Imao bih jedno pitanje. Gde se more dobiti popis svih izdanih stripova iz serije Otkrice sveta u stripu.
Unapred hvala
Davno sam ( prošle zime ) stavio popis na forum jer tada još nije bilo podforuma POPISI. Probaj pretražiti stare topice, iako sumnjam, jer je dosta stvari pobrisano. Ako ti nije hitno mogu veceras ili sutra postaviti novi popis. Neman ga snimljenog pa moram ponovo popisivati.
OTKRICE SVETA U STRIPU 1.Odisej i Aleksandar veliki 2.Pustolovina vikinga 3.Marko polo: Od Venecije do Pekinga 4.Kristofor Kolumbo i novi svet 5.Vasko de Gama:Novi put zacina 6.Kortes i zlato Asteka 7.Pisaro kod Inka 8.Pijani brod na Amazonu 9.Magelan na putu oko sveta 10.Kartije u Kanadi 11.Niz Misisipi 12.Gusar Drejk 13.Pravac Australija 14.Kapetan Kuka 15.Pobuna na brodu Baunti 16.Prividjenje Tombuktua 17.Livingston i Stenli u srcu Afrike 18.Na izvorima Nila 19.Gvozdeni konj 20.Darvin na Galapagosima 21.Ekspedicija Sitroen 22.Na dalekom severu 23.Operacija veliki skok 24.Od zemlje do meseca
ovo sam ja tražio davno,a renky je odgovorio
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Davno sam ( prošle zime ) stavio popis na forum jer tada još nije bilo podforuma POPISI. Probaj pretražiti stare topice, iako sumnjam, jer je dosta stvari pobrisano.
Davno sam ( prošle zime ) stavio popis na forum jer tada još nije bilo podforuma POPISI. Probaj pretražiti stare topice, iako sumnjam, jer je dosta stvari pobrisano.