Author |
Topic  |
|
zeks
New Member

185 Posts
Member since 23/07/2003 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 06/11/2003 : 15:32:06
|
Markos je zajebo sve, ne samo na ovom forumu vec i mnogo sire... taj je sigurno potrosio jednog dobrog "Rols Rojsa" na stripove (do sada, a dogurace i do aviona) |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 06/11/2003 : 15:50:13
|
Ja sam toliki zaljubljenik u strip da planiram staviti jednu cijelu županiju pod moju zaštitu, izjednaciti cu sva prava, od socijalnih do politickih. Kretacu se brzo po lijanama, tako da stignem do svakog mjesta, za mene nema zabacenih sela ili periferije. Crvenokošcima (ako ih ima) ne dozvoljavam upotrebu alkohola. Tisucu mi bubnjeva, bit ce to složna zajednica.
Jašem divlje konje ludila kroz zvjezdanu jebovinu na putu za suncev sustav |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Vlaad
New Member

USA
217 Posts
Member since 31/07/2003 |
Posted - 06/11/2003 : 16:38:33
|
Setio sam se one reportaze iz Wizarda o liku koji je citavu kucu pretvorio u hram stripa, cak mu se i zena oblaci kao Wonder Woman. Jedino je zajebano sto je debela Crnkinja, he he... 
Najgore je sto ima jos puno takvih, mozda i na ovom sajtu...   |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 06/11/2003 : 17:26:52
|
quote: Originally posted by ---dp---
Markos je zajebo sve, ne samo na ovom forumu vec i mnogo sire... taj je sigurno potrosio jednog dobrog "Rols Rojsa" na stripove (do sada, a dogurace i do aviona)
Ma nemam ja tako veliku kolekciju. Kruger npr. ima vecu, cini mi se. Po meni je bez premca sigismundus. Prema onome sto sam cuo i vidio ne nekim slikama, tog covjeka nema sanse da itko nadmasi... A sto se cifre koju sam potrosio tice, nije ni ona tako velika, kakav rols rojs. Eventualno recimo jedan Peugeot 307:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
miha
Advanced Member

3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
Posted - 06/11/2003 : 18:38:46
|
quote: Originally posted by zeks
Pitam se ko je najveci strip fan na ovom sajtu? I JA SE PITAM Ko ima najvecu kolekciju stripova? MARKOS Ko je najvise love do sad potrosio na stripove? NAPOLEON I koliko dugo skuplja stripove? 100 GODINA Bas me interesuje.............
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 06/11/2003 : 18:40:51
|
Samo Pezo 307? Ljudi, on nije potrosio na stripove Rols Rojs, vec "samo" Pezo 307... Lepo sam ja rekao ko je ovde najveci manijak... |
 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 06/11/2003 : 18:42:59
|
quote: Originally posted by Markos
Markos je zajebo sve, ne samo na ovom forumu vec i mnogo sire... taj je sigurno potrosio jednog dobrog "Rols Rojsa" na stripove (do sada, a dogurace i do aviona)
Ma nemam ja tako veliku kolekciju. Kruger npr. ima vecu, cini mi se. Po meni je bez premca sigismundus. Prema onome sto sam cuo i vidio ne nekim slikama, tog covjeka nema sanse da itko nadmasi... A sto se cifre koju sam potrosio tice, nije ni ona tako velika, kakav rols rojs. Eventualno recimo jedan Peugeot 307:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Samo Peugot 307 ? Srami se   Brzo u kupovinu stripova pa da bude za rols royce  
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 06/11/2003 : 22:25:03
|
Nisam znao da Kruger ima toliko stripova,samo sam primjetio kod njega da zna sve kad se radi o nekom strip pitanju. Opet ne moze ni broj stripova odlucivati ko je veci kolekcionar,sve zavisi kako osoba uziva u citanju stripa,sta dozivljava,koliko mu znace itd... Ako osoba kad radi one brezobrazne stvari,obuce se u strip junaka i strpa ONO za ONO,e to je pravi kolekcionar. Recimo kog orgazma ispusti AYaaaaaaaaaaak ili Rghhhhrg e to je pravi stripofil.
Bolje ista nego nista |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 07/11/2003 : 00:15:05
|
quote: Originally posted by Porter
Nisam znao da Kruger ima toliko stripova,samo sam primjetio kod njega da zna sve kad se radi o nekom strip pitanju. Opet ne moze ni broj stripova odlucivati ko je veci kolekcionar,sve zavisi kako osoba uziva u citanju stripa,sta dozivljava,koliko mu znace itd... Ako osoba kad radi one brezobrazne stvari,obuce se u strip junaka i strpa ONO za ONO,e to je pravi kolekcionar. Recimo kog orgazma ispusti AYaaaaaaaaaaak ili Rghhhhrg e to je pravi stripofil.
Bolje ista nego nista
Pa onda ima stripofila koliko 'oceš  ... Daj neke druge kriterije...
Mene zanima koliko to hiljada stripova imaju neki od vas žešcih manijaka, pardon: kolekcionara 
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
|
Orloff
Junior Member

