Author |
Topic |
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 29/10/2003 : 13:07:05
|
A u BiH?
I have a vision.../A vision of you my friend.../I see your name... Engraved on the gray board.../Wait.../I see something else... Ooooooh look at that.../Ain't it sweet.../Below your name it says... R.I.P.
|
|
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Member since 07/07/2003 |
Posted - 29/10/2003 : 14:04:38
|
Previše košta.Ako mi se nije svidao film, necu kupiti toga.Predrag je.
"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."
Hidesman, Operation |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 29/10/2003 : 14:32:44
|
A Mister NO ili Dampyr?
Tally sta kazes za ove pirate u Srbiji?
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 29/10/2003 : 16:49:42
|
iskreno,razocarao sam se.da barem deodato crta.onda bi to bilo super.ovako mi je nacrtan ništ koristi
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Posted - 29/10/2003 : 17:14:00
|
Ma daj, pa crto ga je covjek koji inace crta Ultimate Spidya. Izgleda sasvim pristojno. A Seji da porucim da svaka cast tim piratima, neka se paze, no ja nemogu tako što raditi dok sam u ovoj firmi. Ipak imamo licence, ozbiljan posao i necemo raditi bilo što ilegalno.
Tally www.LMInfo.hr/comics
|
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 29/10/2003 : 22:37:36
|
ne znam kako da kažem, a da ne ispadne kritika... ali, crtež je užasan kao i na spidermanu. svaka cast na tome što lm izdaje marvel u hr. danas je svaka vrsta strip izdavaštva u nas previ veliki pohtvat, ali me muci zar se stvarno nije moglo krenuti barem s jednim dobrim marvel naslovom. pod dobro smatram dobro nacrtano i dobro napisano. danas marvel ima puno takvih naslova (npr. alias, daredevil, x-statix... - da nebi bilo zabune ovo su tri od najprodavanijih strip serija trenutno u usa!!!) i stvarno je šteta što umjesto tih stvari nama se jedino pruža mogucnost da citamo marvelovu strip konfekciju (da ne kažem: loše na brzinu zgotovljene polu-stripove koji su zapravo reklamni materijal za prodaju njihovih filmova!!!) sorry, puk'o mi je film. do sada sam kupio sva lm izdanja i pošto sam dobro upucen u današnja americka strip izdanja, izuzetno sam razocaran... pogotovo nakon hulka...
http://free-vt.htnet.hr/rollercoaster/americancomix.htm THERE, THERE |
|
|
Bob
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 30/10/2003 : 00:15:55
|
quote: Originally posted by zveles
zar se stvarno nije moglo krenuti barem s jednim dobrim marvel naslovom. pod dobro smatram dobro nacrtano i dobro napisano.
Zvelese, majstore! Potpuno se slazem! quote: i stvarno je šteta što umjesto tih stvari nama se jedino pruža mogucnost da citamo marvelovu strip konfekciju (da ne kažem: loše na brzinu zgotovljene polu-stripove koji su zapravo reklamni materijal za prodaju njihovih filmova!!!)
Pun pogodak! Ultimate naslovi su uvjerljivo najgluplji Marvelovi naslovi ikad. Oke, Millarovi X-Men nisu necitki, i nisu skroz jadno nacrtani jer je Andy Kubert ipak uspio steci neku rutinu, ali ostalo je stvarno koma. Vidio si onaj Ultimate DD/Elektra? Covjece, strava i uzas! A Marka Bagleya bi objesio na stup koliko ga mrzim!
Ja i nisam neki ljubitelj novog Marvela, ali Ultimate naslovi su stvarno dno dna. Priznajem da je tesko navuci nove citatelje na naslove poput X-Mena (standardnih) ili Hulka jer imaju tone i tone epizoda i kontinuiteta iza sebe, ali ove Ultimate naslove kod nas ocito kupuju oni koji ionako kupuju sve ostalo. Zasto im onda ne pruziti kvalitetu? A tko se zeli prikljuciti neka se priljuci. Hulk Brucea Jonesa je solidan naslov i stoput bi bolje bilo kupovati to reda radi (ako nista drugo zbog nize cijene) nego ignorirati glupe Ultimate naslove.
Cak mi se cini (ali ne mogu biti objektivan) da su i Morrisonovi New X-Men, a i Jonesov Hulk isfurani kao dobra pocetna tocka za nove citatelje da ulete na serijal. Ako nista drugo barem su sami autori ljudi koji poznaju zanat i pruzaju nekakvu kvalitetu.
B. |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
Posted - 30/10/2003 : 02:03:02
|
quote: Originally posted by Bob
Cak mi se cini (ali ne mogu biti objektivan) da su i Morrisonovi New X-Men, a i Jonesov Hulk isfurani kao dobra pocetna tocka za nove citatelje da ulete na serijal.
