forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Verni
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 22/11/2003 : 13:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
a mozda se bas nece raziviti, jer je i sad pokusavao kopirati ferrijev stil. ferri je svoj stil razradjivao i tako vremenom potao bolji. a verni je poceo od pocetka kopirati ferrijev stil, znaci nerazvija svoj licni nego kopira. sumnjam da ce biti bolji ako nekrene svojim putem

*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 22/11/2003 : 13:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ma, meni je glupo što podržavate covjeka koji kopira. Beveze je što ne traži svoj stil. Colombi je užas, ali mi je bolji, jer barem ima neki svoj stil.

Ako bi bili tako ljubazni pa potpisali:http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?tof2&1
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/11/2003 : 14:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Tesko je postati kao Chiarolla
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/11/2003 : 14:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
A colombi tesko da moze biti dobar sa takvim stilom... to se cak ne moze nazvati stilom, to je svrljanje...
Go to Top of Page

Ado
Average Member

Denmark
582 Posts

Member since 15/05/2002

Posted - 22/11/2003 : 16:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Ado a Private Message
Bolji je kopirant Verni nego ijedan od tih ,,umjetnika,,. Vise volim citat kopiju Ferrija nego Chiarollu & co.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 22/11/2003 : 18:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
On kopira Ferria iz prvih brojeva. Posebno broja 1.

Ako bi bili tako ljubazni pa potpisali:http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?tof2&1
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/11/2003 : 23:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Bas sam danas prelistavao neke rane Toricellijeve radove (na primer, "Kameni ubica"/"Gospodar vremena") i toliko je ocito da kopira Ferrija, cak kopira tacno poze i polozaje tela da to moze cak da zasmeta, ali toliko je dobar crtez, da mi je zao sto je Toricelli kod Zagora kasnije odstupio od kopiranja Ferrija i krenuo da razvija vlastiti stil. Cak je, gledajuci ove Vernijeve skenove, Toricelli u pocetku bio bolji od Vernija (bar meni), posebno po pitanju dinamike a posebno atmosfere (sencenja)... Ako vas ne mrzi, pogledajte i sami "Gospodar vremena" i "Kameni ubica" ili neke druge Toricellijeve radove iz tog vremena...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/11/2003 : 23:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Verfalk2003

Ma, meni je glupo što podržavate Zagorove crtace. Beveze su. Colombi je npr. užas, ali mi je bolji od ostalih, jer barem ima neki svoj stil.

svaka cast!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

djurec
New Member

Croatia
275 Posts

Member since 23/12/2002

Posted - 22/11/2003 : 23:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djurec a Private Message
i to je taj verni? pih...pa ovak je crtao djurec u najboljim danima :)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/11/2003 : 01:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Djurec, kad ce nove avanture iz tvog pera?
Go to Top of Page

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 23/11/2003 : 02:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message
Ne znam kako mozete hvalit Ferrija? Pa to je blagi uzas!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7122 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/11/2003 : 08:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by CortoMaltese

Ne znam kako mozete hvalit Ferrija? Pa to je blagi uzas!

Ne diraj legendu!

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 23/11/2003 : 13:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Verfalk2003

Ma, meni je glupo što podržavate Zagorove crtace. Beveze su. Colombi je npr. užas, ali mi je bolji od ostalih, jer barem ima neki svoj stil.

svaka cast!

Sejo, sem Della Monnice i Laurentia nisu neki. Ali ipak ne mijenjaj moj post.

Edited by - Verfalk2003 on 23/11/2003 13:06:39
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/11/2003 : 14:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Tek sad sam primetio da je Sejo promenio tvoj post. Eh Sejo, ko te ne zna...
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 23/11/2003 : 14:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Apsolutno se slazem. Bolji je bio dok je kopirao Ferrija nego kasnije kao npr. u Potop u Darkvudu. Bolje je kopirati dobro nego li izmisljati lose. Meni se Chiarolla nimalo ne svidja iako je veoma "originalan".
quote:
Originally posted by ---dp---

Bas sam danas prelistavao neke rane Toricellijeve radove (na primer, "Kameni ubica"/"Gospodar vremena") i toliko je ocito da kopira Ferrija, cak kopira tacno poze i polozaje tela da to moze cak da zasmeta, ali toliko je dobar crtez, da mi je zao sto je Toricelli kod Zagora kasnije odstupio od kopiranja Ferrija i krenuo da razvija vlastiti stil. Cak je, gledajuci ove Vernijeve skenove, Toricelli u pocetku bio bolji od Vernija (bar meni), posebno po pitanju dinamike a posebno atmosfere (sencenja)... Ako vas ne mrzi, pogledajte i sami "Gospodar vremena" i "Kameni ubica" ili neke druge Toricellijeve radove iz tog vremena...

Nobody expects the spannish inquisition!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/11/2003 : 16:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Tek sad sam primetio da je Sejo promenio tvoj post. Eh Sejo, ko te ne zna...

... skupo platice

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/11/2003 : 18:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 24/11/2003 : 00:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

Apsolutno se slazem. Bolji je bio dok je kopirao Ferrija nego kasnije kao npr. u Potop u Darkvudu. Bolje je kopirati dobro nego li izmisljati lose. Meni se Chiarolla nimalo ne svidja iako je veoma "originalan".
quote:

Nobody expects the spannish inquisition!

Potop u Drakvudu je radio s Pepeom. Jedini njihov rad koji mi valja. Dobro, možda imaju još maksimalno dva, ali mi ni jedan ne pada na pamet.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000