Author |
Topic  |
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 01/11/2003 : 08:21:14
|
quote by Bilja: _____________________ Zaboravila sam AF. Tipican primer kako propada pokusaj da se isti likovi provlace na sarm cak i kada sve izgubi smisao. AF je davno trebao da stane, onda kada je bilo vreme (svi znamo koje je to vreme). _____________________
Naravno da bi bilo bolje... ali, nemoj zaboraviti da je sve pocelo da bi se zaradilo, a sigurno se mnogo zaradilo i posle 75. broja... Uz to, kad se marketing uradi pazljivo i dobro procene momenti za eventualne reprinte (kao sto je to "Vjesnik" kod nas jako dobro radio), onda dobra zarada ne moze da izostane. Pred svega, kad je nesto jako dobro, cak i tad ume da dosadi (kao sto i najboje jelo dosadi kad se cesto jede), pa je trzistu dobro dozirati stvari po principu toplo-hledno ili dobro-lose.
quote by seinfeld: __________________ The Simpsons su zakon,najbolji "crtani" za sve uzraste :-). __________________
Potpuno se slazem. Inace, meni nisu oni toliko antijunaci koliko su ostvari realni i obicni, upravo onakvi u kakvima svi mi prepoznajemo svoju neposrednu okolinu pa i nas same. Meni su "Simpsonovi" zaista genijalni, i obozavam ih. |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 03/11/2003 : 10:30:54
|
quote: Originally posted by seinfeld
Pa dobro tako ti je to kad si i ti crtac stripova i crtas losije od Vanca,ljubomora sta drugo   .
Ma vi imate MP XIII crno bijelog to je sramota on se mora citati u boji!
The owls are not what they seem.
Tek sad videh tvoj post, kako si smeo tako nesto reci?!    |
 |
|
Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 03/11/2003 : 10:38:18
|
Sramota me da priznam, ali nisam ni pogledala XIII.  Ne znam gde da smestim ni ovo sto vec imam, a ni kako da nabavim sve ono na sta sam bacila oko (levo ili desno?). Evo jos jedan atraktivan lik koga smo zaboravili: Gaston. Od zenskih: Modesti Blejz (ili je to neko vec spomenuo?). |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 03/11/2003 : 11:57:17
|
quote: Originally posted by Bilja
Sramota me da priznam, ali nisam ni pogledala XIII. 
Mene nije sramota, jednostavno me crtez odbija...cak sam na sajmu kupio sve albume za jednu osobu koja me je zamolila. Poslao sam mu albume a da ih nisam ni procitao. |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 03/11/2003 : 15:01:39
|
quote: Originally posted by Pajke
quote: Originally posted by seinfeld
Pa dobro tako ti je to kad si i ti crtac stripova i crtas losije od Vanca,ljubomora sta drugo   .
Ma vi imate MP XIII crno bijelog to je sramota on se mora citati u boji!
The owls are not what they seem.
Tek sad videh tvoj post, kako si smeo tako nesto reci?!   
Priznaj da sam te izbacio iz takta nisi znao sta reci pa se sad izvlacis   
The owls are not what they seem. |
 |
|
Topic  |
|