Ko da ja znam napamet ko crta koju epizodu,to me uopste ni ne interesuje :-).
The owls are not what they seem.
MORAŠ TO ZNATI!!!!!!!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Zasto??????????????? Odem na SBE i vidim ko je sta crtao,znati ko je crtao koju epizodu je beskorisno,ja samo znam da li mi se svida ili ne. Ja sam ti ljubitelj stripova a ne fanatik
Jeste, hvala ti sto si me podsetio. Cini mi se da ta prica nije ni izasla u Dnevniku pa je nisam tako cesto citao i zbog toga zaboravio.
Originally posted by ---dp---
Ako je to onaj inzenjer sto radi na izgradnji pruge, onda se prvi put javlja u prici sa onim kinezima (ili japancima, sta li su vec), a prica se zove "Senke"
To je ona prica "Gospodar vremena/Kameni ubica" koja je svojevrsni omaz Wildeovoj "Slici Doriana Graya".
Originally posted by Anton Mikl
Mene zanima ima li Robson ime, ili je samo Robson kako Hellingen.Osim toga, može mi netko navesti koju pricu od ZS kad su zajedno i Bing i Bat Batterton.Malo sam ih pogledao, ali nisam našao nobene.
"Follow if only to protect the weak.Follow,...our meeting is inevitable."
evo pitanja koja zagorova epizoda pocinje sa vucijim urlikom
Mi volimo zenske fine,nasminkane,doterane.Uredno smo pocesljani obuceni obuveni.Kupujemo u rimu i imamo dajners karte,gnušamo se GSP,kolima se brže stiže.ZLatni papagaj tata placa sve racune,Zlatni papagaj jer mi smo snobovi,hej...
How does it feel to be on your own with no direction home like a complete unknown, like a RS
Nobody expects the spannish inquisition!
dylan
Mi volimo zenske fine,nasminkane,doterane.Uredno smo pocesljani obuceni obuveni.Kupujemo u rimu i imamo dajners karte,gnušamo se GSP,kolima se brže stiže.ZLatni papagaj tata placa sve racune,Zlatni papagaj jer mi smo snobovi,hej...
evo pitanja koja zagorova epizoda pocinje sa vucijim urlikom