forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Junaci stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/11/2003 : 08:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Bilja:
Zaboravila sam AF. Tipican primer kako propada pokusaj da se isti likovi provlace na sarm cak i kada sve izgubi smisao. AF je davno trebao da stane, onda kada je bilo vreme (svi znamo koje je to vreme).

Naravno da bi bilo bolje... ali, nemoj zaboraviti da je sve pocelo da bi se zaradilo, a sigurno se mnogo zaradilo i posle 75. broja... Uz to, kad se marketing uradi pazljivo i dobro procene momenti za eventualne reprinte (kao sto je to "Vjesnik" kod nas jako dobro radio), onda dobra zarada ne moze da izostane. Pred svega, kad je nesto jako dobro, cak i tad ume da dosadi (kao sto i najboje jelo dosadi kad se cesto jede), pa je trzistu dobro dozirati stvari po principu toplo-hledno ili dobro-lose.

quote by seinfeld:

Potpuno se slazem. Inace, meni nisu oni toliko antijunaci koliko su ostvari realni i obicni, upravo onakvi u kakvima svi mi prepoznajemo svoju neposrednu okolinu pa i nas same. Meni su "Simpsonovi" zaista genijalni, i obozavam ih.
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 03/11/2003 : 10:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Pa dobro tako ti je to kad si i ti crtac stripova i crtas losije od Vanca,ljubomora sta drugo .

Ma vi imate MP XIII crno bijelog to je sramota on se mora citati u boji!

The owls are not what they seem.

Tek sad videh tvoj post, kako si smeo tako nesto reci?!
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 03/11/2003 : 10:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Sramota me da priznam, ali nisam ni pogledala XIII.
Ne znam gde da smestim ni ovo sto vec imam, a ni kako da nabavim sve ono na sta sam bacila oko (levo ili desno?).
Evo jos jedan atraktivan lik koga smo zaboravili: Gaston.
Od zenskih: Modesti Blejz (ili je to neko vec spomenuo?).
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 03/11/2003 : 11:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by Bilja

Sramota me da priznam, ali nisam ni pogledala XIII.

Mene nije sramota, jednostavno me crtez odbija...cak sam na sajmu kupio sve albume za jednu osobu koja me je zamolila. Poslao sam mu albume a da ih nisam ni procitao.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/11/2003 : 15:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

quote:
Originally posted by seinfeld

Pa dobro tako ti je to kad si i ti crtac stripova i crtas losije od Vanca,ljubomora sta drugo .

Ma vi imate MP XIII crno bijelog to je sramota on se mora citati u boji!

Tek sad videh tvoj post, kako si smeo tako nesto reci?!

Priznaj da sam te izbacio iz takta nisi znao sta reci pa se sad izvlacis

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000