forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nabava Bonellija iz Italije?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/11/2003 : 23:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Ijaoooj! Polomicu te!
Jesi li saznao pravu istinu o slucaju "Fabio"? :PP

Gura Sizif kamen uz brdo. Naidje Edip i kaze: "Guraj, guraj Sizife!", a on mu na to odgovara: "Gurni ga ti mami!!"
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 02/11/2003 : 01:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Ah, sorry, moram da editujem ono iznad. Dakle, kakvog bi voleo Italijana: crnog, plavog, visokog, niskog, sa manjim ili vecim stopalima?

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/11/2003 : 07:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma ljudi, da se mi vratimo na temu to jest na nabavljanje stripova. Hocemo li ih nabavljati ili ne?
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 04/11/2003 : 10:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
Malo sam se raspitao za prevoz iz Nove Gorice i ne zvuci bas perspektivno. Direktna autobuska linija postoji samo do Ljubljane, nema cak ni do Novog Mesta ako bi se Dule ukljucio u distribuciju. Zvao sam posle toga Zeleznicu i oni imaju direktan voz za Novo Mesto, ali za Zagreb ne postoji. Sve u svemu ostaje kombinacija za Beograd, a sto se tice Hrvatske eventualno da vidim da li bi prihvatili paket kondukteri u vozu za Novo Mesto, pa da ga Dule preuzme i pri sledecem putovanju u Zagreb dostavi Markosu. Ocekujem dalje predloge.
Posto za Beograd putujem auto-putem preko Zagreba mogao bih da se nadjem sa Markosom na nekoj pumpi da preuzme paket za sve u Hrvatskoj, pa da on dalje razdeli, sto bi verovatno bilo krajem decembra.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/11/2003 : 10:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Hm. Zvuci komplicirano, ali bi se mozda i moglo izvesti...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 04/11/2003 : 10:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Hm. Zvuci komplicirano, ali bi se mozda i moglo izvesti...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

I meni se cini komplikovano, ako neko ima bolju ideju...
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 04/11/2003 : 12:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by tantus

...a sto se tice Hrvatske eventualno da vidim da li bi prihvatili paket kondukteri u vozu za Novo Mesto, pa da ga Dule preuzme i pri sledecem putovanju u Zagreb dostavi Markosu. Ocekujem dalje predloge...

Pa jel može onda po vlaku da se dostavi do mene? Ili ako ides u Ljubljanu. Poslje ce sve ici lakše. Dogovorio sam se sa jednim deckom, što radi u Zg da kod njega na poslu ostavim stripove tako da oni/onaj koji treba da podigne može doci svaki dan (tokom radnog vremena) i uzeti...tako da se ne lovimo ako dodem samo na brzinu.
I mene dodajte da popis kupaca. (Bolje da pocnem polako nabavljati MrNo-a... Puno mi je dati 390€ odjednom)...

Tantus- imas mail... (Da, da, znam- nemoj ostavljati poruke "imas mail" jer "zato služi mail"...).

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 04/11/2003 : 13:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
Dobro, onda je nacelno dogovoreno za Hrvatsku preko Duleta. Ja cu jos proveriti sa kondukterima koliko su spremni da preuzmu posiljku.
Sto se tice spiskova i slanja novca? Sve sto su mi do sada poslali postom je stiglo bez problema (a vidim i prilozi za site za Markosa), pa bi to verovatno tako stimalo. Da li ste zainteresovani za stripove iz striparnice ili nove brojeve? Iz striparnice ce biti jako vazan faktor ocuvanosti, pa je bolje da svako naglasi sta mu je potrebno glanc, a sta OK ocuvano.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/11/2003 : 00:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Hehehe... sve zavisi da li za BGD dolazis prevozom ili svojim kolima, da znamo koliko da te mucimo... :)

"M'ENFIN!"
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 05/11/2003 : 09:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Hehehe... sve zavisi da li za BGD dolazis prevozom ili svojim kolima, da znamo koliko da te mucimo... :)

"M'ENFIN!"

Dolazim svojim kolima, ali imam mali gepek
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 05/11/2003 : 09:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by tantus

quote:
Originally posted by Djole

Dolazim svojim kolima, ali imam mali gepek

Pa zaveži na krov. Siguran sam da ce ti momci nadoknaditi trošak za užad...

to e to

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/11/2003 : 10:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Stace sve to i u gepek, ma koliko bio mali... pored toga, neces valjda nase stripove voziti u gepeku?
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 05/11/2003 : 10:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Stace sve to i u gepek, ma koliko bio mali... pored toga, neces valjda nase stripove voziti u gepeku?

