Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/12/2003 : 10:56:31
|
Ja sam ti bio u Londonu prije mjesec i pol dana i mogu ti reci da postoji jako puno book shopova gdje se može pronaci prilican broj stripova. Ipak, da ne bi kružio 3 dana po Londonu i obilazio sve živo u potrazi za "graphic novels" ja preporucam jedno mjesto gdje je daleko najveci izbor stripova. Zapiši: FORBIDDEN PLANET! To ti je u New Oxford Streetu (nastavak na Oxford street), a 100 metara od tog shopa ima i njihov MEGASTORE gdje ima nevjerojatno puno naslova.
To su dobre vijesti. Ajmo sada na loše. Od Corta, Kena i Texa naci ceš jedino jedan veliki penis! Za Usagija nemam pojma ali mislim da ni toga nema. Jedino što u Londonu možeš naci su amerikanci (Marvel i DC) i japanci (Blade i družina). Od europljana možeš pronaci jedino Hermanna, Zalozabala (Genetic Grunge - izašla je i dvojka), nešto Asterixa i više-manje to bi ti bilo to.
Sve u svemu, tu ima cudo jedno dobrih stripova (LOEG, Swamp Thing, Blade, the best of raznih junaka i sl.) ali ako tražiš Kena, Texa i družinu London i nije baš pravo mjesto za to.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 24/12/2003 : 12:22:14
|
>daleko najveci izbor stripova. Zapiši: FORBIDDEN PLANET! To ti je u
Ne!Ne! Ne! Puno bolji je duchan GOSH!, u Great Russel Streetu, preko puta ulaza u British Museum! Vechi izbor, manje orijentirano na superheroje itd.
Ostalo stoji, Evropljana malo, Usagija bi trebao nachi, Britanski je specijalitet Judge Dredd i sliccne stvari iz 2000 AD magazina (preporuccam Halo Jones), a ima i nessto manjih izdavacca (kod Knockabouta preporuccam Hunta Emersona), no to je najbolje sam pogledati, ne gnjaviti frenda...
Eto.
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|