Author |
Topic |
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Member since 07/07/2003 |
Posted - 02/11/2003 : 19:30:05
|
quote: Originally posted by SnotMan
pa to nije bas neistina[kuler]
it's time for more...experiments,you should survive...this process
Vidim da si slabo ucio.SVE ŠTA JA KAŽEM, JE ISTINAProvjeri moje zakone.
"Jebat ga, takav nam je život!"Ja |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Posted - 02/11/2003 : 19:33:30
|
joj nemoj se derattttttttt:)))))))skonto sam
Znam kako je kad te boli glava.Posobno, ako si jucer pio ehehehhehe
"Jebat ga, takav nam je život!"Ja |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 03/11/2003 : 08:45:11
|
Renky, svaka cast... Bolje da je ovo islo kao Martijeva naslovnica za "Devojka iz torte".
quote by Markos: __________________ Ljudi, hvala puno na cestitkama, sto da vam kazem. Moram se samo ispricati zbog problema u radu servera, cinim sve sto mogu da to popravim... Vidjet cemo kako ce se stvar odvijati narednih tjedan dva i onda cu donijeti konacnu odluku o promjeni servera. Problem je sto nitko ne garantira da se slicni problemi nece dogadjati i na novom serveru (naime ovi govore da je problem u velikom broju posjeta i da bi treao kupiti dedicated server, znaci cijeli server samo za moj sajt a to kooooooostaaaaaaa) plus sto sam proces preseljenja traje nekoliko dana sto znaci da sajt nebi radio cijeli tjedan sto mi se isto ne svidja. ___________________
Nije istina da je zbog velikog broja poseta, jer se blokade desavaju i u vreme kad 99% ljudi spava. To bar ja mogu reci, jer sam stvarno cesto budan i nocu a i veoma rano ujutro. Dva-tri puta mi se desilo da otvorim po 50 stranica foruma, odem off-line, izodgovarama na sve i kad se ponovo zakacim da to sve posaljem, server ne radi. Moram priznati da je to pocelo da deluje iritirajuce, a mislim da ce pre ili kasnije poceti da iritira i druge ucesnike foruma. Tvoja je stvar sta ces odluciti...
|
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 03/11/2003 : 08:57:40
|
Meni se rijetko kad desi da iza 00:00 blokira.
I have a vision.../A vision of you my friend.../I see your name... Engraved on the gray board.../Wait.../I see something else... Ooooooh look at that.../Ain't it sweet.../Below your name it says... R.I.P.
|
|
|
Orloff
Junior Member
Croatia
396 Posts
Member since 01/10/2003 |
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 03/11/2003 : 11:46:57
|
quote: Originally posted by Anton Mikl
joj nemoj se derattttttttt:)))))))skonto sam
Znam kako je kad te boli glava.Posobno, ako si jucer pio ehehehhehe
"Jebat ga, takav nam je život!"Ja
citas mi misli
it's time for more...experiments,you should survive...this process |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 03/11/2003 : 23:43:07
|
Srecan vam/nam rodjendan. Ovaj sajt je prava "navlaka" i skoro svakog dana moram da bacim pogled, sta ima novo. Prosle nedelje je pristup stvarno bio skoro nemoguc. Clanovi foruma su fenomenalni, a kako se samo razumeju u strip-alal vera. Ziveo jos puno godina.
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 04/11/2003 : 00:15:50
|
quote: Originally posted by ---dp---
Dva-tri puta mi se desilo da otvorim po 50 stranica foruma, odem off-line, izodgovarama na sve i kad se ponovo zakacim da to sve posaljem, server ne radi.
Jel ti imas GB ram memorije? :-))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/11/2003 : 00:44:20
|
-dp- najjaci odgovarac na svijetu! Hehe! Odgovori skoro na sve topice, sve konkretno i uglavnom po par recenica. Svaka cast! :))
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 04/11/2003 : 06:38:31
|
quote by Maximuss: ______________________ -dp- najjaci odgovarac na svijetu! Hehe! Odgovori skoro na sve topice, sve konkretno i uglavnom po par recenica. Svaka cast! :)) ______________________
Hvala ...
quote by ddfan: ____________________ Jel ti imas GB ram memorije? :-)) ____________________
Ma kakvi, imam skoro isti racunar kao i kad si bio kod mene pre godinu i po', jedino sto sam stavi malo veci monitor i sto sam podigao procesor na 500 MHz, sve ostalo je isto. Jednom recnu, "kanta od masine", ali vazno je da, bar za sada, ispunjava bas sve moje zahteve. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/11/2003 : 14:25:42
|
quote: Originally posted by ---dp---
Renky, svaka cast... Bolje da je ovo islo kao Martijeva naslovnica za "Devojka iz torte".
Ma to je brzinska verzija naslovnice. Puno je lakše nacrtati nešto gledajuci nego izmišljati a buduci da pri ruci nisan ima živi model poslužila je i naslovnica MM.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Posted - 04/11/2003 : 14:56:55
|
Dp meni jedan od najomiljenih clanova.Uvijek zna nastaviti temu.Duge godine svima clanovima ovdje i novima koji ce tek doci, jer na mladih svijet sastoji.
"Follow if only to protect the weak.Follow,...our meeting is inevitable." |
|
|
Topic |
|