forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tex extra
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/11/2003 : 23:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

1. Ja osobno bih više volio da Tex (ako bi se kojim slucajem Bernard ili netko drugi odlucio na izdavanje extra serije) krene od prvog broja nego da se izdaju brojevi koji nisu izdavani od Dnevnika. Ako vec kupujem neki strip želim ga imati po redu a ne zbrda-zdola.

2. Ima ljudi koji kupuju stripove samo da ga procitaju. To se vidi preko ljeta kada masa ljudi kupuje trobroje pa ih citaju na plažama jer im je dosadno. Nakon toga ih bace i ne zamaraju se sa stripovima do iduceg ljeta.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/11/2003 : 23:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Zanimljivo je to pitanje.I meni je teško zamisliti klinca koji ce mjesecno odvojiti 60-ak kuna za stripove samo da ih procita.Ali opet,sa druge strane,znam neke ljude koji vole procitati ponekog Dylana i to, ali kad im kažem koji je moj hobi gledaju me ko da sam pao sa Marsa.Tko zna kakva sve sorta ljudi kupuje stripove..

Bond.James Bond.

Hehe znam kako ti je. I mene su moji frendovi zajebavali kada sam kupovao stripove u Italiji, a sada me kada dodu kod mene i vide svu silu stripova žicaju da im ih posudim. Oh kako znam biti okrutan u tim trenucima. SVE SE VRACA SVE SE PLACA!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2003 : 00:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Tex je najjaci i najbolji, kupujem sve bez obzira koliko kosta...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/11/2003 : 07:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

zavisi u kojem vijeku! U 20. vijeku je Mister No glavna faca!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 27/11/2003 : 09:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Apsolutno se slažen sa SejoSexonom i dajem svoj glas za Mister No-a, ali obavezno od "Dijamantske klopke" pa dalje, prve epizode su zakon, ali Tex-a barem nekoliko brojeva godišnje više (nije bitno koji format).
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2003 : 12:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Dado

zavisi u kojem vijeku! U 20. vijeku je Mister No glavna faca!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?

Ma Tex i Mister No su sigurno neki rodjaci bili...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/11/2003 : 13:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Naravno da su rodaci

Revenge is a dish best served cold.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2003 : 23:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ma odmah mi je tu nesto bilo sumnjivo...
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 28/11/2003 : 23:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
u svakom slucaju,nemam pojma o cemu to pricate:tex ekstra?malo sam van svega.no,meni je ipak ok jer STRIP JE EXTRA dodatak na budzet..he he ..paz ovo:STRIPJE!!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000