Ali kad ce redovni MM- doktora sam vec narucio, a narucio bi redovni kad izišao u ogranicenoj nakladi. bernard opet izbjegava reci kad ce i hoce li ga uopce objaviti
sad ce da objavi MM ALMANACCO, posle MM GIGANTE i MM EXTRA, dva dana kasnije DR. MYSTERE br.2 a onda novi redovni broj MM koji ce izlaziti na 14 dana, tako da nadomesti gubitak od nekoliko godina:) Zagora od januara 2004 nece viae atampati!
sad ce da objavi MM ALMANACCO, posle MM GIGANTE i MM EXTRA, dva dana kasnije DR. MYSTERE br.2 a onda novi redovni broj MM koji ce izlaziti na 14 dana, tako da nadomesti gubitak od nekoliko godina:) Zagora od januara 2004 nece viae atampati!
to je tvoj i moj san!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Ali kad ce redovni MM- doktora sam vec narucio, a narucio bi redovni kad izišao u ogranicenoj nakladi. bernard opet izbjegava reci kad ce i hoce li ga uopce objaviti
Kad je izašao zadnji broj MM? Nadam se da ce se barem udostojiti pa izdati zadnji broj tj. nastavak prethodne epizode. Pa makar i u ogranicenoj nakladi, na pretplatu ili kako vec... Popizdio sam kad sam nabavio 22 MrNo-a i ustanovio ono "nastavlja se" u broju 22, samo što sljedeca epizoda nije nikada izašla...
Jel' taj album "Doctor Mystere" u istoimena epizoda (vec izdana: MM SD 41) samo sada u boji?
Jel' taj album "Doctor Mystere" u istoimena epizoda (vec izdana: MM SD 41) samo sada u boji?
Ne, ovo je nesto sasvim drugo.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.