forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 KEN SPECIJAL
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 04/01/2004 : 20:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Dusmane, odakle ti je sig?
Strasno mi je poznat.

I fart in your general direction.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/01/2004 : 20:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
"TNT" od ACDC-a!

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 04/01/2004 : 20:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Znao sam da mi je nesto jako poznato!
Jedna od najboljih:-)
Pocet ce mi se plejat na winampu za nekih pola sata:-))))

I fart in your general direction.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/01/2004 : 20:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

"TNT" od ACDC-a!

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO svaka cast ,the man is back in town
so don't you mess me 'round 'cause I'm T.N.T. I'm dynamite...

"Hear me, and hear me well. The day will come. Oh yes! Mark my words, Seinfeld. Your day of reckoning is coming, when an evil wind will blow through your little play world and wipe that smug smile off your face. And I'll be there, in all my glory, watching, watching as it all comes crumbling down."

Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

735 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 04/01/2004 : 21:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message
quote:

A sta je onda Bonellijev format ili Ludensov format? Nisu iste velicine kao Aster i ostali pirati.

Ludens, a mislim i da je Dnevnik to ranije koristio, je A5 formata.
Uzmi obican A4 papir, presavi ga na pola i videces da dobijas taj format, manje 2,5 mm sirine. A5 je 14,85 x 21 cm.

Kd nas su prakticno sve stamparske masine izvedene iz A i B formata.
Ima jos C, D, E, F, G,... poenta je da pocetni (A0, B0,...) format kod svih ovih standarda ima povrsinu od 1 m kvadratnog, a da su im stranice razlicite, pa im je zlatni presek takodje razlicitih formata.
Tako Ameri Imaju Letter format kao standardni a mi A4, i slicno. K'o sto je evropa prihvatila metricki sistem mera, a ameri i englezi nisu, kao sto su i TV standardi drugaciji u evropi u odnosu na Amere (zato su nam svi rumeni kada ih nasi reemituju,...

Tek tol'ko da nam zivoti budu komplikovaniji... I da nam tudji stripovi izgledaju egzoticniji...
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/01/2004 : 22:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

Znao sam da mi je nesto jako poznato!
Jedna od najboljih:-)
Pocet ce mi se plejat na winampu za nekih pola sata:-))))

Jedna od najpoznatijih, a to ne znaci da je i najbolja. Po meni TNT je super, kvalitetna je i pevljiva, ali imaju "disi" i boljih stvari! :)

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/01/2004 : 23:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO svaka cast ,the man is back in town
so don't you mess me 'round 'cause I'm T.N.T. I'm dynamite...

... T.N.T. and I'll win that fight! T.N.T! I'm a powerload, watch me exploooodeee!
Eto kad znas da sve ima smisla... kad s moderatorom pises reci pesama na topicu posvecenom specijalnom broju Kena, koji je jos uz to i u koloru!

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/01/2004 : 23:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by zmcomics

Ludens, a mislim i da je Dnevnik to ranije koristio, je A5 formata.
Uzmi obican A4 papir, presavi ga na pola i videces da dobijas taj format, manje 2,5 mm sirine. A5 je 14,85 x 21 cm.

Kd nas su prakticno sve stamparske masine izvedene iz A i B formata.
Ima jos C, D, E, F, G,... poenta je da pocetni (A0, B0,...) format kod svih ovih standarda ima povrsinu od 1 m kvadratnog, a da su im stranice razlicite, pa im je zlatni presek takodje razlicitih formata.
Tako Ameri Imaju Letter format kao standardni a mi A4, i slicno. K'o sto je evropa prihvatila metricki sistem mera, a ameri i englezi nisu, kao sto su i TV standardi drugaciji u evropi u odnosu na Amere (zato su nam svi rumeni kada ih nasi reemituju,...

Tek tol'ko da nam zivoti budu komplikovaniji... I da nam tudji stripovi izgledaju egzoticniji...

Eto... ko bi rekao...
Ovde vlada masovna zabluda da je tzv. "Bonelli format" ustvari B5, a eto, ispade da nije!
NEZNALICE JEDNE!!! Smenimo Markosa i imenujmo mene za webmastera!!! Ja sam pokusavao sam, ali mi nije uspevalo! Ko mi pomogne da srusimo korumpiranu vlast stripovi.com bice nagradjen ministarskim, tj. moderatorskim mestima! Zlatko ce biti ministar za formate stripova!

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 04/01/2004 : 23:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
akhm, samo da pripcim iako su me pitali prije jedno 10 postova :) mogu se kupiti na jednoj trafici kod Kosevo bolnice, na jednoj negdje na Dobrinji (valjda) u srpskom entitetu i jos sirom srpskog entiteta - to ti je na nekim kartama onaj manji dio Bosne i Hercegovine koji iako takav, ipak ima izlaz na Crno More :))))
sala mala ;))
zadnje je kod nas izasao Ken Parker broj 6, tako da i sa njima kasnimo :((((

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 05/01/2004 : 13:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Znade li netko koliko ce kostati u kunama?
Go to Top of Page

umpahpah
Junior Member

Croatia
343 Posts

Member since 01/10/2002

Posted - 08/01/2004 : 14:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send umpahpah a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Znade li netko koliko ce kostati u kunama?

U web ducanu More Comicsa pise da je 15 kn. Bilo bi to odlicno samo se bojim da je greška
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/01/2004 : 15:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Verovatno je greska. 15 kuna je cena obicnog Kena, a ovaj je skoro 5 puta skuplji!

Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 08/01/2004 : 17:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
magic, moze li se taj ken nabaviti?

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/01/2004 : 18:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
naravno da moze ...cak sam dao i oglas u burzi ;-)

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 08/01/2004 : 18:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
pa ostavi, slone jedan, moram ti tepati da kupis takvo sto...

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/01/2004 : 18:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
cena specijalca u boji nije 15 kuna vec 7 evra
ako je neko zainteresovan neka mi se slobodno javi na mail

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/01/2004 : 18:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
tope ostavicu ti nema problema

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/01/2004 : 20:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Magic uzecu ga ja sigurno, a ako budes imao vremena javi mi ono za M noove stripove od Slobe

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/01/2004 : 22:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
nema problema,javicu ti uskoro,cim budem iso da grada svraticu do darkvuda

Go to Top of Page

dimi
New Member

Serbia
235 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 08/01/2004 : 23:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dimi's Homepage  Send dimi a Private Message
Magic,ako si dobio clansku karticu kluba,idi u City Passage,u radjnu System Comicsa.Ako si clan kluba,tamo ce ti dati specijalac za 330 dinara(5 eura)Ja sam danas kupio 4 komada da saljem za Hrvatsku.

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 09/01/2004 : 00:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
jebga...nisam ni ja jos dobio karticu

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 09/01/2004 : 12:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
FUCK! Magic, kad si im ostavio podatke? Zar je moguce da samo ti i ja sa celog foruma nismo dobili kartice?! I Hrvati su dobili...

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 09/01/2004 : 12:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

FUCK! Magic, kad si im ostavio podatke? Zar je moguce da samo ti i ja sa celog foruma nismo dobili kartice?! I Hrvati su dobili...

da niste slucajno previše kritizirali šefa SC
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 09/01/2004 : 13:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Hmmm... Vidis, moguce da je to!
Ako je tako, onda je Djoletu dozivotno zabranjeno da kupuje Systemova izdanja!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8240 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/01/2004 : 12:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ken kao hamlet, zanimljivo
ali najbolje od svega je trevisanov crtež
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000