Yes! Potpuno rastereceni od svih prijašnjih dogadanja sa tim likovima, nove serije X-Men (gle, i u imenu serije stoji NEW!!!) , Hulk, Daredevil, pa cak i nesretna americko-politicko-pamfletisticka propaganda zvana Captain America (prve brojeve nove serije je nacrtao fenomenalni Cassaday!!!) je krenula od nule. Volio bih da, kada se je vec pružila prilika da netko ovdje kod nas štampa americke stripove, da je, dakle, ta prilika pametnije iskorištena i da su nam servirani kvalitetniji naslovi. Zašto umjesto djecje slikovnice zvane Ultimate Daredevil & Elektra nije, recimo, izašao mini serijal Banner? Siguran sam da bi uz malo manje ziheraški pristup u odabiru stripova i sama prodaja puno bolje išla. Uostalom, mi nismo Ameri vec Europljani i oni naslovi koji su najprodavaniji u Americi nece nužno biti i najtraženiji stripovi kod nas. Mislim da me kužiš što hocu reci...
http://free-vt.htnet.hr/rollercoaster/americancomix.htm THERE, THERE |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 30/10/2003 : 09:44:32
|
Tako je! Umjesto Ultimate, neka se izdaje Essential serija!
_______________________ "In the beginning, the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams
|
|
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Posted - 30/10/2003 : 09:46:19
|
Skromni komentar urednika: Decki nije da se ne djelomicno ne slažem s vama, ali kako progurati alias, daredevil, x-statix... i dr. publici kao jedne od najprodavanijih stripova u USA kada recimo moj gazda npr. nije htio CABLE i BANNERA. Za prvi naslov slucaj je bio da "tko li je taj" nitko kod nas ne zna za njega, to se nece prodati, a za drugi naslov da pricekamo jer trenutno imamo "dosta" HULKA. Tako da ništa nije još otpisano. Ultimate edicije idu sasvim solidno, u USA su non-stop u prvih deset, a kod nas smo došli do nekog broja koji je koliko toliko razuman. Ipak je važan faktor to što smo krenuli od pocetka price. Ala bi nas psovali da smo uzeli nešto što pocinje s pricom na 50 ili 400 epizodi? Siguran sam da je barem polovica naših kupaca klinci koji briju na Spidya i X-mene. Ne vjerujemo da bi se oni zakacili na neke "nepoznate" likove. Kada bi objavljivali samo ono što vi mislite da je dobro onda bi mogli desetkovati tiražu jer bi prodaja spala na onu hrpicu stripoljubaca, a to ne bi išlo. Sorry.
Cijenim vaše prijedloge pa slobodno pucajte i predlažite što bi htjeli vidjeti na hrvackom. "Urednik"
|
|
|
Bob
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 30/10/2003 : 14:54:04
|
quote: Ala bi nas psovali da smo uzeli nešto što pocinje s pricom na 50 ili 400 epizodi?
Kao sto rekoh (a i Zveles se slaze - na kraju krajeva citali smo obojica) New X-Men Granta Morrisona su bili isfurani kao dobra pocetna tocka da se upadne na serijal. Hulk Brucea Jonesa isto.
Sef ti nije dao da kupis Cablea i Bannera? Mogli ste ih objaviti uz Ultimate naslove isto kao flip-book. Pola glupavi Ultimate Spider-Man pola Banner. Ili Cable/Soldier X. Ili X-Statix ili stogod vec.
S druge strane ako stvarno klinci toliko briju na te Ultimatese pa ce mozda nekih 1% njih jednog dana preci na Q onda ni to nije lose.
quote: Siguran sam da je barem polovica naših kupaca klinci koji briju na Spidya i X-mene. Ne vjerujemo da bi se oni zakacili na neke "nepoznate" likove.
Sad vise nisam siguran da li uopce citas nase postove. New X-Men i Hulk su nepoznati naslovi?
B. |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Posted - 31/10/2003 : 18:03:12
|
Re: New X-Men i Hulk su nepoznati naslovi? Ma citam postove, barem se trudim naci malkoc vremena. slažem se da nisu posve nepoznati, ali gdje li im je pocetak? Ipak su to vrlo dugiiii serijali.
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 31/10/2003 : 18:39:37
|
ma nek se sef malo prijavi na ovaj forum, da vidimo kakavce nick uzet :) inace, ja sam uvijek za Ultimate X-Mene (nisam ovo odavno napisao :))!!!
Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family. Against your family, never. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Posted - 03/11/2003 : 11:55:02
|
Oce li Marketprint uzeti to ovisi o njima. Vjerojatno hoce, a kada pitajte njih. Mi ih imamo na lageru i cekaju ih.
Hulk dolazi tek kada se povuce s naših kioska. Imaju X2 i Daredevila na raspolaganju prije Hulka.
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 03/11/2003 : 12:54:57
|
Tally namjerava li tvoj sef i dalje da ignorise bh. trziste?
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
Topic |
|