Author |
Topic |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 23/12/2003 : 12:11:35
|
quote: Originally posted by degman
ljudi daniš mi opet bed uvaljuje
naime kao sto vjerovatno svi znate praksa tog covika je da salje (!) nove brojeve kvadrata (!) vama na kucnu adresu, na povjerenje (!!!) e sad samo zalim sto mi netko ne salje fine eu albume pa da i njih lipo slazem na policu i da me k boli jerbo nisam takav tip covika :( cak priznajem da mi je barba vjeko posala br 12 (za koji mu jos nisam posla tad pare, nisam niti bia u drzavi a onda se sve otegnunlo, no palatit cu!)
e dovdew sam pisa ujutor sada sam popio od 3 poslipodne d o sad :))) aj javim sto sam mislia ujuto
Degmana na poster za borbu protiv pusenja trave! Nakon ovog antologijskog posta, i najzagrizeniji djidjeri ce posumnjat u sebe...
_______________________ "Deda, nemoj dete da mi vredjas!" "Koje dete?! To je kreten!" |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 23/12/2003 : 13:51:06
|
ma degi je popio!! tako bar kaze (gore pise) iako ga se pola ne razumije! treba mu uzet flasu i dat masu! :))
THERE, THERE |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 23/12/2003 : 14:54:39
|
naime kao sto vjerovatno svi znate praksa tog covika je da salje (!) nove brojeve kvadrata (!) vama na kucnu adresu, na povjerenje (!!!) e sad samo zalim sto mi netko ne salje fine eu albume pa da i njih lipo slazem na policu i da me k boli jerbo nisam takav tip covika :( cak priznajem da mi je barba vjeko posala br 12 (za koji mu jos nisam posla tad pare, nisam niti bia u drzavi a onda se sve otegnunlo, no palatit cu!)
e dovdew sam pisa ujutor sada sam popio od 3 poslipodne d o sad :))) aj javim sto sam mislia ujuto
Sa koje strane se ovo cita da bi imalo smisla |
|
|
fishleg
Advanced Member
Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 23/12/2003 : 14:58:18
|
Ma Degman je to na brzinu pisao pa je doslo do nekih gramatickih grjesaka, nista strasno
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 23/12/2003 : 16:17:56
|
eh
uglavnom zasto danis tako radi?? i sto da ja sada radim sa duplim brojem 14 koji san nabavia na crs-u??
pojasni tu mudru misao
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.Te stvari kostaju puno para ''Ovo mjesto je puno pitona,koji su opasni,zato cuvajte svoje u gacama'' |
|
|
|
Topic |
|