Pa cini mi se da cu morati da ih rasirim i na sedista...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/11/2003 : 10:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ali pazljivo, da se negde slucajno ne saviju, zamazu... znas kakvi smo mi kolekcionari otkaceni...
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 05/11/2003 : 11:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
quote:

Ali pazljivo, da se negde slucajno ne saviju, zamazu... znas kakvi smo mi kolekcionari otkaceni...

Ma nema brige, verovatno ce da ih cuva moja dve godine stara cerkica na zadnjem sedistu tokom celog puta
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/11/2003 : 11:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Onda ne brinemo...
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 05/11/2003 : 13:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
nisam Jeremija,ali sve mi se cini da ce taj veliki projekt ostati na planovima.
primjer:nabava je teska 150 eura.tko ce od vas to potrositi da bi bio NESIGURAN hoce li taj novac i dobiti?NE SUMNJAM u nikoga jer do sada nisam niti sam imao takvih iskustava ali potrositi hrpu a da neznas sigurno bas i nije originalna ideja.
s druge strane,nama ovdje i nasim susjedima slovencima je trst,gorica i udine na dohvat ruke a NITKO od nasih iz hrvatske nije rekao niti rijec da bi isao do Trsta 15.11. kad ja idem u mjesecnu nabavu.stoga je daljnja prica vrlo labava.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/11/2003 : 13:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ne baksuziraj Tihomire
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 05/11/2003 : 13:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
quote:
Originally posted by fumettisti

primjer:nabava je teska 150 eura.tko ce od vas to potrositi da bi bio NESIGURAN hoce li taj novac i dobiti?NE SUMNJAM u nikoga jer do sada nisam niti sam imao takvih iskustava ali potrositi hrpu a da neznas sigurno bas i nije originalna ideja.
s druge strane,nama ovdje i nasim susjedima slovencima je trst,gorica i udine na dohvat ruke a NITKO od nasih iz hrvatske nije rekao niti rijec da bi isao do Trsta 15.11. kad ja idem u mjesecnu nabavu.stoga je daljnja prica vrlo labava.

Ma ako neko iz Hrvatske ide povremeno do Trsta i voljan je da kupi i distribuira stripove ostalima, to je mnogo bolja varijanta nego komplikovanje tipa Gorica - Novo Mesto - Zagreb - itd. Organizacija toga moze lepo da se obavi preko ovog topika.

Onda bi varijanta preko mene ostala za ekipu iz Beograda i Srbije, koja ne moze tako lako da dodje do italijanskih stripova. Skoro 100% dolazim za Novu Godinu i u tom smislu ko hoce neka mi se javi mail-om na temu toga sta ga zanima.

Sto se tice ljudi sa foruma iz Slovenije koji ne zive blizu italijanske granice, dok ih ne bude previse mogu da posaljem povremeno neki paket postom. Paket kao tiskovina ne dodaje previse na cenu stripova, pa je ta varijanta za Sloveniju najrealnija.

Kad smo vec kod toga, da li ima jos neko sa foruma da zivi blizu Italije?

Na temu garancija, to ce verovatno ostati u granicama mog postenja (kao i postenja ostalih koji bi ucestvovali u celoj prici). Vise manje cela ova akcija (a i dosta drugih na forumu, pa i sam site) spada u sferu dobre volje, nas koji volimo stripove i koji zelimo da taj osecaj podelimo sa drugima. Bar ja to tako dozivljavam...
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 06/11/2003 : 12:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
Sta ste se odjednom svi utisali povodom ove ideje?
Hocete ili necete da realizujemo tu stvar?
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 06/11/2003 : 12:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by fumettisti

Pa i meni je Trst blizu (mislim, +- 2 sata vožnje) ali mi se nešto neide zbog 1-2 stripa tamo...

Neznam šta ima tu biti "nesigurno"?

to e to

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/11/2003 : 13:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ja hocu, naravno.
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1651 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 07/11/2003 : 09:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message
quote:

Ja hocu, naravno.

Do sada mi se niko nije javio na mail povodom ovoga. Ako hocete da stvarno napravimo nesto do dvadeset i nekog decembra, sada bi trebalo da mi saljete spiskove, jer necu moci da obavim kupovinu za jedan dan...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 07/11/2003 : 09:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Dobijas mail popodne...

"M'ENFIN!"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/11/2003 : 10:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa dogovarali smo se o nabavi novih stripova, to jest svega novog sto je izaslo... S druge strane, na onom drugom topicu smo se dogovarali o nabavci Zagora sa D.J.-om. Tantus, hoces li stripove nabavljati u nekoj striparnici ili samo na kioscima, jer na kioscima mozes naci samo najnovije brojeve od svakog junaka...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000