer iskreno receno ovakovo znanje informatike ( kao moje ) za dvedesetak godina ce biti nedovoljno p.s - za sad nemam namjeru ici u tvoje krajeve iako sam se sa nekima o tome cuo , ali mogli bi se dogovoriti preko maila za one stripove |
|
|
Žiga
Senior Member
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 10/11/2003 : 16:35:59
|
Znanost i tehnologija vrlo brzo napreduju.Kad sam ja hodio u školu, ucili smo u glavnem programe, koje danas zapravo nema.Imao sam ja i vrlo stari racunalnik sa vrlo starijim Windowsima, koje skoro da vec osim imena nemaju ništa skupno sa ovim današnjima.A kroz život morao sam, ako sam htio biti u vezi sa casom, acceptirati nove programe i tehnike, ma koliko teške one bile.Meni je bio DOS odlican program, super sam se snašao u njome, znao sam ustvariti skoro sve, šta je bilo moguce.Ok, pretjerujem, samo dajem primjer.Danas u Windowsima ima puno opcij i kada sam naložio novi Windows, bio sam tako receno "lost in new world."Jer ima toliko opcij, da bi ja prije umro, nego bi sve preštudirao i nakon toga još naucio.Danas se mogu reci, solidno spoznam na Windows a nekad bio mi je to problem, jer možda da su i katkad funkcije, koje se skoro nikad ne upotrebljaju pa zato ima nekih, koje bi se mogle puno puta koristiti, a ih nema.Isto je bilo i sa Internetom, koje je prvo bio "kaos" a danas mogu reci, da mi se cini vrlo urejena tvorba, pa se i djelomice slažem sa recenicom:"Cega nema na Internetu, to ne postojo."Želim reci, da us možda neke stvari, barem za mene, kao što je DOS bile više uporabne kao Windows, a neke modernije su bolje kao stare.Naravno, DOS je po izgledu "ružan" ali bitno je da gledamo kvalitetu.Ovisi naravno o tome, koliko ima tko iskustva sa dolocenim programima, pa da nakon toga može reci, da li so mu bolji stariji ili novi.Koji su vama? |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
miha
Advanced Member
3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
Posted - 10/11/2003 : 18:42:13
|
Commodeore 64 sam imao najprije i znao sam svaki bajt njegove memorije napamet. Došao je onda PC i DOS. Prvo sam imao DR-DOS od Digital Research i imao sam ga u malom prstu. Ne znam kako ali jednog dana se na mom PCu našao MS-DOS (bilo kuda Miscosoft svuda jebiga). Bio je lošiji. Nevoljno sam onda prešao na Win 3.11 ali se moralo zbog resolucije slova. Bio je sporiji. Onda je bio duže vreme Windows 95 zakon, ali je bio nestabilan. Sada imam Win98. Jeste sranje ali je lepo pakovanje. |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 10/11/2003 : 19:02:39
|
quote: Originally posted by Markos
Krugeru nemam ja nista protiv tebe, a pogotovo protiv -dp-a. To sto se ja cesto ne slazem sa tvojim stavovima ne znaci nuzno da i imam nesto protiv tebe, jednostavno smo razliciti i na stvari gledamo na drugaciji nacin. I uopce ne govorim da nisi dobar poznavaoc stripa, ne znam odakle ti to. Sto se tice argumenta da imam nesto protiv -dp-a jer on dolazi sa starog zagorovog sajta, to je smijesno, pa tu ima bar 20-30 ljudi sa tog sajta.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
nauci quotirati*********************+
Mi volimo zenske fine,nasminkane,doterane.Uredno smo pocesljani obuceni obuveni.Kupujemo u rimu i imamo dajners karte,gnušamo se GSP,kolima se brže stiže.ZLatni papagaj tata placa sve racune,Zlatni papagaj jer mi smo snobovi,hej... |
|
|
Žiga
Senior Member
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 10/11/2003 : 19:05:28
|
Lijepo da si spomenuo Commodore.To mi je bio i još mi je najomiljeniji racunalnik.Još uvijek ga držim kod kuce, iako zauzima nešto prostora.Sjecam se, kad su mi ga roditelji kupili pa sam onda preživio cijele dane i samo sam igrao.Zanimivo je bilo, da su igre zapravo bile snimljene na kasetama pa si onda menjavao kasete i tako dalje.Neke igre bile so mi bolje od današanjih, iako današnje ne pratim tako dobro.Najomiljena igra bila mi je(ne znam tocnog naslova) mislim da je bio neki London Jack, gdje si imao mjesto i vozio si se, a si morao paziti da te ne uhvate(ne sjecam se tko).Inace najviše sam volio adventure, gdje si putova i morao uspješno obaviti kakav zadatak.Još danas katkad se "priklopim" na Commodore 64, samo što je danas one kasete naravno puno teže dobiti. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
GParlov
Special guest star
2246 Posts
Member since 06/11/2002 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 11/11/2003 : 10:16:51
|
- dp - pa neznam tocno koliko ima kilometara , ali znam otprilike koliko je potrebno vremena da bi stigao do granice - potrebno je oko 2 h do granice |
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 11/11/2003 : 11:22:52
|
kruger, od gradiske do broda treba sat, pa sad dodaj jos 15 minuta do novske i koliko ima od broda dalje. i stampaj te smajlice, ljudi misle ovdje da si ozbiljan do bola, a mi znamo da to nije tako. a za smajlice stavi kockaste zagrade(zagrade drugog reda)
*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 11/11/2003 : 13:31:19
|
To onda i nije tako mnogo... Stvarno bismo se mogli jedan dan naci na granici negde (valjda ima neki motel ili neka kafancina). |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 11/11/2003 : 18:28:53
|
quote: Originally posted by ---dp---
SNotMan, smiri se da ne prodjes kao Sani. Taman si se malo popravio, a sad...
smiri se cojece samo malo se zajebavam zar nevidis da sam stavio smajli da cu dobiti sljivu i jedan LOL samo sam malo zbog dekare
Mi volimo zenske fine,nasminkane,doterane.Uredno smo pocesljani obuceni obuveni.Kupujemo u rimu i imamo dajners karte,gnušamo se GSP,kolima se brže stiže.ZLatni papagaj tata placa sve racune,Zlatni papagaj jer mi smo snobovi,hej... |
|
|
Topic |
|