Od svih prvo Mister Noa , a onda bih volio opet vidjeti Nicka Raidera , nikad nisam procitao Magica Venta , ali ako je dobar , volio bih i njega vidjeti .
DJND,od storma je izaslo preko 20 albuma,daleka planeta skoro 30 albuma,najamnik nekoliko stoga je vise nego pozeljno razmisliti i o likovima koji nisu talijanske proizvodnje. bravo ,KRUGER,vec mi fale SGS stripovi na ovim prostorima.
Prema onome što sam cuo, Magico Vento bi bio dobar izbor. Najslicniji je Zagoru što mu jamci produ na tržištu (kod mene u svakom slucaju jer i tamo ima oprecnih indijanaca :)) )
Pozdrav svima, novi sam ovdje i moram reci da vam je sajt super. Zivim u Italiji i manje-vise pratim sve ove nove Bonellijeve junake, kad i kako stignem. Najbolja mi se cini Julija, mada nije ni bliiiiizu Ken Parkera, ono, ostao sam malo razocaran ali je OK. Dampyr je bio super krenuo, antiheroj-fazon, ali sad se polako pretvara u novog Texa, malo mi staromodno djeluje. Magicovento ima daleko najbolje crtace, pokupili su stvarno the best of. Gea, koja izlazi svako 6 mjeseci jer je crta i pise stalno isti covjek (Luca Enoch) mi se cini OK, malo previse japanski. Jonathan Steel i Gregory Hunter su bezveze, ovaj zadnji ce uskoro prestati izlaziti. Eto toliko, sve u svemu nista posebno. P.S. Mister No se jako slabo prodaje i u Italiji.
stripje, nista ja ne kazem povodom kvantiteta (i kvaliteta) tih stripova.Storm mi se jako svidja tako da imam taj jedini album i dosta stripoteka sa njim.Tema topika je neki potpuno novi junak na kioscima a Storm i Najamnik to nisu kao ni K.Miki :))