forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 CRŠ program
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 27/11/2003 : 21:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
O boy, pa CRŠ je u toku, tek sam sad primjetio. Ajmo se alal cemo se napiti i nacitati. Degi imaš jedno pivce na moj racun.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 27/11/2003 : 21:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ljudine tu sam
kako da dodjem? nalazim se u Tresnjevki, znam kako doci do gradskog centra, dalje mi je BLANK!
ko mogne sad da mi javi tacnu adresu, ili da se nadjemo sutra, ako ne, onda prekosutra poslijepodne sigurno :)
vidimo se

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 27/11/2003 : 21:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Emire, samo slijedi misris stripova, naci ceš ti to.
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 27/11/2003 : 21:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by miha

O boy, pa CRŠ je u toku, tek sam sad primjetio. Ajmo se alal cemo se napiti i nacitati. Degi imaš jedno pivce na moj racun.

boga vam vaseg kad ste takvi ja cu eto sredit travice pa ce od toga festivala nastat opca pijanka i najveci party
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/11/2003 : 22:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Daj nek mi onaj koji je siguran da ce uvijek biti u centru zbivanja posalje na mail svoj broj mobitela da vidim di ste i kakva je situacija.

Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 27/11/2003 : 22:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Za ime sveta, zelenim od zavisti što nisam u Zagrebu sada.
Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 27/11/2003 : 23:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message
quote:
Originally posted by degman

jebemu ja cu bit tamo kolko god budem moga starce natirat da izdrze sa autom

anyway
virovatni ostanak do subote navecer
cili petak (od 2) sam tamo pa planirajte da se vidimo, bar oni koji ce bit na otvorenju nek gledaju da se odma jave

posto mi je ekipa odma do profinog stana virovatno cu se njemu prikrpat, no vidit cemo se garant (u sto vecem broju nadam se + posebno pikiram na obecane pive) :))))

Degi, radim do 1 i 10, pa sam mislio odmah produziti do Kaptola. Nazvat cu te pa cemo se dogovoriti di da se nadjemo. I da ovlazimo grlo s tim pivama.
Go to Top of Page

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 27/11/2003 : 23:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message
Ja cu isto doci sutra (petak) oko 2 sata, pa bi se mogli naci.
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 27/11/2003 : 23:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
more profa
dolazim oko podne - 1
odma sam spreman za akciju ;)

miha sto neces dolazit???
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 27/11/2003 : 23:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
ma glavno da ja profu uvatim jer nemam pojma di je to tocno
morat ce me se vodit za ruku do tamo
.
.
.
a bojim se kako se piva rezervira vracat cete me za ruku i nazad :)))
Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 27/11/2003 : 23:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message
Degi, u 20 do 2 na Trgu kod Znanja. Ispod nj. Znaci raspoznavanja: karanfil u zapucku i pljoska u dzepu. I moja svjeze zbrijana glava. Dule mora u Bjelovar, ali ce u subotu doci.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 27/11/2003 : 23:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>ko mogne sad da mi javi tacnu adresu, ili da se nadjemo sutra, ako

Od Trga uzbrdo uz Katedralu, po Novoj Vesi, dok ti s lijeve stane ne bude prva moderna zgrada medju svim starima (prekoputa zagreb Filma, malo nizze). Onda udjess unutra u trazziss Kulturni centar centra Kaptol (preko puta Londoner Puba).

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 27/11/2003 : 23:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
haha
odlicno
imat cu vremena za rucat pa da imam sto kasnije izbacit iz sebe ;)

duleta naravno moram vidit zbog flita!
Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 28/11/2003 : 00:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message
quote:
Originally posted by degman

haha
odlicno
imat cu vremena za rucat pa da imam sto kasnije izbacit iz sebe ;)

duleta naravno moram vidit zbog flita!

A ja cu ti donijeti novi Kvadrat da prelistas. Danas mi ga je dao. Ups, reko mi Dule da nikom ne smijem reci:) Mcn intervjuira Duleta na 20 strana!?!?! Mislim kolege profesori, pa koji ste vi ego-triperi:)))
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 28/11/2003 : 00:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
sve te lipe stvari ima da kupim
sutra je burazu rodendan a ja cu ga zicat besramno pare :)))

uglavnom se nadam da ce tamo bit ekipa sa nekakvim standom (?) i jeftinim stvarima
oce li??
Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 28/11/2003 : 00:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message
Cisto sumnjam da ce bit neke velike prodaje. Mislim da je to i Markos rekao u ovom topicu.
Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 28/11/2003 : 00:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message
quote:
Originally posted by CortoMaltese

Pa dodji i ti(i svi) oko 15 do 2 na Trg kod knjizare Znanje, pa idemo zajedno gore. Degman je visok,nosi cvike i non stop se smije(tko zna zasto?;)), ja sam nizak,imam zbrijanu glavu i non stop pusim(cigarete). Ne mosh fulat:)
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 28/11/2003 : 00:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
:)))
nema greske
bit ce ludo
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 28/11/2003 : 10:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:
Originally posted by kreso_stanic

quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

mene interesuje da li su svi sadrzaji otvoreni sirokim masama ili ce se trebati nabavljati neke ulaznice??
ako hoce, ja narucujem odma :)
i ja sam sva tri dana, cijeli dan available, ali mozda ipak ne cijeli dan, ma vidicemo...

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.

sve je otvoreno sirokim masama

testis unus testis nulus=
mudo jedno ko nijedno
http://kresh.batcave.net

testis unus testis nulus=
mudo jedno ko nijedno
http://kresh.batcave.net
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2003 : 11:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by Profa

quote:
Originally posted by CortoMaltese

Pa dodji i ti(i svi) oko 15 do 2 na Trg kod knjizare Znanje, pa idemo zajedno gore. Degman je visok,nosi cvike i non stop se smije(tko zna zasto?;)), ja sam nizak,imam zbrijanu glavu i non stop pusim(cigarete). Ne mosh fulat:)

Mozda svratim!

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000