forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Blueberry
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

chemako
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 22/02/2004

Posted - 01/09/2004 : 10:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send chemako a Private Message

Originally posted by Renky

Originally posted by chemako

Taj koji ce izdavati Blueberrya (Bernard ili ko bio svejedno) bi trebao po meni nastaviti tamo gdje su stale "Decje novine", znaci od broja 7 sa istom ili boljom kvalitetom opreme ako se ne može ici na nacin koji je prdložio Markos što znaci i nove i stare epizode,recimo kao Tornjevi Boa-morija od strane Foruma.
Jer da se krene sada sa "Odmetnikom",a preskoce one cetiri epizode sa Sijuksima i one dvije "Zlatna planina" i nastavak,bez obzira što su objavljene u boji mislim da nije dobro.Treba kreniti redom pa koliko traje traje.Ako se mogu pratiti i nove epizode tim bolje,a ako ne ništa.Samo i sa novim treba krenuti od jedne cjeline,a ne kao npr. Comic strip od druge epizode u nizu preskacuci prvu koja je objavljena u Spunku.

Samo ne znam koliko je sve ovo realno i zna li se nekakav okviran datum pocetka izdavanja?

Pa i nastavlja se niz...objavljena je u formi albuma ( SC, boja ) 13 i 14 epizoda a sad slijedi nastavak 15 i 16 pa onda dalje. A osim toga prethodne epizode nemaju neke izravne veze sa radnjom koja se "preskace". Saga "Konfederacijsko zlato" ( epizode 13 - 17 ) može funkcionirati kao zasebna cjelina.
Usput mislim da se radi o objavljivanju epizoda #15 ( Balada o kovcegu ) i #16 ( Odmetnik ) a što je i logican slijed, no...

PS
Ovo je realno!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

Nismo se razumili.Ja ne kažem da to nije nastavak serijala.Ja sam samo mišljenja da bi trebalo nastaviti sa brojem 7 i to u opremi kakvoj je izlazio do tada.Ovako imaš najprije 7 albuma tvrdog uveza pa onda šest epizoda u formi revije doduše u boji ali ni blizu kvalitete prvih sedam.Onda imaš dva albuma mekog uveza s tim da onaj prvi ima "vlastorucni" upis teksta i sad dolazimo do broja 15 koji ce opet biti u nekom trecem "ruhu".Zato sam mišljenja da treba ici sa brojem 7 ako ce i ti albumi ici u tvrdom uvezu,a ako idu u mekom onda i mogu krenit sa brojem 15.
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 02/09/2004 : 09:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
Da li bi netko mogao ukratko ponoviti sto je od Blueberrija izaslo od hrvatskih izdavaca? Citao sam skoro sve u Comic stripu, ali ne mogu pohvatati konce o redoslijedu epizoda hrvatskih izdavaca.

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/09/2004 : 09:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Koliko ja znam, samo je jos Bookglobe, tamo negdje sredinom devedesetih, objavio albume CHIHUAHUA PEARL i COVJEK VRIJEDAN 500 000 DOLARA (ali i to je izaslo u Comic Stripu).
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 02/09/2004 : 12:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
Znam to,ali kako je poceo Comic, s kojom epizodom?

I kad je Blueberry marshall, a kad porucnik? Kako se tu uklapa Mladost?

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/09/2004 : 12:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Cini mi se da je "Fantomsko pleme".
Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 02/09/2004 : 17:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message

Originally posted by jgoran5

i kad ce to bit i ko je izdavac?

-------------
carpe diem...
-------------

http://www.knjiga.hr/03.asp?cmbTema=15&ID=17204

Duga puška
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 02/09/2004 : 17:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
hej thommo imas sve te podatke, do u detalje, na forumu popisi!

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 02/09/2004 : 18:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
na ovom linku nema nista o uvezu.nadam se da nije meki uvez

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/09/2004 : 19:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message

Originally posted by verter

na ovom linku nema nista o uvezu.nadam se da nije meki uvez

da li si dobio moj mail?

DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/09/2004 : 16:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"da li si dobio moj mail?"

jesam.sorry zbog ne odgovaranja nikako da ufatim 15-20min za odgovaranja(to je zato sto se skupilo 4-5 mailova)

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/09/2004 : 19:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Kad ce taj "Geronimo" u Stripoteci vec jednom?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000