Author |
Topic  |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
|
Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts
Member since 07/07/2003 |
Posted - 31/10/2003 : 14:30:39
|
Stranica 3, slicica 1 Ciko:Zagore, nešto cujem.Daj ti veslaj dalje, ja cu provjeriti. Zagor:A ti me puštaš, samoga, debela bacvo.Požuri, požuri, puno me strah.  
"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."
Hidesman, Operation |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 31/10/2003 : 14:48:22
|
Evo prve stranice!
strana 1, slika 1: Zagor:STA RECE DEBELI,JA NE MOGU LETJETI? Ciko:SUTI STARI SARLATANE,NEMOJ DA UDARIM VESLOM U GLAVU!
strana 1, slika 2: Ciko:UUUU JA SAM ZAGOR,UUUUUU JA MOGU DA LETIM,JAK SAM, UUUU JA SAM ORAO KWAK KWAK (MLATARA RUKAMA)
strana 1, slika 3: Zagor:SAD CU DA TI POKAZEM FAT ASS GLEDAJ OVO AHA GLEDAJ OVO ,MATRIX 3 EAT THIS BABY! Ciko:AJDE SOVO JEDNA NE PRESERAVAJ SE BOLJE TI JE DA POCNES S IZDAVANJEM MISTER NOA!!!
strana 1, slika 4: Zagor:CUTI DEBILU CUJEM NEKU GALAMU,IZGLEDA DA VOZ DOLAZI SAD CU DA STAVIM UHO NA GRANU DA CUJEM KAD CE STICI OVDJE.
strana 1, slika 5: Zagor:SHIT NIJE VOZ ,CULO ME JE ZEZNULO OVO SU ONI CRVENKOSCI,PARDON NATIVE AMERICANS.
strana 1, slika 6: Indijanac:HAUG,MORAM U WC MANITUA TI,HEJ POVUCI RUCNU ZAKOCI KANU VIDIM ONOG LUDOG BIJELCA KOJI MISLI DA JE GOSPODAR PASNJAKA.
strana 1, slika 8: Lijevi indijanac:E SAD CU MU MAMU JEBAT SAD JE MRTAV. Desni indijanac:(POKAZUJE RUKOM)HAHAHA VIDI CVORUGE HAHAHA !!!
strana 1, slika 9: Indijanac:E VIDI BUDALE MISLI DA MOZE DA LETI,IDIOT.
strana 1, slika 11: Zagor:YEAH WHO'S YOUR DADDY YEAH COME TO PAPA SAD CU DA TE RAZBIJEM I POKAZEM ONOM DEBELOM PATULJKU DA MOGU DA LETIM CAK I ISPOD VODE HELL YEAH!
The owls are not what they seem. |
 |
|
Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts
Member since 07/07/2003 |
Posted - 31/10/2003 : 17:17:41
|
Sad ozbiljno
Slika 1, stranica !
Zagor:Gledaj tamo, Cikolino, tamo trci stari kunic Kanoksen. Ciko:Da vidim ga, samo ne zaboravi, da si ti stariji nego on.
Slika 2 Ciko:Zašto odeš prema obali?Zašto?Vracamo se kuci, kazao si?
Slika 3: Zagor: Slijedi me, Ciko.Kad uhvatim Kanoksena, priznat ce on, da je stariji.Odlicno se sjecam, da kad sam ja bio još u trbuhu Salomona Kinskija, on je vec skakao okoli i pizdio se na sve. Ciko:Ha, ovo ce biti zanimivo.Ne brzaj, i ja dolazim!!
Slika 4: Zagor:Jebat ga!Dolaze Nikakve košulje.Modro jih je zaustaviti! Slika 5 Zagor:Ajmo curice, ajmo djecaci,studenti i daci, Indijanci
Slika 6: Zagor:HAJDEMO U MORE! Slika 8 Indi 1:Komandir je pao, komandir je pao!Fire, army! Indi 2:There, Duh sa bacvom je tamo.Gledaj, tamo!
Slika 9: Indi 1:Marš!Od svih tih soldata on mora baš na mene! Slika 11: Zagor:Nisam znao, da ima na dnu mora toliko zanimivih biljka! Slika 12: Zagor:A, stara kujo!Ako priznaš, tko je stariji, ubijem te brzo! Kanoksen:Ti si stariji, kujo.Priznaj, pa te nakon te ubijem ne oduzmem skalpa! Slika 13: Zagor:Hm, bowie-knife i lak na noktima!Iznenaduješ me, komandire! Slika 14: Zagor:Tko je stariji, kujo?Tko? Slika 15: Zagor:Jebat ga, dobro pliva.Nije mi jasno zašto pregovor pravi"Tko slabo pliva, stariji je"?? Slika 17: Zagor:Ajde, ciko, dodi.Priznanje je blizu!Hahahaha! Slika 18: Zagor:Jebat ga, brzo trci!To je dokaz,da je stariji Slika 19: Zagor:Ne trebaš bježati, Kansicu.Dostic cu te i priznat ceš. Slika 20: Kanoksen:Marš, baš je morao na mene.Zašto? Slika 21: Zagor:E, nacijo generacijo, sad si moja felacijo! Slika 22; Zagor:Priznaj, Kansu pa te pustim! Kanoksen:Never surrender night! Slika 24: Kanoksen:O bogovi, koji vas zapravo nema, kažite sada, kažite ovdje, tko je stariji od naju dvije.Herhnrihgniowoihgwmlgnwonlsidwpeoiniwgniowwir! Slika 25: Zagor:Šta si tu ucino, starac? Kanoksen:Ušuti, budalo.Cekam odgovor bogova! Slika 26: Kanoksen:Aha, vec cujemo.Nešto se primice kroz šumu! Slika 27: Zagor:Onda što cuješ, magarac? Kanoksen:Skoro je vec ovjde.Još malo i izaslanik bogova ce doci. Slika 28: KanokseN:Ali...on..on kaže, da smo isto stari.Kako je... Zagor:...ne laži, invalide.Lažeš.Si zapravo zapazio, da nemaš više noga?Buuuuuuuuuuu! Slika 29: Zagor:Onda, cudan si.Šta je rekao? Kanoksen:Da, isto smo stari.Cujem ga kako vice.BTW, ni ti nemaš nogu, imaš samo do koljena jer si veci nego ja. Slika 30: Zagor:Jebat ga, možda je istina.Možda je zaista mladi.No!!No!! KVADRAT: Dok se Zagor i Kanoksen svadata, izaslanik bogova hrane Ciko dolazi i vice.. Slika 31: Ciko:Kanoksen je miljardinku sekunde stariji.Obojica rodeni ste istog dana, ali Kano je stariji. Zagor:Toooooo!Znao sam!Ok, ciko, sad nama pomogni iz vode!Dobili smo priznanje, možemo van, pa odemo svak svojim putem od nadaljne svade. Poslednja slika. Zagor:Uh, dobro dodite onda.Pomognem vam. Kanoksen:Da, i to brzo.Moje stari kosti vec umire.!
Buduci da mi je išlo veliko vremena za to, ocekuje se, da ce se barem dijelovi uzeti kao dobri.  
"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."
Hidesman, Operation |
 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Posted - 09/11/2003 : 16:17:13
|
Hvala svima na prilozima, seinfeldov scenario je prekratak a miklov je malo necitak i nepitak. Ako još neko ima ambicija da se obogati tekstopisanjem, samo naprijed, navali narode, u igri je nobelova nagrada. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|