Croatia
396 Posts
Member since 01/10/2003 |
Posted - 07/11/2003 : 09:34:21
|
quote: Originally posted by KOLEKCIONAR
Strip fanovi su jedna stvar, dok su kolekcionari nesto sasvim drugo..  
Strip fanovi su ljudi koji vole citat stripove i ono, skupe šta im dode pod ruku, a kolekcionari su ljudi koji MORAJU IMAT te stripove pod svaku cijenu! 
PS.Ja imam negdje 2-3 tisuce romana, iako mi je apetit od kad sam otkrio ovaj site narastao pa skupljam više-manje SVE!!!  |
 |
|
Orloff
Junior Member

Croatia
396 Posts
Member since 01/10/2003 |
Posted - 07/11/2003 : 09:45:44
|
quote: Originally posted by Porter
Recimo kog orgazma ispusti AYaaaaaaaaaaak ili Rghhhhrg e to je pravi stripofil.
Bolje ista nego nista
 Nisi normalan, baš si me nasmijao, zamisli kako bi te treba pogledala kad bi s zaderao AAHYAAAAAAAAAAAVAK! HE HE  |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 07/11/2003 : 10:58:10
|
quote by Perter: _____________________ Recimo kog orgazma ispusti AYaaaaaaaaaaak ili Rghhhhrg e to je pravi stripofil. _____________________
Da ali kod orgazma koji dozivljava dok cita strip a ne onog dok se tuca sa trebom 
quote by dule_car: _____________________ Mene zanima koliko to hiljada stripova imaju neki od vas žešcih manijaka, pardon: kolekcionara _____________________
Bolje da ne znas, jednom su Markos i jos neki kacili slike delova svojih kolekcija, pa sam se ja trajno isfrustrirao u tom pogledu (jos uvek od toga imam posledice pa povremeno pijem pilule za smirenje)  |
 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 07/11/2003 : 11:17:59
|
quote by Perter: _____________________ Recimo kog orgazma ispusti AYaaaaaaaaaaak ili Rghhhhrg e to je pravi stripofil. _____________________
Da ali kod orgazma koji dozivljava dok cita strip a ne onog dok se tuca sa trebom 
quote by dule_car: _____________________ Mene zanima koliko to hiljada stripova imaju neki od vas žešcih manijaka, pardon: kolekcionara _____________________
Bolje da ne znas, jednom su Markos i jos neki kacili slike delova svojih kolekcija, pa sam se ja trajno isfrustrirao u tom pogledu (jos uvek od toga imam posledice pa povremeno pijem pilule za smirenje) 
Sta bi tek bilo da bi ti pokazali sve
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6359 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 07/11/2003 : 22:05:31
|
Najveci strip fan kojeg znam mogao bi biti Stinky.Znam da prije svega voli strip a nije neki bolesnik koji baš mora imati sve i sva.Nikad necu shvatiti ljude koji vatreno skupljaju neki strip a u biti uopce ga ne citaju.Po Stinkyjevim recenzijama vidim da covjek doista CITA stripove a ne samo da ih slaže na police.
Nesumnjivo veliki zaljubljenici u strip su i Markos(kojeg nažalost ne poznajem dovoljno dobro pa ne mogu prosuditi),Kruger,VJ,Djole,Gaston itd..
Bond.James Bond. |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 08/11/2003 : 00:12:19
|
Meni isto u principu nije normalno da neko skuplja sve žive stripove samo da bi ih složio na policu BEZ DA IH PROCITA... Prvo mi je citanje, a onda opet- lijepo ih je vidjeti na polici...:))
Baš me zanimalo koliko neki od vas (rekordera:)) imaju stripova. Cisto iz znatiželje... Ja sam napunio jedan manji ormar (tj. prenamjenio sam vitrinu:)) odkako sam na ovom site-u od 1. Maja ljetos...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6359 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 08/11/2003 : 00:27:19
|
Pa dobro, što se velicine kolekcije tice, tu je daleko najjaci Sigismundus.Nakon njega idu Kruger,Markos,možda Renky itd.. Medutim,kao što rekoh,za mene kolicina stripova ne predstavlja baš puno u ocjenjivanju tko je strip fan..
Bond.James Bond. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
|
Topic  |
|