tantus
Senior Member

Slovenia
1659 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 07/11/2003 : 08:55:37
|
quote: Originally posted by Dado
Tantunus hvala na obavijesti. Sve informacije oko popisa ili stripova te pitanja vezana uz to trebaju biti ovdje na forumu stripovi a ne na forumu popisi, biografije i bibliografije. Taj forum popisi treba ostati jednostavan i pregledan. To takodje vazi i za ostale. Vec sam jako cesto morao prebacivati topice iz tog foruma na druge forume gdje su se ustvari i trebali nalaziti. Meni je to pomalo dosadilo jer sam vec odavno otvorio topic pod nazivom VAZNO u kojem sam sve lijepo objasnio ali izgleda da to niko i ne cita niti koga to zanima. U svakom slucaju nepotrebne topice ubuduce necu prebacivati u druge forume vec cu ih jednostavno izbrisati. Ne smeta mi toliko kada neki novi clan napravi pogresku ali kada to rade stariji clanovi onda to jednostavno nije u redu. Ili mozda i od tog foruma trebamo napraviti stripovi svastaru? Markos je otvorio ovaj noviji dio foruma sa popisima upravo zato da bi popisi i biografije postali pregledniji i jednostavniji. Na nama je da ga takvim napravimo...
Hvala na obavestenju, moram da priznam da nisam nikad procitao topik Vazno, pa cu to sada prvo uraditi. Cinilo mi se logicno da stavim Ukupan popis na Popisi, biografije i bibliografije, izvinjavam zbog greske. Pretpostavljam kakva je masaza stalno kontrolistati sta gde spada i premestati pogresno postavljene topike. U svakom slucaju nadam se da je file bio koristan. |
 |
|